Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betonkakika
csendes újonc
válasz
Gery D. #3502 üzenetére
Értem, de hogyan lehet kibírni azt a borzasztó google fordítást amivel megvan áldva?
Hiába tudok angolul, valamikor értelmetlen zagyvaságot gagyognak küldetésekért aminek az eredménye (0 térképes jelöléssel) az, hogy megtelik a PDA-m vagy 30+ küldetéssel és sokhoz még leírás sincs.
Szóval vagy ignorálom a küldetést és lehet nem unlockolok más küldetést, vagy megpróbálom kibogarászni hogyan tudom megtalálni azt a félig elmagyarázott tárgyat a semmi közepén.
Magával a questekkel még AKKORA probléma nem lenne, csak jelölnék meg hova kell menni, és pontosan mi a teendő. Mert lehetetlen fejben tartani a falu nagyságnyi feladatokat.Nem beszélve a golyószivacs ellenfelekről... főleg a zombik amik valamiért rendkívül bírják a sörétet a fejbe.
Egy idő után már letojtam az 5millió mutánst ami hajkurászott a map-on.
Ezek is csak az "új" mutánsok voltak, mert a simák azok egy fejlövések általában.
Tudom, hogy vannak speciális granyók de azok közül is csak a little crow aminek értelme van.
Én inkább szitává lőnék egy hordát minthogy eldobok egy gránátot majd FPS lagg után minden megdöglik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- PR-Telecom
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hyundai, Kia topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest