Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Kéne szereznem egy Raw fotót és a kedvedért meg a kíváncsiságomért megnézném. Én többnyire csak alap dolgokra használom a PS-t. Játszom a színekkel, kontraszt és fény, vágás, klónozás ha szükséges, kicsinyítés......így hírtelen, persze van sok érdekes dolog még amik közül lehet válogatni.
Telítettség/élénkség....hát talán a élénkség lágyabb és más lesz a színhőmérséklet. Nézd meg és döntsd el melyik és abból mennyi. Én zajszűrést nem használnék, mert szar lesz tőle a fotó, szóval csúnya. Ha használja az ember az látszik, életlen és olyan mosott zajos lesz. Ha mégis kell a zaj eltüntetésére, akkor itt-ott ecsettel életlenítek. Vagy fordítva élesítek, kijelölöm és csak azt picit. Egyébként a fotó pixel méretének csökkentésénél (lehet pár változatot kijelölni hogyan számoljon inkább pl. simább vagy élesebb legyen) zajt is szűr az észrevételem szerint, olyan pixel összevonás féle. Nézd meg. Színzajt szűrőt sem használok, bár lehet néha nem ártana. Ha nagyon szar a fotó akkor inkább megy a kukába. Nálam kell a jó alapanyag. Lehet mert ehhez sem értek eléggé. Lehet a színezetet módosítani, csavarni, néha az is jól jön bűvészkedésnél. Talán majd egy vérprofi beír, mert a kérdéseidre én is kíváncsi vagyok mások szájából.
(#8510) BigBlackDog: Na közben mire kinyögtem valamit.
Közben olvasom.....én beviszek egy fotót (PS) és olyan könnyen variálom ahogy csak akarom. Elmentem vagy sem, elrontom és visszalépkedem mert mindent megjegyez stb.....a PS is nagyon egyszerű.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest