-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumiPocok
újonc
Sziasztok.
Watchshop-ról mennyire biztonságos rendelni, illetve jár valami plusz költséggel, mennyi idő alatt ér ide?
[link]
Ő a kiszemeltemKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
GumiPocok
újonc
Köszönöm a válaszokat.
Azért is tetszett ez a típus, mert lassan kultikus darabnak nevezhető.
Van még több ehhez hasonló "híresebb"darabja is a Casionak??
Mint pl az mdv 106, mert néztem azt is és itthon nem lehet kapni, külföldről meg nem tudom megbízható oldalt
ami áfa +vámmentes. -
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Eme órát néztem ki játszósnak. Kérdésem lenne, hogy a műanyag tokozás és a plexi üveg mennyire bírja a strapát?.
[ Szerkesztve ]
-
GumiPocok
újonc
Halihó!
Szülinapi akció a Victorinoxnál! :-)
[link]
Erről a típusról van valakinek tapasztalata, ezt akarom megvenni :-) -
GumiPocok
újonc
Sziasztok.
Casio órákat nézegetek játszósnak, és olyan kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy milyen legendás "koppintások" lehetnek még a márka tarsolyába??
Gondolok itt Casio ae 1200 royal, vagy a Casio oc 108, vagy a búvár Casio mdv 106.A Casio mdv 106 fogott meg eddig a legjobban, honnan érné meg külföldről rendelni fém szíjjal??
Esetleg vélemény a típusról?
Vagy esetleg más hasonló bevált típus a márkától? -
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Ha már Victorinox, mit érdemes róla tudni??
Milyen szerkezet ketyeg benne, netalán ETA g10?
Konkrétan nekem ez a típus tetszik de itt feltűnően olcsó:
[link]Gondolkodtam korábban is Victorinoxban csak semmi tapasztalatot nem hallottam róla és nem tudom milyen szerkezetet használnak mert ha g10-es akkor felejtős.
-
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Ezt az órát be lehet még szerezni valahonnan szerintetek?
[link]Lehet a fehér számlapos is, és nem fontos fém szíjjal.
Nagyon szép óra csak sajnos későn találtam rá, mindennaposnak tökéletes lenne csak sajna már sehol nem lelem.
Esetleg valami utódja hasonló paraméterekkel létezik?? -
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Két dologban kérném a segítségeteket.Órárát szeretnék vásárolni egy külföldi oldalról, véleményeteket szeretném kérni erről a típusról.
Másrészt a Watchshop-ról szeretném megrendelni, mivel még soha nem vásároltam külföldről abban kérném a segítségeteket, hogy ez milyen plusz költséggel jár??
Válaszaitokat, és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Victorinox órákkal van valakinek tapasztalata Inox és az Infantry kvarc órák tetszenek, de nem tudom mennyire megbízhatóak! Külföldi oldalakon elég vegyes értékelést kaptak. -
GumiPocok
újonc
válasz pulutodurumo #175448 üzenetére
Én most ezt nyúzom [link]
Elég jó kis werk, talán ez is megszolgálja. -
GumiPocok
újonc
válasz TimeCenter #175440 üzenetére
Casio egyes típusainál mennyire valós ez a 10 év elem élettartamos dolog? Mitől függ, hogy hány évet bír az elem egy adott szerkezetben?
-
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Napokban vásároltam ilyen órát mindennapi használatra! Kérdésem lenne, hogy a másodperc mutató a számlapon jelzett indexek közé mutat, pont mint a képen az nem befolyásolja az óra pontosságát? Mert kicsit zavar a dolog, vagy csak kifogtam egy pont ilyen példányt?
http://
[ Szerkesztve ]
-
GumiPocok
újonc
Az minek tudható be, hogy a másodperc mutató nem mindig pontosan a számlapon jelzett indexre mutat?
Pont a kinézett típusnál figyeltem meg! -
GumiPocok
újonc
Sziasztok!
Mindennapi használatra szeretnék vásárolni nem túl drága, de megbízható karórát!
Ezt a típust néztem ki:
[link]Esetleg ilyen árfekvésben hasonló alternatívát, ha tudnátok ajánlani?!
Véleményetekre lennék kíváncsi a típussal kapcsolatban, segítségeteket előre is nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest