-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Hogy csináltad ilyenné a HUD-ot? Érdekelne, jöhet privibe is...
MÁS: Valakinek nincsen fölösleges, vagy eltrédelendő earbuds-e? Az a fehér fülhallgató amit a mac-esek kaptak...
Nagyon érdekelne egy, ha valakinek van írjon egy privit és megbesz.Innen szinte mindent odaadok egy-két sapi kivételével.
-
csana
senior tag
válasz
attiati #4293 üzenetére
Jó lenne ha én is összefutnék ilyen alkokkal
. Van 2 dobozom, de csak porosodik. Jó lenne látni érte valami "hasznosat".
(#4292) BalaNce87: Nem feltétlenül hülyézném le őket. Ők megtehetik, és hát ha van rá miért is ne. Kinti viszonylatba szerintem az a 4-5 euró/usd olyan lehet mint nálunk egy sima fém 50-es..
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
BalaNce87 #4292 üzenetére
Szerintem eszméletlen pénzt bekaszálnak ebből. Találkoztam egy amcsi taggal, aki sorban kinyitogatta az összes dobozt, amit nekiadtam. 1-1 dobozért adott sapit, refined metalt...
Aztán ami benne volt (festék, chieftan sapi....), azt újra visszatolta 1 dobozért, merthogy nem tetszik neki. Vagy 8 dobozt toltam át neki. Van aki 20$-okért vesz Bill's hat-ot. Unusual sapiért láttam már 200$-t isBeteg.
-
-
csana
senior tag
válasz
attiati #4285 üzenetére
Én eddig azt se nagyon tudtam hogy léteznek ezek az "unusual hat"-ek. Eddigi szerókon ahol voltam senkinek sem volt ilyesmi. És ahogy utánanéztem, elég kis eséllyel lehet belebotlani ilyesmibe. 2,5%-az esélye hogy ez legyen a ládikóba.
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Na rájöttem: http://www.youtube.com/watch?v=H3vYxE76eFw
Ebben haszna is lesz vagy csak ugyanazokat kapja vissza? -
csana
senior tag
válasz
Dyingsoul #4275 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Nyomultam egy szerón, majd 2 cucc is esett, amit el is kraftoltam, viszont amellett hogy eltűntek az alapanyagok, a kraftolt cuccot sem kaptam meg. Utána még esett valami, ami már meg sem jelent a táskámba.. Következő alkalommal mikor beléptem játszani, a sokadik halálom után jött egy random dropp, amin csak pislogtam: -dobta a korábbi szerón dobott fegyvereket egyenként, majd amit kraftoltam belőlük metált, majd amit kraftolás után dobott az előző játékban, és még egy új cuccot is, ami ugye most jött. Ezt mind 1szerre írta ki, viszont ugye akkor csak 1 droppom volt, a többit meg előző nap (korábbi játékomnál) kaptam. Szóval bár 6 soros droppot kaptam én is, valójában csak 1 új fegyó esett, és megkaptam, ami korábban eltűnt.
A vintage fegyver a nevében másabb, és "ritka" itemnek számít. Funkcióját nézve ugyanolyan mint a sima item. Az új játékosok sima dropokat kapnak, és nekik csak csere útján lehet ilyen "kék nevű" itemjük..Vagy még talán ha mondjuk dobozt bontanak, és abban van..
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Érdekel valakit a BILL's hat unusual hat-ért cserébe?
-
bAtt001
addikt
Valaki le tudná írni azt a parancsot amit ha beírok távolabbról látom a fegyvereket? Valahol láttam már fórumban csak nem jegyeztem meg
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem az idle szürés hülyeség. Legutóbb OGC-n gameltem, belépett egy srác, és egyszerre beadott neki vagy 6-8 cuccot.... Néztem mint borjú az új kapura. Amúgy meg undorító hogy tradeszerver lett minden szeróból mert a kis hülyék összevissza csereberélnék akár az anyukájukat is valami hülye ládáért, ahelyett, hogy játszanának.
Más: vintage fegyver miben másabb a simánál? Majdnem minden fegyóm vintage, de nemtom miért jobb vagy rosszabb a többinél.
-
csana
senior tag
Szerintem nem igazán lehet kijátszani. Korábban ment az "idle" rendszer (egy program szimulálta hogy játszol, és jöttek a droppok), de emiatt valve korlátozta az egy hétre -vagy hónapra, már nem emléxem- eső droppok számát. Így aki idle szerókon gubbasztott az bár 1 nap alatt megkapta a heti droppot, de utána 1 hétig semmi. Meg hallottam olyasmiről is, hogy ha kiszűri az idle-zést a rendszer, akkor az összes eddigi droppot törli, szóval kockázatos.
-
cass
aktív tag
Sziasztok a kérdésem a következő: Nem tudja valaki, hogy hogyan kell kijátszani a droprendszert? Az egyik haverom ki tudja csak nem mondja el hogyan kell, és tényleg igazat mond, mert neki már több, mint 100 sapija volt! Azt mondja ez egy nagyon egyszerű észrevétel nem pedig valami hacker program, de még is kevesen jönnek rá! Ami tudja vegyen fel steamra: Chloride.nOmad de NOMAD_HUN néven is fel tudtok venni! A segitsége előre is kösz!
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4266 üzenetére
kb 3 hónapja nem is volt fent a játék így az, hogy én hibámból tűnt el az nem lehetséges, megpróbálom az átpakolós dolgot
-
Sonja
nagyúr
Ok, meg van a hiba oka. Nem tetszik neki a Custom HUD, amit használok.
Szerencsére van már belőle javított beta kiadás!
Megyek és kipróbálom.
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4266 üzenetére
Ehe, halál biztos voltam benne, hogy egy tradelésből kell lenni 2 reclaimed metalomnak, láttam is, aztán eltűnt
Vannak azért durva emberkék: 2 sapit kaptam 2 vintage fegyverért
Tegnap is 1-1 sapit 1 reclaimed metalért és új fegyverért.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Másnál jelentkezett valami hiba a mai frissítés miatt?
Nálam igen.
Tegnap semmi gond nem volt, de ma frissítés volt és bármilyen szerveren, ha meghalok, akkor megfagy a játék, majd hirtelen kilép és ezt az üzenetet adja:
http://i54.tinypic.com/28uo3kn.png
Mi a fenét csináljak? Várjak új frissítésre vagy nálam keressem a hibát? Eddig semmi gond nem volt, csak ma kezdte ezt és semmi nem változott nálam.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Vagy kitörölted véletlen ami nem valószínű, vagy elcraftoltad, amit szintén nem valószínű.
De ami valószínű hogy eltűnt, mint szürke szamár a ködben-szokták mondani! A játék a hibás!
Pár hónappal ezelőtt volt egy komoly "vita" ugyanilyen esetről, hogy csak úgy eltűnnek a dolgok. -
attiati
veterán
egy kulccsal csak egy doboz nyitható?
-
kovsol
titán
a Milestone 1-2-3 achievmenteket ha megcsinálom adott classal akkor ad fegyvert mint régen ?
[ Szerkesztve ]
-
spejci
tag
Üdv. Ha valakinek van 2 Mann co. Supply Crate-je, akkor egy sapiért elcserélhetjük !
És egy Brigade Helmet cserélnék "The Hound Dog" -ra! -
Kanczy
veterán
Igazán jó képességei a seteknek vannak, nem a különálló tárgyaknak. Ahhoz pedig, hogy egy Snipert ne lehessen fejbelőni, olyan puskát kell használnia, amivel szintúgy nincs fejlövés, és olyan pajzsot, ami nem blokkolja a backstabet, tehát szinte biztos, hogy nem éri meg. Ki van ez találva, higgyétek el.
-
Hogy tudok vásárolni a kulcsot onlányban? Sehol nem találtam...
Cseréltem zárolt dobozra egyvalakivel, mert az a spy artsapi az nem kell nekem, nem vagyok művészi lövöldözős.
Megköszönnék, kíváncsi vagyok mit rejthet a dobozban.
-
csuki00
tag
Amikor csatlakozni akartam egy szerverhez állandóan insecure módot vélt felfedezni a játék!
Többen írtátok mit lehetne , csinálni végig is próbálgattam utána olvastam de semmi. Aztán hagytam is de ma megint leültem volna játszani, de nincs változás. Hát letöröltem. Ekkor azt írta ki az újbóli letöltés és telepítésnél, hogy nincs elegendő helyem a gépen. Pedig vagy 200giga szabad és a C-n is van 9giga. Nem értem.... akkor nyomtam egy steam uninstall-t, de ugyan ez a gondom. Van erre valami megoldás?köszönöm
-
BalaNce87
addikt
Vicc lett ez az egész, szót se érdemel szerintem ez az update.
De aki egy kicsit is rajta van a TF2-n az tudta mi következik amióta elindult ez a folyamat a sapkák behozatalával.
Szerintem az első gondolatom amit az öcsémnek mondtam az az volt, hogy meglátod majd ha behozzák a craftot meg a tradet, akkor majd jön a pénzes vásárlás is. Tény hogy rengeteg pénz van a sok kis idióta gyerkőcben. -
BalaNce87
addikt
Hát jó páran köztök én is, én külföldire elég ritkán megyek ott amúgy se megy a kommunikálás, legalábbis sokat nem ér ha te valamit mondasz nekik hogy ezt kéne, persze ez magyaron se jellemző, de ha olyanokkal játszol akiket ismersz azokkal jól össze lehet dolgozni. Igazából van külföldi szerver is a kedvencek között, bár a legtöbb külföldi 30-as létszámtől kezdődik az meg ugye már értelmetlen zúzás, köztük a saigns.de, annak minden mapra van külön szervere és mind1ik egy rakat s..r is, 0 csapatmunka.
-
BalaNce87
addikt
Én épp update miatt néztem rá jó pár hónap után, és hát jókat játszottam, egyszerűen figyelmen kivül hagytam az új cuccokat és én játszottam az én alap fegyóimmal, persze a jarete-os sniper puska egy nagy baromág de van még jó pár, még az a szerencse hogy demo-nak nem adtak új fegyvereket mert annak már sikerült egyszer szétbarmolni a fegyvereit, lásd kard meg pajzs, nevetséges. Egyszerűen mondva wowot csináltak a tf2-ből, jobb lett volna ha egy teljesen új játékot csinálnak és nem barmolják szét a jól beváltat, cs:s-al ugyanezt sikerült eljátszaniuk, igaz tf2 se most kezdte el a lefele ívelését.
-
válasz
ricsy888 #4235 üzenetére
Az a durva, hogy a shopban kapható cuccok között nagy sok op van (-20 sebződés, meg ilyenek), és semelyik sem tradelhető il.. craftolható. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy csak dobálják ezeket a cuccokat a játékban, amikor elég sokat 15-20 dolcsiért lehet megvenni.
Azon már csak röhögtem, hogy olyan sapi (ill. más is) is van, ami megvéd a fejlövéstől. Hát agyamat eldobom...
[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
Nekem se jön be ez a sok marhaság ami van a játékba, de ezért nem törlöm...
Egyszerűen nem foglalkozok vele és kész.
Aki meg ilyenre kiad pénzt, hogy legyen egy sapkája, azt csak sajnálni tudom.szerk: mikor először megnéztem az újítást kicsit elgondolkodtam, hogy ezt kinek is csinálják. Azt hiszem a 10-15 éves fiataloknak.
[ Szerkesztve ]
-
Na, megnéztem az új TF2-őt, és kb. fél óra játék - meg a shop megnézése - után jött az uninstall. Pedig összeszámoltam, kb 350-400 órát játszottam vele összesen, de ez így már nem jön be nekem.
-
Kanczy
veterán
Texas Ten Gallont, Whoopee Capet ill. Football Helmetet cserélnék bizonyos Demo, Sniper, Soldier és Spy sapira. Ha valakinek van ilyesmije, az dobjon meg egy privivel
-
Sonja
nagyúr
L'Etranger-t cserélnék G.R.U.-ra! Más nem érdekel.
-
attiati
veterán
Tradelne valaki sapit, amiből kettő van neki? Egy halom tokenem volna cserébe.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4226 üzenetére
Hm, érdekes. Mikor megkaptam (elsőre) akkor fel is vettem, használtam is, nem volt semmi... De ma reggelre már visszakerült.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Kihívhatsz valakit publicon 1 v 1-re, és azt hiszem máshoz ilyenkor közötök sincsen, csak egymást sebezhetitek...akár ki is próbálhatnánk mert még láttam még ilyet
És a kulcsot valószínűleg csak venni lehet, de voltak olyan pletykák is hogy random adja...[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Van egy Supply Crate és egy Dueling Mini-Game a hátizsákomban. Ezek mire jók? Ahhoz a dobozhoz tudom, hogy egy kulcs kellene csak kérdés, hogy azt is dobni fogja-e randomba, de ez a Dueling fogalmam sincs mit csinál.
-
sp@rtan
senior tag
Itt alul írja, hogy a Darwin's Danger Shield-del nem tom mivan. Ez miért van, és hogy tudom újra használni?
-
capafog23
őstag
Akkor az imba új fegyverek amiket meg lehet venni pénzért, azokat be is adhatja randomba ahogy az összes többi fegyvert, csak aki nem tud várni az megveszi?
-
Sonja
nagyúr
De akár craftolni is lehet, ahogy én tettem!
Crafting
Szerk.: Erről jut eszembe! Kellene nekem egy Huntsman és egy Razorback! Nem tudna adni valaki?
Ezek közül tudok adni cserébe, de csak azt, amiből kettő van (kivéve a Reclaimed Metal-t)!
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz
fpeter07 #4215 üzenetére
Ez amit írsz rendben is van csak az nem tf2 hanem wow pl.
Én még mindig azoktól mászok a falra akik ilyennel jönnek hogy a public játszhatatlan... tényleg vicc amit ezzel művelnek, de ettől még tf2 marad, csak telecseszik rengeteg fölös dologgal. Az meg megint más hogy a warozóknak ebből semmi de semmi hátrányuk nem származik, tehát akkor miért is zavarja ennyire őket? szar ez van, de a warokon nem fogja ezt megérezni, de ha ennyire kiborítja akkor mégis csak jár pubra nem? A játék war-ra és pubra is alkalmas és pont, nem véletlenül lett 9 kaszt, ez nem 10 fős meccsekre lett kitalálva elsősorban. -
Sonja
nagyúr
Ez a Gift-es dolog hogy van? Mert a mai játék alkalmával 2x is kiírta bal oldalra középre, hogy kaptam valakitől Gift-et, de nem jelent meg semmi új cucc!?
Nem igazán értem.
A játék meg magyar nyelvű lett (nem egészen), pedig angol van beállítva.
A Steam az magyar nyelvre van, de azt nem is akarom angolra tenni. Van más megoldás, hogy mégis angol nyelvű legyen a játék?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
-
BalaNce87
addikt
Ha igen az már más, de ez a megkülönböztetés hogy az lesz a jobb akinek van pénze, azt persze tegyük hozzá hogy aki ezért pénzt ad annak túl sok esze nem lehet, de tudom hogy manapság mindenért pénzt kérnek el jelentéktelen dlc-k tömkelege stb.
Mondjuk még engi updatet se próbáltam azóta nem nagyon játszottam vele. Az külön kaszt updatek nem voltak olyan rosszak jó ötletnek bizonyult csak később a minőség rovására ment, kb a scout update-től már lefele ívelt a színvonal.[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
kipróbáltam a játékot most hogy lejött a patch.
van pár bug.
pl. nem respawnolok.ki kell menni spectbe aztán vissza a csapatba. ez elég lol.
a másik, hogy spectben úgy néz ki mintha játszanék, látom az utolsó karakterem fegyvereit.
ezen még dolgozni kell egy keveset. -
fLeSs
nagyúr
Csak most látom, hogy kijött ez az update.
Engem sosem érdekeltek az új fegyverek és a sapkák, sztem általánosságban az alapfegyverek a legjobbak szóval nem nagyon szoktam ezzel foglalkozni, csak funolok és kész. Nemtom miért kell ilyeneken beizgulni, ahogy olvasom ez is (mármint a vásárlás) csak egy lehetőség és nem kötelező szóval innentől kezdve nem érdekel a dolog. Ettől még ez az egyik legjobb fps-játék.[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nevetséges számomra, sapka több ezer forintokért. A játék árán felül. Majd valami b*dös kocka aki tele van pénzzel az biztos megveszi... teljesen logikus...
Mondjuk az nagyon gusztustalan hogy egy-két sapka tulajdonságokkal ruházza fel az illetőt, végleg már "csak" public-ra lenne jó, ha az is normális lenne... -
csana
senior tag
Sőt az én olvasatomban a FAQ szerint mindazon item, ami hatással van a játékmenetre -plussz egyéb vizuális kiegészítő- megszerezhető játék alatt is. A fizetős cucc csak egy alternatíva ezek beszerzésére (szóval ha valakit ez indít be, pénzért hamarabb hozzájut ahhoz, ami kell neki).
Meg jól megmosolyogtam, amilyen formában ezt közzétették:
"One of the interesting side effects of shipping free updates for Team Fortress 2 over the years has been a large and devoted group of people who write us asking if they can simply buy game items directly. We also get regular feedback from the bean counters on our fourth floor, who -- after watching with tooth-grinding irritation as we shipped over 120 free updates to a three-year-old game -- gently suggested that we "make some f$*&ing money already."
Then it hit us: it'd make everybody happy if we really DID let players buy items directly. Players'd be happy because we actually listened to them for once, and the bean counters would be happy because in-game stores are the future of everything, including making some f$*&ing money already."
-
Ra3
őstag
asszem Gabe nem ebből fog új Ferrarit venni, sztem nincs olyan f@sz aki a játék árának a többszörösét kifizeti egy sapkáért...(polycountos sapkák 17.5 euro/db, tf2 7.5 euro, az élmény megfizethetetlen)
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát ha az átmegy mmo-ba azzal a lendülettel törlöm is le a picsába, kezdem kérdőre vonni hogy kinek is készül ez a játék most. Ez úgy ahogy van értelmetlen, tegyenek tradet ok, bár őszintén azt se volt annyira szükséges, de miért kell kiegészíteni ilyen dolgokkal? nekem elég a trade és másnak is elég lenne, szóval ezek szerint k..vára les...ják mit szeretnének az emberek, mert hogy ezt azt azért már nagyon kétlem. Mondjuk ez tényleg olyan üssük el az időt valamivel updatek, nem lesz tőle jobb a játék. Minek is beszélek már nem is játszok a játékkal
, de azért van egy határ úgy érzem. Aki meg azt mondja hogy nem ezért fizettem anno azt teljesen megtudom érteni, tényleg túl sok szemét kerül a játékba. Nem vagyok update ellenes, de azért ez már tényleg túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #4200 üzenetére
nemtom miről beszélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akvarisztika
- Linux kezdőknek
- Hegesztés topic
- Jófogás tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia