Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
tag
LinageOS-t régen használtam htc-n, jó kis fürge és stabil ROM-ok voltak, de az 1V-nél sajnos még alapvető dolgok hiányoznak belőle, értd a magasabb minőségű BT codec-ek, mint LDAP, aptX, melyek nélkül jó minőségű BT zenehallgatás esélytelen.
Egy apple AirPods-ot próbáltam vele, amit egy rokonnak kellett javítani, de nem volt vele gond házon belül 6-8 m távolságon. Pedig az apple cuccok nem a minőségükről híresek Azt vedd figyelembe, hogy ott max. AAC codecről lehetett szó Alma olyat nem ismer, hogy aptX vagy LDAP
LDAP kapcsolattal egy topping G5 portable DAC-al stabil, akár 10m-en is elmegy, két helyiség között, de a köztes fal miatt ezen a távolságon már lehetnek leárnyékolt sarkok. Egy TWS-nél a magasabb minőségű (nagyobb átvitelis sebességű) codec-eket ismerő példányok biztosan jobb minőségűek nem csak hang, de vétel szempontjából is. Igazából a TWS BT vevőjének a minősége lesz a döntő nem a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Én egy WF-1000XM4-et vettem 1,5 éve kb., azzal semmi bajom nincs, igaz ha használom akkor a telefon a zsebemben van a legtávolabb tőle. Az autó rádiója viszont hamar eldobja a BT kapcsolatot, max 3m és szakadozik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Asus Zenfone 9/Alza vásárlás/ 2026.10.16 Garancia KB új!!!!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest