Új hozzászólás Aktív témák

  • EFRM

    tag

    válasz Menthirist #41021 üzenetére

    hat ne haragudj, de en nem ertek egyet
    1. az emberek arra pledgeltek, ami ki volt irva, hogy ennyi penzert ezt fogjak megcsinalni, nem pedig arra amit a kedves keszito kesobb kitalal (de ahogy egyre haladunk az idoben es egyre tobb minden megy majd a kesobb megcsinaljukba annal erdekesebb lesz ez a helyzet)
    ne mondja mar senki, hogy nem a funding goalok megvalositasa miatt nyomtatok a zset.
    ez megint egy erdekes helyzet, h a kedves keszito egyaltalan nem TERVEZETT semmit csak ossze vissza gyartjak frankensteint. ebbol vajon mi sul majd ki. mindenesetre a vizionalt komplett es szorakoztato jatek eselye ilyen vakrepulesben csokken. vicces, mert a mai napig nem latni, hogy mi a terv a cel es mikor jutnak oda.
    2. a scope valoban orult, de a jatek sehol sincs. es nem is mondanak semmit hogy mikor lesz
    mikor lesz?
    amugy elso igeretek szerint amivel elindult a project, abban semmi orult es megvalosithatatlan nem volt
    3. a konkurrencia jon, a space jatekok a reneszanszukat elik (elite, no man sky, mass effect andromeda, valkyre, fractured space, inf battlespace, everspace, meg a szaros cod is kimegy az urbe - es ezek mind elobb kint lesznek, mint az sc). nem tartom kizartnak hogy latva a lehetoseget egyket nagyobb kiado nekifeszul majd valami hasonlonak es megcsinaljak (bethesda nem mesterkedik vmiben?)
    hogy ezek nem a 100%os sc konkurenciak? aki szereti a genret a legjobb jatekokkal jatszani fog..
    4: engem nem erdekel a refund, arra vagyok kivancsi titeket mikor fog D: vagy orokke fogtok varni
    ezzel is csak az a baj, hgoy minnel tovabb tart a dolog annal inkabb fog elmenni a DNF fele, a crowdfunding be fog sulni, a penz elapad

    ugy latszik itt csak engem erdekel, hogy lesz-e jatek vagy sem. hol a star marine (2.2 2.3 )? hol a vaulting, hol vannak a szamtalan gadget granat pajzs (2.2 2.3?)? 2.4 mikro is jon kiadhato allapotban? hol van a 2 rendszer ami kozott utazni es kereskedni lehet, hol vannak az npck? egyaltalan hol az atomstabil alap amire epiteni lehet? miert fluff szarokra megy az ido mikozben elemi rendszerek nincsenek a jatekban? mi a valos terv? hol tart az sq42? miert nincs sq42bol vertical slice bemutato - mindenki erti, hgoy nem akarnak spoiler, de egy pl egy szaros missio felet a vegen cliffhangerrel elsotetul a kep, fanfare, mint minden jateknal kb miert nincs bemutatva?
    a rengeteg sok dev video miert semmitmondo, ahelyett hogy tomor 5-10 perc lenne es csak a fejlesztest mutatnak (ingame kepeket videokat, ilyen volt ilyen lett) a bullshittingeles helyett? a rengeteg videoba bemutatott dolog miert mindig a soonrol szolnak ahelyett, hogy azt mutatnak mi lett kesz es hol tartanak?
    ha open a development akkro miert nem tudja senki, hogy hol all a project? 1000 meg 1000 kerdes van, valasz tenyekkel meg kb 0

    en az elejetol ottvagyok, de a nagyongaz 0.8 DFM bemutatoval indulva es ota, kb semmi ertelmeset nem lattam amire azt mondanam, hogy wow na ebbol aztan lesz valami nagyonfasza amit elterveztek
    pedig kurvara szeretnek, istenemre mondom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák