-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz boogie84 #147472 üzenetére
A linkelt szíjak között számomra óriási a különbség, nem is hasonlítanám össze őket, főleg a Hirsch lóg ki a sorból és nemcsak az ára miatt.
A bőr szíj mindennapi hordásnál hamar cserélendő lesz. A 2 külföldi linkelt klasszikus bőrszíj, azokra fokozottan igaz. Ez csak egy vélemény, de úgy van értelme a vízálló órának, ha a szíj is az. A linkelt Hirsch-ed az!
A Hirsch nemcsak úgy általában egy minőségi szíj, hanem az adott esetben a belső oldala szintetikus is lehet. Tehát egy tartós, nem izzadós, szellőző belsőn van egy külső bőr szíj. Nagyságrendekkel tovább fogja bírni és nem lesz olyan hamar büdös és gusztustalan, mint a másik kettő, ami eleve nato-s, így még stílusra is más. Szerintem nem korrekt az összehasonlítás. Teljesen más a Hirsch.Van egy Hirsch Carbonom kékben: . A hipergagyi néhány hordás után szétfeslő gyári festina szíjat cserélte, amit Festina Magyarországnál anno meg is reklamáltam, ide anno meg linkeltem, hogy 2 hordás után, hogy kezdett el szétfesleni, szét hullani. Na mindegy. Ez a Carbon egy kőműves ismerősnél 1 évet is kibír napi használattal. Ezután választottam én is ezt... bár én csak alkalmi jelleggel hordom. Így szinte örökös lesz.
A másik egy fekete Hirsch James. Ez Casio-n van és került rá még egy nyitáskönnyített békazáras csatközép. Ez már rendszeresebben használt, ezért is akartam rá a gyors' csatot.
De ez csak egy vélemény, mert az ízlés nagyon eltérő: Fém szíjas órám sosem lesz, nem is bírom értelmezni. Mások rajonganak a nato-ért, és tényleg divattá vált ez az egyébként nagyon is praktikus őrület. Ha szíjról van szó én viszont maradok az évszázados vonalon, tehát bőr... De ha bőr, akkor legalább ne évszázados technikával készüljön (hacsak nem alkalmi óráról van szó), hanem a jelenkori elvárásoknak is megfeleljen (csat és vízállóság pl.)
Pl. vin.pilu egy hozzászólással korábban milyen széppé varázsolta az óráját a kontrasztvarrásos bőrrel.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows 10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest