Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz AMD Power #12 üzenetére
Kinek mi. Nem fps, ergo, nem fogsz lövöldözni benne. Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni. De, itt percenként meghalhatsz, nincsen efektive, de hátrányod belőle. Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):
[link]
Ja, és éppen belsőnézetre váltottam, de amúgy külső nézetes.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
VikMorroHun
őstag
válasz AMD Power #12 üzenetére
Szerintem remek játék, és a havas hegyvidéki táj nagyon szépen néz ki. Viszont érdemes kikapcsolni a legjobb játékosok szellemképét lesiklás előtt, mert az nagyon zavaró.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Milyen ez a jatek? Jo?
-
Allien
veterán
-
ÁDI
aktív tag
Én is megvettem a hétvégen (PC) az alapjátékot + az Adrenalin kiegészítőt. A bétát kipróbáltam, azóta tetszik, most még az ára is !
Rakétával a háton azért nagyon adja a repkedés az élményt!SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
l.skywalker
félisten
Én Xbox-on most vettem meg az alapjátékot 2ezerért, de az olimpiás kiegészítőre fáj a fogam - de most még 7k körül van, annyit nem adnék most érte.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Allien
veterán
válasz l.skywalker #4 üzenetére
Mondjuk, most pont -50% leárazás van ubistore-bam...
Illetve, Steam-n is.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
l.skywalker
félisten
Na, ma megszereztem én is Xboxon, már nagyon vártam - de kifejezetten az olimpiás DLC-re hajtok
Természetesen az alapjátékot is fogom játszani!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Allien
veterán
Új DLC - Alaszka! Ingyen.
-
Allien
veterán
Ubisoft játéka. Most volt a nyílt béta, december 02-n megjelenés. Angolul leírás:
[link]
Térkép a hegyről:
[link]
Volt már hasonló játék, nem is egy, sőt, van is, ráadásul ingyenes (Snow), de ez talán több lesz. 4 féle sportot lehet "kipróbálni". Snowboard, siklóernyőzés, wingsuit (szárnyasruha-repülés), sílesiklás, siklóernyőzés. Persze, elérhető lesz steamin is, de ubis játék révén, megnyitja a saját szoftverét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest