Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz EFRM #41020 üzenetére

    Az teljesen mindegy, nekik lehet szegezni mondatokat amiket évekkel ezelőtt mondtak vagy állítottak, az idők változnak. Kétlem hogy 100-al indulnának majd, szerintem fokozatosan fog nőni ez 100-ra az évek során (ahogy kész van, szólnak hogy lehet felfedezni, és akkor megindulnak a felfedezők és lesz egy új rendszerünk)

    "ezt irtak- erre szedtek a penzt - ezt kell megcsinalniuk - erre vallalkoztak."
    Sokminden másra is szedtek pénzt, amit akár egy későbbi goal lehet hogy feleslegessé tett, vagy már invaliddá.

    "ha nem ennyi lesz akkor lesz-e azonnali refund lehetoseg es -elni fogtok vajon vele?"
    Eddig is volt hasonlóra lehetőséged. Többeknek adták már vissza a pénzét, amikor írtak egy levelet a supportnak hogy megszorultak, váratlan kiadás, gyerek, stb (normális hangnemben). Illetve el is adhattad a szürke piacon is a cuccot hogy visszakapj pénzt (mindet vagy jó részét). Aki nem tudja mire vállalkozik ha backel egy játékot, az ne backeljen, ilyen egyszerű.

    "es jott a konkurrencia is"
    Nem tudok még egy ilyen őrült scope-ú és koncepciójú játékot bejelentve. Nem véletlenül nem csinálnak ilyen összetettségű és bonyolultságú játékot a nagy kiadók. Nem véletlenül ment kickstarterre és nem véletlenül finanszírozza a közösség. Veled ellentétben (úgy néz ki) sokan azért támogatták a játék létrejöttét, mert olyat ígért, amire vágytunk, de esély sem volt arra hogy más létrehozza. Adódott ez a lehetőség, mi kihasznátuk és támogattuk, lássuk meg tudjátok-e csinálni ezt a lehetetlennek tűnő játékot vagy sem. Mert lássuk be, kb a lehetetlennel próbálkoznak. De mivel egy közösségi finanszírozású játék, NINCS garancia hogy megjelenik, NINCS garancia hogy pontosan olyan lesz mint ahogy TE szeretted volna, pláne egy ekkora játéknál, ahol pont a hatalmas scope miatt derülhetnek ki dolgokról hogy ekkora léptékben jelenleg még nem lehet normálisan megcsinálni. De ezzel minden normális, épeszű backer tisztában van. Nem kész játékot veszel, tehát amibe befizetsz, az változik még, mert még fejlesztik.

    Mondom, szerintem add el a francba az accodat vagy könyveld el veszteségként, ha nem bírsz várni. Mert ez nem most lesz kész, nem év végén, de gyanítom még 2017-ben sem (a Squadron 42 első fejezete talán igen :) )

    A titok nyitja nálam amúgy, hogy nem pörgök azon, hogy "mikorleszmárkészmikorleszmárkészmikorleszmárkészmikorleszmárkész". Jön amikor jön, addig élem az életem, játszok millió más játékkal, és ha jön valami érdekesség SC-ben, megnézem és játszok vele pár órát, amit élvezni szoktam.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák