Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz xeon forever #6 üzenetére
+1 és ezt igazolták a játékosszámok.
Heggesztettetek volna bele kampányt a volt filmsztárokkal, csinálhattak volna velük promót. Meg ellopni multi/coophoz az összes jó ötletet a Helldivers 2-ből.
Az a baj, hogy jelenleg a Helldivers 2 jobb játék.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #5 üzenetére
Kapkodva csinálták és adták ki végül, gondoltom a Helldivers 2 miatt.
Én mondjuk vártam volna 1-2 évet a kiadó helyében.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #4 üzenetére
Igen, ha csak az optimalizációt visszahoznák a kezdeti szintre, már sokat dobna a gamen.
Egy egyébként a hangulatot ennyire adó gamet így elcseszni -
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #1 üzenetére
Videókat nézve én is csalódtam... Pedig nagyon várós volt, beszéltünk is róla még a Helldivers 2 megjelenésekor.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
d@vee
őstag
Szóval kevés tartalom, optimalizáltság nuku, a grafika egy fos...a Helldivers 2 mellett ennek nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint játék jó. De egy kb. 1 év szünet után mikor elővettem akkor csak néztem, hogy korábban faszán futott magas beállításokban stabil fps-el, most meg brutális fps bezuhanások vannak.
Aztán leárazták a Helldivers 2-t a Steamen, ott kb. ugyanazt a játékélményt kapom, csak teljesen működő, stabil fps-es formában.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vakablak93
őstag
Na igen, teljes mértékben egyet kell értsek a cikkel.
Tavaj amikor előzetes állapotban elérhető lett májusban, azonnal megvettem, mert a filmnek nagy rajongója vagyok.
Valóban ha épp működik akkor állati az élmény, az első film vegén az erődbeli jelenetet nagyon adja.
De ennyi, ahogy a cikkben is írva van, változatosság nemigen van, de eszméletlen bugok és borzasztó teljesítmény igen.Annyit hozzátennék, mint aki első nap óta játtszik, hogy bár a grafika nem volt más, az első hónapban a teljesítmény szuper volt.
Azután jött egy frissítes ami mindent elrontott, és azóta máig is borzalmas....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest