Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4709 üzenetére
Most lesz 2 éves az Xbox one x nem tervezzük a cserét egy darabig. De jó tudni ezt az információt.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4707 üzenetére
Ezzel szemezek amúgy már egy ideje azt mondjak jó gém. Bedobom szerezni de szerintem Xbox-ra.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4705 üzenetére
Azért vannak itt izgulosok akik nem csak izgulni tudnak mint én.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4697 üzenetére
Bizony az azért várjuk ki a véget lehet később lesz valami ingyenes próba cucc. Addig is lehet izgulni.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4695 üzenetére
Ámen! Ma sem alszok ha ilyen jó híreket tudok meg. Hajrá izgulàsra fel... egy hónap ingyen az izgulosoknak pedig 2 hónap lesz ingyen. Írok is egy e-mailt nekik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #4661 üzenetére
Na ahogy elindult a Forward sale, a másik DLC is megkapta a 80%-os kedvezményt. Ubinál még lehet venni alapjáték nélkül? Ha igen, akkor fogok kínomban röhögni, ha holnap este nem sikerül beszerezni az alapjátékot.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4557 üzenetére
Az erő legyen velünk.
rossz az ilyen múltkor a steam volt le halva elég rendesen. Izgulok ezért is Je lolipopinyo!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csuvicsuva #4505 üzenetére
Úgy tudom, első napos Game Pass lesz!
Jó nekem a 30 FPS is. Előrendeltem már GOG-on, csak közben konzolra váltottam, még jó, hogy van Game Pass. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csuvicsuva #4502 üzenetére
Ez azért lesz vicces, mert idén év végén jönnek a next-gen konzolok, de akkor majd 2021-ben kiadják az előző generációra.
-
tomy88trance
tag
válasz
csuvicsuva #4502 üzenetére
Köszi, megprobálom ez alapján,habár még nem csináltam ilyet, remélem nem hal meg tőle a gép ,ha valamit elrontok
Ajj az rossz hír :/ ,de legalább tudok rá gyűjteni akkor,meg remélem okkal tolták el és jó lesz a végeredmény.
-
tomy88trance
tag
válasz
csuvicsuva #4495 üzenetére
Okés megvan,de sajnos nem jutottam előrébb azóta se :/ cleanboot-ot hogy kell? Egyedül az maradt ki. Lassan lejár a 3 hónapos passom mire megoldom ezt a gondot :/
-
tomy88trance
tag
válasz
csuvicsuva #4487 üzenetére
Hol tudom amúgy megnézni a pontos rendszer verziót? A rendszernél nem írja pontosan csak,hogy 18363-as. A xbox béta az a verzió amit írtál.
-
tomy88trance
tag
válasz
csuvicsuva #4485 üzenetére
Szia! Köszi. Elvileg frissül a rendszer mindig. Nálam az oké,hogy kiválasztom ami kell meghajtó ,el is kezdi a letöltést de aztán megáll olyan 3%-nál. (Most 2-nél állt meg a hibakód pedig : 0x800704c6) És van amikor engedi folytatni a letöltést van amikor meg nem. Amit észrevettem még,hogy nagyon ugrál a sávszélesség,de csak itt a store-ban.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4403 üzenetére
Az már vót asszem de semmi nagy durranás nem vót úgy emlekszem. Télben vagyunk így a karácsonyi lesz a következő.
Ui: izgulásra fel
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4349 üzenetére
Szerintem vissza nem fizetik hanem a következő hónapra tolódik az elofizetesed olyan mintha 2 hónapra fizetnék elő de csak egyet fizetsz.
Ui: izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4347 üzenetére
Új sw játék nem is tudtam a feleség imádja.
ilyen trükközés úgy tudom tilos a fórumon max majd privátban ír neked valaki vagy nem. Lolipop!
Ui: izgulj csak az soha nem lehet rossz sőt együtt még jobb is.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4345 üzenetére
Köszi az e-mail jó lesz nekem nem akarok alkalmazást leszedni. Fasza lesz az e-mail izgulok is miatta meg amúgy is.
Ui: izgulás on így estére.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4341 üzenetére
Így vagy úgy megoldva a probléma. Ingyen hónap Je amint hazaerek aktivalom is a két lépcsőt addig csak izgulok. Lolipopinyo! Amúgy 2 lépcsőnél mobilra jön kód úgy mint “steamon”?
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4339 üzenetére
Helyes izgulni jó ez az Je!
nekem is sok játék van függőben nálam az izgulás veszi el az időt tőlük :d
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4334 üzenetére
Na ez tök jó foglalkoznak az emberrel legalább nem szarnak le minket.
Ui: izgulni be felejtsetek el azért. Lolipop!
-
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #4336 üzenetére
Szerencsére nekem eddig pár apró kérdésen kívül minden rendben volt az Uborkával, nem izgulok nagyon ezen. Mondjuk én konzolos vagyok.
-
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #4332 üzenetére
Én párszor zaklattam őket, volt hogy valahogyan magyarul is sikerült velük felvenni a kapcsolatot. De játék kérdésekben inkompetensek voltak. Szóval van izgulás. Én azt kérdeztem, hogy miért nem lett 100% az Ubiclubban az Origins-em, miután mindent kitoltam benne
Aztán kiderült, hogy bug.
-
Serpiko
addikt
válasz
csuvicsuva #4332 üzenetére
Ebben nincs tapasztalatom, hogy működik a dolog. Csak izgulni tudok érted. De kiváncsi vagyok a végére majd írd meg hogy alakult a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest