Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Szerintem kicsit higgadj le, olvasd el a használati útmutatót és kezd újra a kezdeti beállítást. Ott az egyik első pont a hangolás az ország kiválasztása után szerintem.
Az egészen elképzelhetetlen, hogy a tuner is rossz, meg hangolás menü sincs a TV-ben. Vagy másként szólva ha nem tudod elkezdeni a hangolást, akkor még szép, hogy azt mondja nincs jel.
-
Dreimus
senior tag
4 tippem lenne:
- szervíz menüben ki lett lőve a tv tuner,
- szervíz menüben hotel módra lett kapcsolva,
- ausztriában/németben (termék típusa alapján következtetek rá, mert magyarban nem ez volt a sorszáma ennek a modellnek) vásárolt tv esetében az ottani tv plusz adóztatása miatt esetleg nem elérhető alapból a funkció,
- 4. hogy valóban alaplap hibás bár akkor is ott lenne a funkció.Csinálj egy hard resetet és rakd magyar nyelvre, magyarországra és muttas így egy képet a menüről, bár sztem a 3. opció a legesélyesebb, amit egy szervíz menüvel lehetne babrálni csak kérdés javulna-e a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
Egy Q70r-em van, és ha jól emlékszem a broadcasting menü nekem is hiányzik (T-nél vásároltam kb két hónapja). Valószínűleg azért van, mert a legelső bekapcsoláskor nem volt rádugva se antenna, se semmi, és azóta se. Filmek és Playstation megy rajta.
Próbáld meg resetelni a TV-t a menüből, és csináld végig az első bekapcsolás beállításait a Smart Hub-ból (vagy anélkül) úgy, hogy rá van kötve a kábel.[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
Rengeteg tv fordult már meg itt és ilyen jellegű probléma még nem volt. Vagy te csinálsz valamit rosszul, vagy ahonnan vetted valamit elbaltáztak, pl. kiállítási darab volt és elnyomkodták a szervizmenüt. Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás.
Szoftvert frissítettél rajta?[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zigi
senior tag
Figy. szerintem mindegy. Te nem tudsz belépni, (nem is akartál ) a többi meg nem a te feladatod. Vettél egy tv-t ami nem működik, csinálják meg.
mpo ja hogy ja 9-es végű......és még 'szürkepiacos' is.....öööö ezesetben lehet hogy kellene keresni valakit a szervizes topikban.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Tehát csak bolti garanciád van. Szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
szaki04
senior tag
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
szaki04
senior tag
There are many service menu codes depending on your Samsung TV model. You can try each code below until it works.
1) Keep TV on then press: Mute + 1 + 1 + 9 + Enter (Its the button in the middle of the Left/Right/Down/Up arrows and may be labeled as OK or Select as well.
2) Power Off TV then press: Info + Settings + Mute + Power
3) Power Off TV then press: Mute + 1 + 1 + 9 + Power
4) Power Off TV then press: Mute + 1 + 8 + 2 + Power
5) Power Off TV then press: Sleep + P.STD + Mute + Power
6) Power Off TV then press: P.STD + Menu + Sleep + Power
7) Power Off TV then press: Display/Info + P.STD + Mute + Power
8) Power Off TV then press: Display/Info + Menu + Mute + Power
-
szaki04
senior tag
Még egy utolsó: Nincs több link... :-(
-
tupacamaru
veterán
És van benne antenna egyáltalán? Vagy olyan nincs amelyikbe nincs?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest