Új hozzászólás Aktív témák
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Toncos
tag
válasz Toncos #10623 üzenetére
Előre menekülve ebből az állapotból vajon lehet manuálisan szoftvert frissíteni, ami helyretenné ezt a dolgot?
Mert egyébként is le van ragadva, és ahogy olvasom, ezen leginkább egy manuális frissítés segíthet. Márkaszervíz min. 1 hétig kotlana a telefonon, lehet, hogy mégis csak az a jobb megoldás, ha megoldom magam... -
Gmail-ezés közben:
Ezt most nem vágom, mert folytatásra mentem aztán el is tűnt. De eddig is be volt kapcsolva remélem. 🤣be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Toncos
tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni, ha Download Mode-ban (Odin Mode (SVB Fail)) ragadt a készülék?
Ágyon maradt elalváskor, valszeg nekinyomódott a háttámlának, erre ébredtem.
- Volume Down + Power 7 sec --> rögtön ide bootol
- Restart + kábelt bedug + Volume Up+Down --> feljön a figyelmeztetés, hogy a custom ROM veszélyes --> Volume Down (a cancelhez) --> ugyanúgy Downloadba bootol, ha kihúzom a kábelt, ha nem
- Ha ilyenkor továbbengedem, akkor jön az Odin Mode a fail nélkül, de ez semmin nem változtat
- Találtam még 1-2 gombkombót, de zéró eredmény
- A hangerőgombokra változik a kijelző fényereje, meg ez a restart is megy, úgyhogy a kapcsolók jónak tűnnekMentsetek meg egy Samsung telefont az erőszakos haláltól!
-
őstag
válasz Luck Dragon #10619 üzenetére
Ezekre már alig emlékszem, pedig volt 920/930/950XL WP-m is. Nagy kár, hogy elbaltázták.. Az Offot befejeztem.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
senior tag
válasz Luck Dragon #10613 üzenetére
-
válasz Luck Dragon #10617 üzenetére
iPadOS-t használtam 2018-2021 között. Igen, mindegyikkel vannak gondok, ezen a téren az elmúlt 12+évben nem nagyon volt dorgedelmes fejlődés.
Sőt anno volt Swype (megszűnt) SwiftKey ( MS felvásárolta). Most a Samsungon a Samsungét használom, POCO-n Google-ét. Utóbbiaban szeretem a diktálást, de olyan buta, ha azt mondom neki, hogy Microsoft, Google, Samsung stb kisbetűvel írja. 🤣be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Tutyimutyi #10618 üzenetére
Ezzel egyetértek , főleg Denim 8.1-el javított billentyűzet volt számomra a legjobb .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
junior tag
válasz Luck Dragon #10617 üzenetére
Én csak a WP billentyűzetét sírom vissza, azóta is keresek egy olyan jó gépelési élményt nyújtót.
-
-
válasz GoodSpeed #10614 üzenetére
Ezért nem szeretek mobilról potyogni. 3 hete lett volna.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz NdrewSunix #10612 üzenetére
Egy hónapban 672 óra van! Az utolsó frissítés körülbelül 2 hete, december 13-án volt. Nagyjából 552 óra telt el azóta. Nem telepítetted?
[ Szerkesztve ]
-
válasz NdrewSunix #10612 üzenetére
Hiszem ha látom
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
senior tag
-
24 lett volna, csak elgépeltem. A Samsung One UI -ban javasolta, még 2023-ban láttam, most mondjuk nem találtam a 24 órát, helyette ezt igen:
Illetve ezt:
Restart your Galaxy phone regularly to prevent it from slowing down or freezingA Galaxy telefon rendszeres újraindítása a lelassulás és a lefagyás megelőzése érdekében
Viszont van benne egy fontos kitétel, aminek anno a meg nem léte miatt vetettem el anno:
A SIM-kártya zárolása ki van kapcsolva
Viszont nálam a telefon le van zárva, sőt mivel az előfizetéses számom eSIM-es, így ha a telefon le van zárva, akkor a szám is védve van, hiszen a fizikai SIM-mel szemben az eSIM-et nem lehet kiszedni belőle. Ez az eSIM nagy előnyei között van.
Viszont ha le van zárva, akkor nem is fog csörögni újraindítás után valószínűleg ameddig nem történik meg az első feloldás, és nem fut le a telefon elindítása folyamat.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Luck Dragon #10607 üzenetére
Akkor még van hova fejlődnöm ezen a téren, bár szvsz maximum 31 nap +- pár napig tudom halogatni, mert szerencsére frissítés havonta van, az meg újraindítással jár.😂
Kicsit vicces, hogy a Samsung a 23 óránkénti újraindítást javasolja.
Most nálam az a játék zajlik,hogy a két telefon versenyt fut egymással, melyik bírja tovább.😂
X6 A54:
talán még két hét van az új frissítés érkezéséig.😂be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
sajby
senior tag
válasz NdrewSunix #10596 üzenetére
Notebook-alkatresz.hu-n vettem huaweihez gyári akkumulátort. Van samsunghoz is. Nem csalódtam bennük.
-
junior tag
válasz NdrewSunix #10604 üzenetére
Amazonról.
-
senior tag
válasz Tutyimutyi #10603 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy sokan pont azt árulják amit ugyanígy Kínából megrendeltek nagy mennyiségben, csak így még drágább.
Szóval a kérdés, honnan lehet biztonságosan a54 akksit vásárolni EU-ból. -
junior tag
válasz NdrewSunix #10601 üzenetére
Az oké, hogy ott készül, de amit az EU-ban hoznak forgalomba az megfelel egy tucat előírásnak. Ez kínából rendelve azért tud lutri lenni, főleg az olcsó variánsok között.
-
válasz NdrewSunix #10601 üzenetére
Természetesen semmi! Csupán fórum-kollegalitási szándék, meg ugye valahol el kell kezdeni a felkészülést arra az időre ha az én aksim is cserére kerül.😂
Ha a műtét sikerül ugyan, de a beteg elhunyt, akkor valószínűleg jobb ötlet a szerviz keresése.
Ha a műtét sikerül, és a telcsi is új életre kell, akkor mindenki jól jár.😂Anno az első CPU és alaplap cserét is a szomszédom gépén hajtottam végre, a sajátomhoz nem mertem hozzányúlni.... Ellenben az övében olyan magabiztossággal dolgoztam,hogy nem gondolta volna, hogy az elméletet nála alkalmazom elsőnek gyakorlatban. Sok, sok évig használta a rendszert.😂
-
senior tag
válasz Tutyimutyi #10598 üzenetére
Én nem egyet vettem már Kínából, soha nem volt vele gond. Sem telefonnál, sem fényképezőnél. Amit eu-ból veszel is ott készül legtöbbször Kínában az a baj.
GoodSpeed #10600 - természetesen semmi köze ahhoz, hogy egy hölgyről van szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest