-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Azért remélem,hogy ma este már nem kockultok itt.. Bulizzatok cshájé...
-
Adamis
őstag
-
bubi92
őstag
válasz mgaben #10691 üzenetére
szolgálok és védek
valami ilyesmi volt, de nem ez az:S
-
aero.
veterán
válasz leslie_smith #10689 üzenetére
-
leslie_smith
aktív tag
Sziasztok!
Szeretek témázni és olyan kérdésem lenne,hogy egy romba,hogy lehet úgy beletenni az apk-t,hogy már az ikonja olyan legyen amilyet szeretnék?Tehát meg szeretném változtatni a app-ok ikonját.A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
faber24
őstag
válasz punky10 #10681 üzenetére
Widget Locker: NFR Mod azt hiszem, valahogy gogleval akadtam én is rá és sajnos nem jegyeztem meg hogy hol De volt több is, ha adsz egy emailt, átdobom majd a packot...ha nem akarsz keresgélni a neten
Amúgy az óra engem is zavart, de nem sokkal a screenshot után átálíottam UCCWben úgyhogy már paszentos azóta!
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
mgaben
senior tag
köszi.
MIUI Lockscreen: Blackandroid theme-ből a music text és spectrum visualizer, All text lsockscreen-ből a "gombok", a többi a Sleek hd light verziója, csak a feloldókat feljebb vittem.@qamu74: MIUI Player
[ Szerkesztve ]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
@faber24: MIUI Lockscreen, csak MIUI ROM-al, a Play-es MiHome Launcher-ben ami van nem tudom, hogyan programozható, de talán lehet azt is. De szerintem csak a launcherrel együtt használható.
@batai15: Ha MIUI Lockert használsz szívesen feltöltöm, szólj. Nekem nincs sok widget, de van egy brutál LS amit ha lebutítok is zabálja a ramot, pedig giga mega testreszabható. [The Nest MIUI LS]
ja, és köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz mgaben #10676 üzenetére
Ez a lock piszokjó lett! Nagyon tetszik!
Esetleg el tudnád mondani, hogy hogyan épül fel?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
mgaben
senior tag
A Homesreen-en nem sok változott, szinte csak más téma, a Lock-on már más a helyzet.
A messages és a calls csak akkor látszik ha van üzi és nf hívás, a music control pedig dupla tapira.
A music controlt én tettem bele, két másik ls-ből hoztam össze.Lock:
Home:
-
faber24
őstag
válasz qamu74 #10673 üzenetére
Én Minimalistic Text-el csináltam Static Text widget-eket (mondjuk lehetett volna Simple Text Iconnal is talán, de mostanában rászoktam a Minimalistic-ra...meg azt hiszem a másikban nem lehet függőleges ikonokat csinálni, de lehet tévedek), és a hozzárendelt műveletnek meg mindegyikhez megadtam a vonatkozó Folder Organizer mappát
Amúgy a képeken nem látszik, de mivel én mindig is szerettem a jó öreg notification area-t (meg ugye a különböző kapcsolók is ott vannak, főleg a bluetooth, ami fontos a fülhallgatóm miatt), ebben a konfigurációban meg az nincsen, de hogy ne maradjak nélküle, meg ne kelljen ikonokkal sem teleraknom a képernyőt, maradva a minimalnál, kis trükkel még beraktam egy nova műveletet is a homescreen tetejére, és hozzá rendeltem egy átlátszó ikont, úgyhogy most csak egy érintés, és befigyel fent a notification area is.
[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
+1
Máshol is ilyen lassú a net? -
faber24
őstag
In the name of the Emperor...elkészült az új setup
Lockscreen (a nagy 1-et csak a screenshot progi tette oda )
Bal képernyő (a reader mellett a függőleges szavak a vonatkozó foldert nyitják meg...szóval linkek):
Home screen:
Jobb képernyő (Mort player a legjobb,és ingyenes...widgetje is szuper):
Az alap valahol ez volt, bár eléggé belepiszkáltam (itt látszik, hogy milyen is működés közben, a képekből nem jön át...):
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! El kezdtem használni az UCCW programot. Kicsit még bonyolult nekem, lenne is egy kérdésem. A widget ami szerkesztés alatt van, hogy tudom megnézni, hogy éppen milyen állapotban van, hogy néz ki?
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy lockscreenre hogy lehet hozzáadni widgetet 4.2.1-en (persze az alapokat hozta tudom adni en is csak általam telepítettet nem
tudotudok beállítani)[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
zermi
aktív tag
-
batai15
félisten
nekem olyan kellene mint a motorola razr i tesztjében van. 4 irányú plusz rezgő mód csúszka.próbáltam az ics témád módosítani, de az eredmény nem ugyan az.
-
batai15
félisten
valaki meg tudna dobni egy motorola widget locker lockscreennel? kerestem kevés sikerrel, köszi ,nagyon hálás lennék.
-
qamu74
őstag
Tudtok ajánlani egy profi naptár app-ot?
-
animoo
senior tag
Tegnap ilyen volt (én is kb. kétnaponta unom meg, és variálom át a hs-em:
Egyébként a fizetős CM témák nagy része kis utánajárással xda-n ingyen is megtalálható. Noha a 10.1-ben a témaválasztó szigorúbb lett, sok témára azt írja ki, hogy nem megfelelően szerkesztett, és nem lehet beállítani... A másik, hogy ti nem kaptok agymenést attól, hogy a 4.2-ben felcserélték a statusbarnál az értesítések törlése és a gyorsbeállítások gombot? Annyira nem áll kézre, előbbit jóval többet használom, mint az utóbbit...
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok. Most ismerkedem a androiddal. Látom vannak itt nagyon szép widgetek. Milyen proramokkal lehet ezeket meg csinálni? Tudnátok ajánlani programokat? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
aero.
veterán
válasz qamu74 #10623 üzenetére
A hátteret majd megcsinálom HD-be és majd mindenki skálázza magának, ahogy akarja, mert még csak 320x480-ban létezik.
szerk.: Még a két kék se lett egyforma, telón nem látszódik ennyire, találomra volt, mert siettem.
A vonalakra is ráfér még egy kis korrigálás és utána meg is van.[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
A telóm natív felbontására való képet akarok beállítani, de nem tudok, ez mi? Vágatni akar belőle.
-
-
animoo
senior tag
A squarelines white az a feher keretes feher ikonpack, nem ezek a szurkek. De hasonloja van kekben is, de lehet hogy a dropboxan megvan szurken is. Ha nincs, egy sima kepszerkesztovel telon is meg lehet oldani, mar csinaltam ilyet Szerintem ebben az esetben jol mutatnak a feliratok, mert osszhangban van az ikonok szinevel.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
qamu74
őstag
válasz punky10 #10608 üzenetére
Punky fejet hajtok előtted
Én sem tudom mit kínlódok az uccw-vel!
Megvettem a premium widgets-et(ez is az) a HD widgetset stb!
Amiker ezekben f@sza órák vannak!Tényleg én is megvettem a fancyt, valamint"megvettem" a beautiful widgets-et is.
Most a Visual Desktoppal kéne valamit kialakítani. -
punky10
addikt
válasz qamu74 #10607 üzenetére
Ez jo lett.
Viszont ha az ilyen ora+időjáráswidgetet használsz,akkor minek kinlodsz az UCC-vel(nem működik az időjárás)mikor ezt szinte bármi mással meg lehet csinálni.Tabon a HD Widgetet használom,telon a Fancy-t,de mindkettőben van olyan,ami hadonlit a Tiedhez.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
qamu74
őstag
válasz Weeman1 #10601 üzenetére
Black Bear Blanc , alias bbb (aki ismeri az xda-t és azon belűl bbb-t, tudja,hogy f@sza ikonokat és egyébb finomságokat csinál)ikon pack-legális!
Az ő topicjából töltöttem le őket,én is az Ő ikonjait,dock,stb használom.
Aki akarja letöltheti 100 valahány mb ikon![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten