Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Felveszem akkor ezt is a listára .
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Tiger King sorozatot nézem egy évad doku . Fél éve pihen most elkezdtem 3. résznél tartok de nekem adja . Nem egy nagy sztorinak tűnik de elkezded nézni és nézeti magát.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
headhunter86
senior tag
For All Mankind évadzáró tényleg jó volt, de igazándiból az egész sorozat úgy qrvafasza ahogy van!
Elkezdtem az Invincible-t, valahogy fel sem tűnik, hogy animációs filmet nézek, vagy nem is tudom hogy hívják a műfajt.
Nekem nagyon adja a stílusa, könnyed szórakoztat és meglepő. -
OgreImre
senior tag
Lement az HBO3-on a Game of Thrones maraton. Nem mondom, hogy nem ragadtam le néha 1-2 részre a képernyő elé , háttérzajnak mindig bekapcsoltam. Viszont most realizálódott bennem, hogy a szinkron valami kritikán aluli, sosem azzal néztem anno, és most is gyorsan átkapcsoltam angolra+angol feliratra.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
negyven2
veterán
válasz headhunter86 #56013 üzenetére
For All Mankind esetében én úgy éreztem, hogy kicsit zsúfolt volt az utolsó rész, és inkább kettő részre kellett volna húzni a benne lévő dolgokat.
Invincible esetében pedig kérdés számomra, hogy hogyan oldják meg majd ezt a fajta világ és a történetnek a bemutatását a készülő filmben (ami Unvirersal-os külön project, és már az animációs sorozat bejelentése elött tudni lehetet, hogy készül). Főleg, hogy ez a 8 rész alkot kb. egy történetet.
És bár tudom, hogy mi lesz a vége az évadnak (legalábbis nem hiszem, hogy nagyon eltérnek a képregényes történettől) azért várom azt.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bobalazs
nagyúr
Shadow and Bone jó ez?
Jók az értékelései, és 23.val kinn an az egész évad, érdemes e belekezdeni? -
nubreed
veterán
Valaki nézi még rajtam kívűl a Snowfallt? Csak engem idegesít rohadtul Leon vergődése? Aki nézi tudja mire gondolok, 4x06 -nál járok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
S e t h
nagyúr
válasz bobalazs #56016 üzenetére
Első rész után nem tudom folytatom-e.
Nem ismerem a sorozat alapjául szolgáló könyvet, vagy könyveket, viszont ezek a young adult, vagy tinédzser sorozatok nekem sosem jöttek be, engem az Alkonyat hype is elkerült.Kedvelem a fantasyt, mint műfajt, de itt úgy csöppenek egy idegen, ismeretlen világba, hogy szinte semmi infót, keretet nem kapok az elején, csak röpködnek az idegen szavak miközben a fiatalok boldogak, jók ,vagy éppen gonoszak, de fiatalok, ez a lényeg. Mintha egy vírus csak kivételes esetekben engedné meg, hogy bárki is megöregedjen.
Amikor lassan már a sarki fűszeres is sorozatot gyárt, ha van hozzá tőkéje, akkor egy pilotra kapjam fel a fejemet, láncoljon magához, érdekeljen mi várható később.
Nos az első rész sem színészi alakításban, sem a sztoriban nem hozott olyat, ami miatt azonnal kapnék a második rész után.Én még kivárok vele, amíg kifgyok más, engem jobban érdeklő sorozatokból.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Ragnarök 2. évad május 27.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #56027 üzenetére
Nofene, erről el is feledkeztem. Jöhet. (Anno első szezont bírtam, remélem hasonló lesz ez is)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
The Falcon and the Winter Soldier
Tök őszintén, csoda, hogy egyáltalán ilyen minőségben össze tudták hozni ezt a nyolc részt. Ugye azt érdemes tudni, hogy kukázniuk kellett a sztori egy jelentős részét a jelenlegi helyzet miatt, mert a pletykák szerint az eredeti felállásban komoly szerepe lett volna egy vírusnak vagy biológiai fegyvernek, na ezt nem merték meglépni a covid miatt, úgyhogy inkább utóforgattak valamennyit és összevágták azt, amit végül láthattunk.
A baj az, hogy elég egyértelmű, hol és mi lett megcsonkítva, illetve mi lett pluszban hozzáadva, viszont ennek ellenére is sikerült szerintem azért egy kerek egészet kihozni belőle, nekem nem volt hiányérzetem, de az is igaz, hogy nem egy díjnyertes történet lett sajna.
Számomra igazából a színészek és karakterek, a harcok és az MCU remek megidézése elvitte a hátán a többit, Sebastian Stan és Anthony Mackie is jók voltak, előbbi végre adhatott egy kis mélységet az egész Winter Soldier karakternek, utóbbinál a fekete szálat emelték ki pont annyira, hogy az egész végkifejlet kapjon egy kis plusz jelentéstartalmat, ami nekünk ugyan nem mond semmit, de odaát igenis egy fontos részlet.
Az utolsó rész viszont szerintem atomjaira hullott a vágás miatt, egyszerűen össze-vissza szaladgáltak a karakterek, hol felbukkant valaki, hol eltűnt, nagyon gáz volt szerintem, a legvége meg egyenesen nevetséges,mikor Sharon kb. elvérzik, de Sam kvázi ádlozatként viszi ki a tömeg elé a halott Karlit... nem akartam elhinni, hogy ez így átment a vágószobában és nem kérdezte meg senki, hogy amúgy nem kéne kicsit sietnie, mert Sharon lehet elvérzik a picsába? És utólag tudjuk, hogy kutya baja sem volt, de direkt visszanéztem és a néző számára ez akkor nem egyértelmű.
A sorozat csúcsa szerintem valahol a 3.-4. rész környékén lehetett,mikor még inkább nyomozgattak, heccelték egymást, Zemóval flörtöltek, meg ott volt a Dora Milaje harc, ami egyértelműen a sorozat csúcspontja. Szerintem amúgy fasza lenne erre építeni az Amerika Kapitány 4-et, viszont még egy évad nem biztos, hogy ilyen hullámzó minőségben jó ötlet. Az meg csak bónusz, hogy az idei év legjobb meméje eddig a dancing zemo videó.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Komplikato
veterán
The Nevers S01E03
Hát eddig se volt egy habkönnyű matéria, lövésem nincs hová tud ez kifutni, de ez a rész nem volt piskóta. Már eddig is érdekelt, hogy Ms. True mivel foglalkozott "előtte", mert ...nincs szuperereje és mégis simán kinyírt pusztakézzel egy 160 kilós 220 centis állatot. Belefolytani a vízbe olyat, aki tud vizen járni?
Elég sok drámai dolog történt, ami lehet kissé felgyorsítja az eseményeket, bármik is lesznek azok."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
dellfanboy
őstag
sorozatjunkie-n olvastam, hogy a line of duty elerheto netflix-en. viszont en nem talalom. nektek elerheto?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
fant0mi
őstag
válasz dellfanboy #56032 üzenetére
Nem. Magyar accounttal nincs.
-
wolf88
aktív tag
válasz dellfanboy #56032 üzenetére
Régiót állítsd át angolra.
-
Mik76
senior tag
Hat ez a Lupin amolyan szorakoztato kis parasztvakitas volt.
En nem varom el hogy minden tokeletesen megmagyarazott es hiheto legyen, de ami itt folyik az mar rohej idonkent. Szerencsere Omar Sy karizmaja es jateka kepes ezt ellensulyozni, igy a vegeredmeny egy egesz szorakoztato rovid elso season. Persze, kell hozz hogy az ember el tudja ereszteni a nagyon franciasan odavagott megoldasokat.Nalam egy 6.5/10.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Janaboy
Topikgazda
Nem bírtam eddig rajonni h mi a bajom a Debrissel.. De most már tudom: az a csávó olyan jellegtelen figura..
Persze lehet ilyet kell alakítania, de akkor is.Janaboy
-
Maxxy10
addikt
Ennyit dohányozni és inni mint a Peaky Blinders-ben...
-
Maxxy10
addikt
válasz headhunter86 #56042 üzenetére
Lmao még nem láttam de eltudom képzelni.
Sajnálattal olvastam, hogy az egyik szereplő rákban elhunyt de a sorozatot nézve... -
Bad Pritt
félisten
válasz headhunter86 #56044 üzenetére
Szerintem Helen McCrory-ra gondol, aki nemrég halt meg rákban sajnos, ez nem spoiler.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
Invincible 2. és 3. évad berendelve.
-
Pitterix
őstag
Supergirl 604.:
Júj, kibújt a szeg a zsákból, minő meglepő fordulat.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest