Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Sziasztok! Jó rég nem voltam itt, de úgy látom, más se. Azért remélem, még valaki monitorozza a topikot.
Mostanában ismét felütötte a fejét nálam, hogy talán mégiscsak érdemes lenne a grafikával foglalkozni, egyelőre kísérletezés szintjén, mert ki tudja, mit hoz a jövő? Lehet, hogy vállalkozás is lesz belőle, még minden képlékeny. Tulajdonképpen annyit foglalkozom vele, ami már kimeríti az amatőr rajongás szintjét.
Azonban!
Mivel mindent autodidakta módon szedtem magamra, úgy gondoltam, nem ártana valami végzettséget igazoló okiratot (bizonyítványt) szereznem, miközben még az is meglehet, hogy egy tanfolyam keretein belül tanulok valami újat, amit még nem ismerek.
Szerintetek hol érdemes és milyen kurzust (akár fizetőset is) elvégezni, hogy tervezőgrafikusként aposztrofálhassam magam? Most, így, hivatalos okmányok nélkül maximum a "wannabe" grafikus jelzőre vagyok hivatott. Ötlet, tipp, tanács, hol és merre induljak el...
Előre bocsátom, hogy semmi olyasmi nem érdekel, ami bizonyos tanulmányokhoz kötött. Tehát mondjuk érettségihez, mert anélkül elvoltam ötven évig, és úgy gondolom, nem ez a szempont ahhoz, hogy amúgy valaki jó látásmódra tegyen szert. Tehát efféle hivatalos főiskola kizárva. Nincs 6 szemeszternyi időm, és nincs szükségem a pont-pont-vesszőcskénél kezdeni. Apám is 53 éves korában halt meg, szóval egy nagyobb távú projektbe nem fognék bele.Lehetnék szabadúszó, de okirat nélkül bármilyen címet magunkra aggatni nem trendi manapság.
Szívesen elvégeznék egy fizetős tanfolyamot akár, ami OKJ bizonyítványt ad. Sajnos manapság csak ez számít. Gyakorlatban persze tökmindegy, ha elhelyezkedsz egy cégnél, mert úgyis kiderül az első próbafeladatoknál, mennyire vagy képben, de eleve esélytelenül indulsz, ha még "papírod" sincs róla, hogy értesz hozzá. És grafikusként elhelyezkedni sem feltétlenül akarok, jelenleg az építőiparban értékesítőként jobban keresek.Cégek, amelyek ilyen tanfolyamokat vezetnek, esetleg konkrét tippek jöhetnek.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest