-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szulita28 #187531 üzenetére
Igen. Már egy pár éve kinéztem magamnak de csak most állt össze minden ,hogy lelkiismeret furdalás nélkül tudjak ennyit kiadni "beteges" hobbimra. Page & Cooper-től rendeltem. Hozzám ők vannak a legközelebb. Profi cég, másfél nap alatt itt volt. Vívódtam még hét elején egy kicsit, mert valójában két órára szűkült le az érdeklődésem. Sinn U1 és ez. Sajnos (vagy inkább nem ) a kinézett U1-ben Sellita SW200 volt ,ezért nem vettem meg. Inkább ETA. A vízállóságon kívül ebbe "mérnökileg" amúgy is többet pakoltak.
Mint látható a szíját már le is cseréltem. Túl sötét volt az összhatás együtt. Kapott egy Fluco Touareg-et. Ezt a szíjat ajánlom figyelmébe mindenkinek akinek tetszik a Hirsch Liberty. Szintén egy darab bőrből kivágott, igényesen varrt darab.(#187532) BAti77 Köszönöm. Én örülök a Seikonak is. Persze ennek most egy picit jobban.
(#187533) bucsher A majdnem az elég.
(#187534) pulutodurumo És olyan szépen váltja át egy pillanat alatt mint a nagy Rolexek. Öröm nézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Zille babakocsi eladó!
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari