Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
Bobó_20 #1634 üzenetére
Nálunk van itthon X8 és Xperia mini is. A mini tényleg nagyon jó, bár nekem egy kicsit kicsi a kijelzője.
Ha úgy érzed, hogy váltani kell, akkor tedd meg, ne késlekedj. Hogy őszinte legyek nekem is motoszkál a gondolat a fejemben. Ünnepek előtti nagy bevásárláskor volt egy kis időm. Megnyomkodtam néhány "Nagy vadat". Eléggé érdekes összkép alakult ki bennem. Ami nagyon bejött az a Sensation, minőségi ház, a sens felület nagyon ütős kinézetre(a kijelző az SLCD-vel azért sántított egy kicsit a samoled után). Az SGSII kicsit csalódás volt, a kijelzője nagyon tetszett, és a hardver is megfelelő lenne a váltáshoz. Csak mikor a kezembe vettem, elfogott az a búcsús műanyag kacat érzés. Az SE-k nagyon bejönnek kinézetre, csak ott kevés hardveres fejlődést látok a Wave-hez képest, bár jól használhatók, és megkapják az ICS-t is. Ha most kellene váltanom hát nem tudom. A Wave 3 tetszik, minőségi a ház, de sajnos a samu lehetetlen ügyködése miatt kicsit megrendült a bizalmam a badában. Lehetne ez egy nagyon jó rendszer, szimpatikusabb mint a droid, ha a samu jobban nekifeküdne, foglalkozna a gyermekbetegségek javításával, illetve a 2.0 már itt lenne, és nem bélyegeznének minket lassan a" Türelmesen Csodákra Várók" klubjává.Amit majdnem elfelejtettem, megnyomkodtam a Note-t. Na azt nem tudom, kinek találta ki a Samu? Nagyon öszvér jószág. Telefonnak rohadt nagy, nekem legalább is nem kellene. Otthonra még elmenne, de van nagyobb kijelzős tablet arra a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen routert?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest