Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz Bleifrei100 #10695 üzenetére
Egyértelműen a legjobb megoldás. Nekem a legelején felkerült nem akartam hulladék tapintású foliát ami nem véd a leeséstől se plusz hulladék üveget se akartam rá. Lehet kisérletezni de ez a legjobb.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
rjg
őstag
válasz Bleifrei100 #12539 üzenetére
Igen. Az oldalán sajnos csak kb a feléig megy fel, de a sarkok és a hátlap valóban védett. Én vettem hozzá egy mágneses pitaka autós töltőt is, (amiben persze a szivargyújtó töltő nincs benne) így kényelmes a kocsiban is a használata.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz Bleifrei100 #12541 üzenetére
Attól függ, hogy az mekkora áramot képes leadni, de valószínűleg menni fog róla.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Monstersnake
tag
Igen,tökéletes bár oldalt takarhatna többet is.
Ettől függetlenül eszembe se jutna mást venni.
A védelem szerintem hit és szerencse kérdése de az biztos ,hogy nemhogy rosszabb inkább még jobb is a forgása a telefonnak más tokokhoz képest . Talán az egyetlen tok ami a küllemhet még hozzá is tesz igényes de idővel kopni fog a sarkoknál.KRB
-
Mike81
senior tag
Szia!
Én egy Spigen tok után vettem egy Tacticalt. Bevallom őszintén hogy sajnáltam rá a pénzt. De amikor felraktam a telóra akkor rögtön tudtam hogy ezt kellett volna elsőnek megvennem. Teljesen jó. Minimálisan ad csak hozzá a telefon méretéhez. Itt írták páran hogy a Pitakával ellentétben ennek egy picit jobban felnyúlnak a szélei ezért ez talán jobban is véd.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest