Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz CPT.Pirk #4481 üzenetére

Egyetértek, a szinkronhangja kiváló volt.

"Ha viszont olyan karaktert keresünk akit kilőnék a légzsilipen, akkor az a fiatal Wessley a TNG elején"

Haha, igen, szegény az örök gyűlölet tárgya volt trekkie körökben a strébersége/kora miatt. Pont mostanában olvastam egy cikket arról, hogy később az őt alakító Will W. Big Bang Theory-ban történt szinte folyamatos feltűnése miatt kifejezetten jó lett a megítélése, és hogy a Prodigy-ben (amit én nem láttam, csak a cikk szerint), végre kapott egy humoros, a karaktert megillető jelenlétet.

Nekem egyébként nehéz lenne meghatározni, hogy kit viseltem nehezen, mert eleve nem vagyok képes egy szinten kezelni a franchise-t. Az újabbakat külön kezelem, és azon belül lesújtó véleménnyel vagyok a legtöbb színészről (főleg a Discovery-ben, de az SNW-ben se sokkal jobb a helyzet nekem). A klasszik szériából is volt 1-2 karakter, de valójában a "nem tudom elviselni és nézni sem" szintig ők nem jutottak el. A Discovery-ben ez már több esetben is megtörtént, sőt, a végére már rendesen beletekertem, ha az a 3-4 kifejezetten idegesítő színész volt a képernyőn. :D SNW-t nem tekertem, az szimplán csak annyira bugyuta, hogy nem kötött le, már a dialógok is szörnyűek néha, mint az oviban komolyan. Nem értem, hogy miért nem alkalmaznak rendes írókat?
    (Persze a TNG is bugyuta, de annak legalább van egy, a korra jellemző bája, és kifejezetten szimpatikus és jó a színészek többsége, ami feledteti a hülyeségeket)

Új hozzászólás Aktív témák