Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah megérkeztem skacok!
Épp 63gigányi adatot másolok a 21U-ról Smart Switchel, szóval most dolgozik
Tokot nem találtam rá, így még két napig a 21 lesz használatban, de valami szuper speckó zselés fóliát rárakattam a MM-ben. Mikor megkaptam úgy nézett ki mint amit lehánytak, de azt mondta a csajos aki csinálta hogy száradással el fog tünni, és igaza volt. Mostanra teljesen eltünt, viszont szerintem vagy 2-3 tűhegyni bubi sajna maradt. Állította hogy ezek is ki fognak simulni idővel, de tapasztalatom alapján ezek már kb sose...
Mindenesetre nem zavaró, és nem is látszik, így nem foglalkozom vele, egy Spigen tokot meg gyorsan berendelek aztán remélem kedden már meg is érkezik. Addig pihizhet itthon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- Külpolitika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest