Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Dhampir #4318 üzenetére

    Amikor kiszabadítottad a Vérszívók karmaiból a Stalkert, hálából elmondta neked, hogy a farmon van egy Stalker és ha fizetsz neki, cserébe ad egy Gauss Puskát. Na ez volt az az átverés. Messziről mondja is a Stalker, akinek pénzt adtál, hogy olyan vagy, mint Robin Hood, pénzt adsz a szegényeknek, majd figyelmeztet, ha bemész utána a házba, tüzet nyitnak rád.
    Na nekem se kell sose több, mindenkit kinyírok ott. :)

    A Kezdők táboránál azért mehettek oda a járőröző katonák, mert túl közel jöttek és a látómezejükbe került a csata. Ők bizonyára csak a Zsoldosokat akarták megölni, de mivel túl közel mentek a faluhoz, gondolom a Stalkerekre is rátámadtak. Ezt egyébként valamikor valaki mondja is nekünk a Stalkerek közül, hogy a Katonák néha meglátogatják őket és eljátszadoznak velük.

    A Híd alatti történet is valahogy úgy szól, hogy van egy Katona, akit felülről küldtek oda hozzájuk. Nappal járőrözik, este viszont ott vodkázik a híd alatt. Eredetileg fent a töltésen kellene látnunk ezt a Katonát, de én még sose találkoztam vele a Soup újabb verziójában. Viszont este sem ül ott, ahol kellene, szóval ez szerintem egy téves Karaktereltávolítás TB eszes csapatától.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák