Új hozzászólás Aktív témák

  • 90Quiet

    tag

    Tegnap megérkezett a korábban euronicsben kiállított 50w828-as tévém. Eddig amit megnéztem rajta, rendben volt, de van itt annyi funkció, hogy idő lesz mindent kipróbálni. Az 5 Ghz-es wifi hálózatot nálam nem dobálja el, Tplink wdr3600-as routerem van, és egy szobában van a router és a TV.

    Vagyis mégsem volt minden rendben! Apróság, de találtam benne egy funkciót amit szívesen használnék, ez a Bekapcsolási időzítő. Be is állítottam, de a programhely kiválasztásakor csak az analóg csatornákat lehet pontosan kiválasztani, az összes digitális csatornát beveszi egy kalap alá DIGITÁLIS címszóval. Így mindig csak azt a csatornát fogja behozni, amit nézve épp kikapcsoltam a tévét? Nem lehetne valahogy egy kiválasztott digitális csatornát (zenecsatorna) kiválasztani hogy időzített bekapcsoláskor mindig azt hozza be a tévé? Elég értelmetlen ez így, hogy csak analóg csatornát lehet pontosan kiválasztani... :F
    (Az analóg csatornahelyeken csak hangyafocivan, nem gondolom hogy értelme lenne behangolnom ha minden megvan digitálisban)

    Szoftvert még nem frissítettem rajta, jelenlegi szoftververzióm: PKG2.282EUA

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...

Új hozzászólás Aktív témák