Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    Ha engem kérdeztek, fogalmam sincs mit javít és mennyire stabil ez a 9-es patch, mert én hónapok óta nem foglalkozom a Souppal. Most elindítottam vele, ment, Cat ott volt a bárban és annyi :) Azt tudom, hogy nagy erőkkel dolgoznak a szövegeken és lehet, hogy kigyomlálták azokat és azért hiányoznak sorok a fájlokban? Állítólag a 10-esben drasztikus szövegváltoztatások várhatóak. Csak tippelek, mert beszélni ezekről a dolgokról ugye nincs kivel.

    hubai1979: Ezek az újabb javítások azért ennyire kicsik, mert csak a konfigurációs fájlokban történnek a változtatások. Reméljük az az idő lejárt a Soupnál is, hogy gigás patchek kelljenek. Az ekkora csomagok akkor jönnek, ha textúrákat, hangokat, architektúrát stb. változtatnak vagy javítanak. Az utolsó ekkora a 7-es alapba került, amikor teljesen megváltoztatták a játék szerkezetét és telepítőt is kapott. Azóta csak a pár kilóbájtos fájlokban kell matatni, mivel ezek a fájlok a játék agya. Pld. az alap 7-esben nekem nem jelent meg Cat a bárban és a játék teljesen leblokkolt. Ehhez egyik fájlban csak néhány betűt kellett átírni, és rendbe jött azonnal. Az egész javítás alig pár kiló volt. Szóval itt már nem a méret számít. Kicsi a bors, de erős :)
    Jah, az extrák: nos azok mindenféle dolgok leginkább szakértőknek és fanatikusoknak. Moddolási eszközök addonok készítéséhez, néhány textúracsomag stb. Meg lehet lenni nélkülük is :K A végigjátszások viszont hasznosak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák