Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
Mennyire meleg? Egyebkent az a baj, hogy a tap oldala alapjan nem sokat lehet mondani a tap alkatreszeinek homersekleterol. Belenyulkalni meg veszelyes...
most irtam egy masik tapos totyikba:
Melegedes: Ha rendes gyarto rendes alkatreszeket rak bele, akkor nem lehet belole sok gond. (jobb)Fetek meg 100°C folott is boven mukodokepesek. Ha nem melegszik tul az egesz, nem hulyul meg a vezerlese a meleg miatt, nem szaradnak ki az elokok (ujra jo minosegu alkatreszek, elegendo levego mindenhol, es normalis alkatresz-elhelyezes), akkor mukodnie kell.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
kovacszk
senior tag
Na mostmár egy ideje megy így!
Tapasztalatom az hogy halkabb lett
De sajna hosszú használat ( 4 naponta kapcsolom ki kb.), vagy terhelés mellett a táp oldala elég meleg, de nem fúj ki meleg levegőt!! Szerintetek mennyire gáz hogy meleg az oldala??A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
GombócArtúr
senior tag
Egyszer voltam lanpartyn a Digidiceommal (2vinyó + 1dvd rw)vel és folyamatos működéssel tűzforró volt a tápegység. (iszonyú kicsi méretű, 200W-os táp) Kicsit féltem hogy most mi lesz, de állta a sarat.
[Szerkesztve]''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Chieftec
őstag
Gaboooka te az vagy aki a PC Worldon?
-
Chieftec
őstag
Van itt valakinek ATX2 es 460W os Chieftecje?
-
gaboooka
aktív tag
válasz Hunterevil #15 üzenetére
Szerintem igen, persze csak ha elfér.
-
Hunterevil
tag
akkor egy codgen 400W-os táp 12cm-es ventije nyugodtan cserélhető GT SB(12cm) ventire?
the fun is in knowing...
-
kovacszk
senior tag
válasz strike-force #11 üzenetére
Nem vagyok én nyaktörő
codegen tápm csak 12cm silentem volt amúgy a jó istenke mentsen meg tőle!!A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
őstag
mivel a legelején nem írtál semmi konkrétumot,a nevedre meg nem kattintottam rá konfig adatok miatt, aszittem, hogy kicserélted a 300as codegen tápodban a ventit, vagy legalábbis átkötötted 12ről 5voltra. vagy valami ilyen hasonló nyaktörő mutatvány.
R7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
kovacszk
senior tag
válasz strike-force #9 üzenetére
szabad kérdeznem mire gondoltál?? Legyen igazad már vagy 4 órája megy így terheletm is prime-al de még mindig hideg levegőt fúj! Remélem nem lesz gond!
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
őstag
-
-
kovacszk
senior tag
meg nem mondom neked a gyári mennyit forgott, de sokkal hangosabb volt az biztos! ha meleg lesz a kiömlő levegő akkor a hátuljára szerelek egy 8cm ventit leszabályozva és akkor szerintem sem hangerőben nem járok rosszul és még meleg sem lesz!! De ha valakinek valami ötelte tapasztalata van ne kíméljen!
-
kovacszk
senior tag
válasz strike-force #2 üzenetére
Késő van mán nem túlmelegszik hanem hogy egésségtelenül meleg! Amúgy egy q-tec 500W-os 12cm ventijét cseréltem egy silent balde gt12252bdl-2-re! 37cfm 950rpm 12dbA
[Szerkesztve]A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
őstag
Ha a táp túlmelegszik, az már rég gebasz. ha azért melegszik túl, mert állandó nagy terhelést kap és nincs elég szellőzés, akkor sztem előbb-utóbb lekapcsol magától.
De ha leírnád hogy milyen tápban milyen ventit cseréltél, lehet, hogy segítene.R7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
kovacszk
senior tag
Az lenne a kérdésem az okosotól hogy miből veszi észre az átlag user(se hőmérő se semmi műszer) hogy a táp túlmelegszik! Most cseréltem ventit a tápomban és szeretném tudni hogy megbízható-é vagy vissza a régi venti! Esetleg kéz rátéttel a táp külső oldala milyen meleg lehet, vagy inkább a kifújt levegő hőmérséklete számít??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest