-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz csabulaxi #56753 üzenetére
Ez szószerint így van ahogy mondod
flexxx2
Mi már vagy 10 éve oda járunk, na nem mindenért mert akkor rámenne a gatyánk is de a kis luxusainkat amit néha szeretünk ott vesszük. Zöldség, gyümölcs meg ha már úgy is kint vagyunk onnan jön. Nincs trükközés a zöldségekkel (barnuló levelek levágása stb.), hanem erezni a salátán hogy aznap szedték ki a földből. Bizonyos életkor meg tapasztalat felett azért felismeri már ezt az ember.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz csabulaxi #56544 üzenetére
Köszi. Es milyen drága
-
Mylow-11
csendes tag
válasz csabulaxi #56526 üzenetére
Csuklótársam. Nekem is 20-as csuklóm van és sehogy se állnak a kis órák rajta. Most egy Certina DS Podium van rajtam, 42es, 160g ami tűrhető. Szíjból szemet nem kellett kivenni, úgy pont kényelmes. Vékony bőr szíjas órák emiatt ki vannak lőve. 45-46 felett már egész jól állnak az órák
-
WiZARD
addikt
-
Misi1979
őstag
válasz csabulaxi #56421 üzenetére
Budapestiként sokat tömegközlekedem, de autó nélkül meghalnék.. ráadásul az asszony kocsija nemrég totálkáros lett, így közösen használunk egyet, de ez az állapot is kellemetlen (épp most vadászunk valami kicsikocsit neki, fél-használtsub áron. Ha van tippetek, jöhet!).
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Dzsana
senior tag
válasz csabulaxi #56421 üzenetére
Két gyermekes családapaként, szegediként is nélkülözhetetlennek tartom az autót. Hányszor volt olyan, hogy éjszaka kellett menni az ügyeletre, vagy egy sima strandra menetel is nyűg lett volna, babakocsi, strand cuccok, hűtőtáska, mobil kiságy, stb. nyűgös lett volna buszon!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ronin s8
senior tag
válasz csabulaxi #56336 üzenetére
Ami szép, az szép! Nekem is bejön ez az óra.
A TAG nem ártott a márkának, hiszen nélküle tetszhalott állapotba került volna. Ízlést viszont a pénz mellé nem nagyon tudott adni. Ha egy picivel tőbb ész, és egy picivel kevesebb kapzsiság szorult volna a TAG vezetőibe, akkor a Heuer alapjain most egy igazi prémium márkát tisztelhetnénk. Így viszont alig tudnak visszakapaszkodni a vonatra, amin mások már helyet foglaltak..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
BAti77
aktív tag
válasz csabulaxi #55837 üzenetére
Tsovet
Egy amerikai ipari szerszámokat, motor és repülési műszereket gyártó cég tulaja, David Bonaventura 1997-ben gondolt egyet és létrehozott egy divatmárkát Vestal néven. Ez már gyártott "órákat", de mellé szeretett volna valami komolyabb vonulatot is, ezért 2008-ban alapított egy leányvállalatott is Tsovet Limited néven. A szerkezeteket Svájcból (ETA) és valamelyik japán gyártótól (Miyota ) veszik. 316L nemesacél tokokat használnak."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
flexxx2
őstag
válasz csabulaxi #55806 üzenetére
Mekkora égés
Soha nem értettem ezeket a rappereket (pedig nagy rapper voltam tizenévesen), hogy miért veszik fel ezeket a gyémánt meg arany "kacatokat", ez olyan finoman szólva feminim vonás szerintem. Ez eredetiben is gáz, nemhogy replikában. Talán lehet ezért is szerettem a Public Enemyt mert ott nem a szokott gyémántos órában flangáltak:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csabulaxi #55484 üzenetére
osztom, ezért vettem meg én is anno a gw5600-at...2.5 évig csak szaunázáskor raktam le, amúgy hóban-sárban-fagyban-moslékban mindig velem volt és lesz is. Most lesz 4 éves és lekopogom, de még a napoztatására sem kell ügyeljek... Ha vennék, játszósnak csak ilyen jöhetne szóba. Mert bírta a 12m-t lazán, mikor búvárkodtam. Meg se kottyant neki, mikor a jetski úgy b*szott bele 60-nál, h csak nyekkentem...A különböző hóban arcra levett landolásokat is elég jól viselte.
(#55488) WiZARD: Tényleg rá kellett volna méretni a vízállóságára? Ez nem vmi fölösleges para? Vagy eddig mákom volt?4 éves, tiptop és a svájciak szerint, ami jó, ahhoz nem nyúlunk ...5nél esetleg kap egy akksicserét, ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz csabulaxi #54901 üzenetére
Hmm nekem nem is kéne. Ennyiért inkább egy Orient, igaz az nem zafir de hát istenem. Nagyobb gyűjtemény mellett nincs is alkalma megkarcolodni. Amit Fagyallo tett be annak kék a mp mutatója meg a dátum, az szép. Timecenter honlapján viszont nem ilyen, ott szimplán fekete. Jol latom?
Egyébként a timecenter.hu még elfogadja a rendelést, gondolom kapnék egy emailt hogy szopóka
Casio már nem is gyártja ezt a típust?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz csabulaxi #54334 üzenetére
ó, én a hirschstrips-en láttam 99,99$-ért, de így mindjárt barátibb már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #54321 üzenetére
Csak hirtelen keresve egy szíjas céget, Barth és nézve a méreteket , árakat, egy 120 cm hosszú, 4 cm széles szíj anyaga, kiad 12 darab Hirsch Liberty 20 mm-es óra szíjat és az 1 db. óraszíj a drágább mégis.
Annak idején mikor még a Nagykörúton voltak kisasztalos árusok, akkor vettem egy bőr derékszíjat Lee besütéssel, ez 1993-ban volt, a mai napig használom, szép patinás, de lovak sem szakítanák el.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #54304 üzenetére
Én még nem láttam, de képeken tényleg jó.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
Ear001
addikt
-
Tothgera30
Ármester
válasz csabulaxi #53596 üzenetére
Szál csiszolt lünetta ? Látom kapott hideget-meleget, de ezek bírják is . Hasonló szíjam nekem is volt, nekem nagyon nem jött be, izzadt alatt a csuklóm, kemény volt és rideg. Ehhez képest egy Bonetto kaucsuk már álom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Wg5113
aktív tag
válasz csabulaxi #53603 üzenetére
Szerintem házilag is feshető.Zsirtalantás után bekell kenni a festékkel és utána a felesleget letörölni.A mélyedésekben benne marad a festék.Egyébként talán P.Kiss mester meg tudja csinálni.
A szíj Hirsch Carbon 100m valóban, annyi a különbség, hogy ennek a belseje valódi gumival borított. Az ára 9000Ft volt.Egyáltalán nem büdösödik. -
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #53479 üzenetére
Bocs, jobban megnézve szar ez a lünetta rá, ez 24 óra beosztású, az meg minek, én csak azt néztem, hogy ezüst legyen fekete számokkal.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #53439 üzenetére
A zöld...
Dzsana Félre érthető voltam, a számlap a kis és a nagy mutató közötti távolságot kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Balli
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #53029 üzenetére
ez neked tetszik?
reggel én is nézegettem, de nagyon nem jön be.
fekete lünetta mellé kék számlap fura (bár ezen még túltenném magam), túlméretezett járástartalék kijelző is sok nekem, a kismásodpercet amúgy se szeretem, de itt még hülye helyen is van, és még a dátum is elég béna helyen van.
a koronavédő meg szörnyűSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
M1ó
csendes tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz csabulaxi #52226 üzenetére
A fénykép nem mond semmit ezt a képet sok helyen látni.Az ára nagyon jó.Az órát meg csak akkor látod,hogy milyen ha megjött.Én az Amazonról vettem.Nekem 160 -ra jött ki az ára ahogy számoltam,de mire Pay Pal -el ki lett fizetve 180 lett a vége. Ha esetleg érdekel az enyém privibe írj.Mondjuk nem akartam még eladni,szeretem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Zille babakocsi eladó!
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari