Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
enyém ma van nálam 3 hete, de alapból szinte semmit nem változtattam rajta, annyit hogy nekem kényelmes legyen. de ilyen ram plus, meg hasonlók, energiatakarékos módban sincsen. semmi akadás. nekem 40 névjegyem van, képekkel. ha majd jobban utána jársz azért számolj be róla, érdekel! vagy le is videózhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest