Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.
    Csinálok üldözős, csomagot szállítós küldetéseket, és egy sikeres küldetés ér egy teljes szintet, már 32-n vagyok azt hiszem, elég jó, egyelőre nyomom.
    Elérhető lett a PvP lobbi is, sajnos nem tudtam direkt kérni az utcai versenyt, mert semmi kedvem a terepre menni, de majd megszeretem, jobbat nem tudok...
    A szinteket végignyomom, aztán meglátom, mire nyomjam a CC-t, most van 150 000, kaptam ajándékba 100-at. Meg hamarosan összegyűlik az összes darab a Lamborghini Gallardo Superleggera 510/4-re is, kár, hogy eladni nem tudom. :DDD
    Az antennákat néha-néha megkeresem, az OK, azt látom, hogy tök jó.
    Olvasom, mire érdemes Perket tenni, a pénz meg a szint annyira nem érdekes, inkább a versenyen legyek jó, azt is vágom. Teszek rá, ha tudok.
    A gyors pénzszerzéses videót a felhasználó eltávolította. Pedig vennék még pár Dodge-ot meg Nissant.

Köszi a segítséget, alakul a dolog már

NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés