-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
Nekem egy Asus van. i7 procival, 8Gb RAM, Integrált Intel HD3000 grafikával.
Meg vagyok elégedve vele, de a Stalker 2-nek ez kevés lesz.
Ha újítok akkor valami i9 vagy ryzen9 ben gondolkodom minimum 32Gb (64) RAM-al és 16Gb Grafikussal.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Szerezz be olyan laptopot amin megy a Stalker2 és akkor nem lesz gond a többivel sem. Nekem is ez a terv. A mostani laptopom már pár éve megvan, de ezen is simán futnak az alap Stalker játékok modolva is. Lost Alpha is fut szépen. Nem melegszik túl és nem lagol, teljesen simán mennek.
Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz Laris2 #16869 üzenetére
Viszont a Gauss pisztoly nálam visszakerül valamiért a táskába amint bezárom a táskát. Felrakom fel is teszi, de ahogy bezárom a táskát hallom azt a hangot mint amikor leveszed a fegyvert. Megnyitom a táskát és a pisztoly benne van, nincs fenn a slottban.
-
Grisam
tag
minden esetre sokan fognak rajtam kívül is szerencsétlenkedni ezzel a moddal. 4.4Gb volt a torrent, de folyamatosan viszik. Eddig 51Gb-ot töltöttem vissza.
-
Grisam
tag
válasz Timstrike #16865 üzenetére
Küldhetsz még képeket privátban is, mit hogy hová. Eddig a g36-ot preferáltam a többi játékban.
Gauss puskát itt is eldobja, de a Gauss pisztolyt is ha felteszem visszarakja a hátitáskába amint bezárom a hátizsákot. sörétest is visszarakja így nem tudok átváltani ha pkm van fent.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz Laris2 #16862 üzenetére
Köszi, így mindjárt más a dolog. Gauss ptukkert viszont nem tudom használni, visszateszi a táskába mindég. PKM mellé is feltettem egy sörétest, de nem lehet átváltani. Azt sem értem miért tűnt el Szidirivics.
-
-
Grisam
tag
válasz Timstrike #16858 üzenetére
Első küldiig jutottam vele. a banditák kifektettek, de nem egyszer, pedig nem vagyok kezdő. Menteni nem lehet így mindég a faluból kell indulnom, küldit felvenni, aztán hajrá. Elfutok odáig és pár pillanat múlva halott is vagyok. Nem értem ezt a dolgot miért nem lehet menteni akárhol akármikor. Ja és igen a hátizsák kinyitás egy örökkévalóság. És bezárni sem lehet csak esc-el. Emellett az öreg Szidirivicsnál minden aranyárban van. Húzzanak bele és hozzák rendbe a készítők mert így hamar elmegy tőle bárki kedve.
Most toltam végig SOC Oblivion Lost 2010 1.02t, CS-t, COP-t. Lost Alpha a hang eltűnése miatt abba maradt (de az is már végigment kétszer régebben), ez meg kifogott rajtam.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Nem szoktam hamar feladni de ez a mod valami iszonyat. Maga a játék nem lenne rossz, de piszok rossz megoldások vannak benne. Fegyverrel a kézben semmit nem lehet felvenni, külön pakolgatni fel a töltényt, két lövés és fekszek, nem lehet menteni bárhol és bármikor stb.. Pffff. Nem nekem való ez az NLC7.
-
Grisam
tag
Köszi, már le is jött.
-
Grisam
tag
Nem, nem tettem fel még semmit rá, ezért nem értem. Ezek a kocka betűk nem nekem vannak kitalálva. Instaláláskor voltak valami érthetetlen ékezetes szavak. Még a fordító sem tudott mit kezdeni vele.
Érdekes a játék amúgy. Nem, hogy nehéz, hanem de... Viszont a PDA üres ez fura nekem. Vettem fel küldetéseket de nem mutat egyet sem.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Én is felraktam az NLC7 Light Editiont. Elég furák ezek az ékezetes betűk. Elolvasni sem igazán tudom hol mit ír.
-
Grisam
tag
Köszi skacok. Lost Alpha-val kapcsolatban nincs ötletetek? Megy a gépen, de hang nincs. Már háromszor újra telepítettem, de semmi hang. Mikor először felraktam volt hangja. Többi Stalkernál van hang.
-
Grisam
tag
Tudja valaki miért nem érhető el a stalker.nhely.hu oldal?
-
Grisam
tag
válasz Dhampir #16838 üzenetére
Valahol olvastam, de most nem találom.
Annyira emlékszem vele kapcsolatban, hogy teljes játék, nem mod. Nem kell semmi hozzá, leszeded és telepíted, nem kell alap játék. Volt a gépemen, de annyira akadozott, hogy inkább leszedtem. Szerintem kevés hozzá a laptopom.
Jelenleg a Lost Alpha-val szerencsétlenkedek.
letöltöttem, telepítettem, ment is, most próbálnám játszani de nincs hang. Újratelepítés sem segített...Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Sziasztok Stalkerek.
A Stalker-GAMMA -t valaki próbálta már? Ahhoz is olyan bika gép kell mint az Anomaly-hoz?Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Sziasztok. Tolom pár napja az OL 2010 1.02-vel. Eddig nem is volt különösebb gond. Egyszer az x18laborban a törpe kifingatása után jön a videó ami után fekete kép következik, ez főmenübe kilépés játék mentése majd a mentés betöltésével megoldódott. Viszont most van egy újabb gond, amire nem találom a megoldást. Valaki esetleg? Agropromban voltam, beszéltem a Dokival aki küld a hotelbe, de ahogy átérek a szeméttelepre szinte azonnal kivagy a játék, de teljesen. Kilépni sem tudok, csak a laptop újraindítása segít.
-
Grisam
tag
Hát igen. Emlékeim nem csaltak, ez a verzió amit letöltöttem nem az amivel régen játszottam. Valaki esetleg nem tudna segíteni honnan tudnám letölteni az Oblivion Lost 2010 1.0.2-es verziót? Az volt annó a kedvenc és évekig nem tudtam megunni. Szeretném ismét fel eleveníteni az élményt. Köszi előre is.
-
Grisam
tag
válasz Timstrike #16806 üzenetére
Igen, benne van. De mint kiderült én vagyok megint a hülye. Miután bemásoltam a játékba, ott már nem tudom módosítani, ne ha módosítom és utána másolom be a játék könyvárába úgy már működik. Viszont valami nem stimmel. Ez nem az az Oblivion Lost 2010 amire én emlékeztem. Teljesen más benne minden mint a youtube videókon. Lehet nem is a 2010es? Pedig azt írta ahonnan leszedtem.
-
Grisam
tag
Valami EmEditor-al nyitom meg az ltx file-okat, sikerül átírni az értékeket, de utána mentésnél azt íjra "Hozzáférés megtagadva."
Ha Notepaddal nyitom meg, ott sem tudom menteni, akkor meg azt írja "Nincsen engedélye a fájl megnyitásához. Kérjen engedélyt a fájl tulajdobosától vagy egy rendszergazdától." Pedig egyedüli felhasználó, egyben "rendszergazda" is vagyok a gépemen.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Sziasztok. Hosszú idő után újra elővettem az Oblivion Lost 2010et. Elsőre sikerült is felrakni megy is rendesen, de valamiért nem tudok belepiszkálni a játékba. Régen tudtam szerkeszteni pl. a max súlyt, lóvét, futás sebességet stb. de most valamiért nem megy. Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogyan lehet szerkeszteni ezeket? Küszi előre is a választ.
-
Grisam
tag
Nálam még mindég az OL2010-es a nyerő a modok közül. Sajnos egy váratlan merevlemez elhalálozással elveszett a gépről, de most találtam egyet és töltöm is le. Remélem jó lesz. Ha kell valakinek esetleg, akkor itt találtam meg:
http://www.moddb.com/mods/stalker-oblivion-lost-2010-mp/downloads/ol-2010
-
Grisam
tag
Na gondoltam nekilátok újra az OL2010-nek. XP-n toltam, most feltettem Win7 x64-est. gondoltam ez legalább kezeli az összes Ram-ot a gépben és arra számítottam jobban megy majd vele a játék. De elakadtam a telepítésnél. Pedig volt már fent és ment is XP alatt. Most is feltettem mindent ahogy kell, de indításkor ez jön be és innen nem megy tovább:
Valakinek van ötlete mit lehetne tenni, hogy elinduljon?
3Ghz duplamagos proci, 4Gb DDR3-as Ram, Gtx 260-es grafikus gyári tuningolt. Mennie kellene, hiszen ment már ezen a gépen. Win7-el van a gond?Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
CoP elindult gond nélkül és át tudtam állítani a felbontást is. Csak a SoC OL2010 nem akar menni. Vagyis elindul, de fekete a képernyő. Na de majd próbálkozok.
-
-
Grisam
tag
Na kis kihagyás után visszatértem, vagyis csak vissza tértem volna az OL2010-hez, de közben volt egy monitorcserém és valamiért az új monitorommal nincs kép. Csak 60Hz-en megy valamiért a monitor, nem is tudom változtatni. Ez kevés lenne az OL-hez? LG Fatron L225WS a monitor. Esetleg tud valaki ajánlani valami megoldást?
-
Grisam
tag
Az OL2.2-t nem játszottam még külön, de abban állítólag benne van Death City-is.
Namármost az OL2010 tartalmazza az OL2.2-t, mégsincs benne az a pályarész. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne bekapcsolni, vagy aktiválni azt a területet is OL2010-nél? Köszi előre is.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Igen, sajnos Szerbiában, vagy inkább úgy mondom Szarbiában élek sajnos. Nem, nem vagyok szerb, mielőtt megkérdezné bárki is, mert volt rá példa. Magyar nemzetiségű vagyok de szerb állampolgár Trianon miatt. És sajnos ez a szemét ország ilyen törvényekkel rendelkezik és nem tehetek semmit. Csak nehéz elfogadni, hogy még attól is megvonják az örömöt, hogy eredeti játékot vehessek. Itt mindenhol csak másolatot kapni mindenből ami a játékokat illeti, de Stalkert még másolatot sem árulnak sehol.
Más:
Velem is előfordult, hogy a földre dobált cuccaimat összeszedték a stalkerek, de csak miután modoltam a játékot. És üres rejtekhelyjel még nem találkoztam, de nálam is van olyan, hogy egy teljesített küldetést továbbra is jelöl a térkép, sőt olyan is van, hogy meghalt az akinél jelentkeznem kellett volna a küldetés lezárásához, de a holtestét jelöli a térkép továbbra is. De a játékmenetbe nem zavart be.
Melyik modban lehet a halottak pénzét és ruháját is elvenni? Ez érdekelne szerintem.
És tudja esetleg valaki, hogy az OL2010-nél be lehet-e kapcsolni azt a kis négyzetet amiben az alap játéknál mutatja hányan vannak a közelünkben? Csak mert azt az egyet hiánylom nagyon a modból.
Jó éjt stalkerek és jó vadászatot.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Én is szeretném ha meglenne eredetiben és vennék belőle egyet, de ebbe a rohadt országba ahol élek, még csak meg sem jelent a játék soha. Ráadásul az ország törvényei tiltják a pénz külföldre való utalását, így még megrendelni sem tudom.
-
Grisam
tag
Igen, kettes epizódként jön elméletileg és azt olvastam róla, hogy az is trilóga lesz. Már alig várom,csak ne késsen annyit az is mint az első rész.
De nekem is ez a kedvenc játékom. Mióta először játszottam, más játék nem köt le, mert nincs ami ennyire magával ragadna mind történetben mint hangulatilag. a grafika is szép. Persze vannak hibái, de így szeretjük. Nem egy eszetlen játék amin az ember végigrohan egy délután alatt és halomra lő mindenkit. Ennek a játéknak nem az a lényege. Én van, hogy napokat vagy heteket is elpiszmogok egy egy pályarészen és mindent megnézek átkutatok felfedezem a vidéket amennyire csak lehet.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Egy tanács. Az OL2010-ben mielőbb szerezz be egy G41 AARS fegyvert. Nem fogod megbánni hidd el. Egyik másik fegyver sem olyan hasznos mint az és rohadt erős, pontos és gyors is és a 100as tár is jó hozzá.
És azt mondod az OL2.2 jobb mint az OL2010es?
Ez hogy lehet? Nem lehet darálósabb, mert az OL2010esben is az OL2.2van, ha megnézed a modok listáját.
Csak az OL2.2egyetlen mod, az OL2010meg egy mod gyűjtemény amiben benne van a 2.2is.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz fpeter07 #7985 üzenetére
Ha ennyire megszenvedsz a játékkal, miért nem próbálod meg először alacsonyabb fokozatban végigjátszani? Az nem szégyen ha valaki nem profin nyomja végig. Gyengébb fokozaton belejössz, utána jöhet a nehezebb is.
-
Grisam
tag
Vagy állj be valamelyik frakcióhoz, ha nem tetted meg és tőlük tudsz venni jobb ruhákat, illetve Yantar-ban a professzornál elég nagy választékból lehet vásárolni.
Ha pénzed van, minden van. Én csak azzal szenvedek még mindég, hogy megtaláljam a felspécizett exo-t Pripyat-ban, de eddig senkinél nem találtam hozzá infót.:SUtálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Nézd meg pár hsz-el feljebb a belinkelt képeimet, hogy mennyi ruhát lehet összeszedni az OL2010-ben.
Egy jó ruhát találsz a vad területeken lévő daru fülkéjében is, persze ha megvan hozzá az infód. A SOC térkép segít sokat. Igaz néhol más van a mod miatt mint amit a térkép jelöl, de így is hasznos a helyeket kapcsolatban.
Akinek kell a térkép, itt megnézheti, vagy letöltheti, hasznos szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
Itt a válasz a fórumon, én is innen tudom.
De megkerestem neked a hsz-t ahol meg tudod nézni hol kell átírni a súlyt. De arra figyelj, hogy mindhárom helyen írd át.[ Szerkesztve ]
-
-
Grisam
tag
válasz fpeter07 #7956 üzenetére
Ahhoz a "katonai bunkerhoz" el is kell menned. Ott kell kikapcsolnod az agyperzselőt és utána nem fogsz hallucinálni mutánsokat. És csak azután mehetsz Pripyatba miután kikapcsoltad.
És az sem mindegy mekkora súly van a táskádban. 10kilóval tovább tudsz futni mint 40el.
Nekem ilyen gondjaim nincsenek. 1200kilóval is simán sprintelem végig a pályát és kicsit gyorsabban is mint normál körülmények között.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz fpeter07 #7953 üzenetére
Ilyen volt nekem is. Igaz én a szabadságosokkal voltam mint mindég és a szolgálat az ellenségem volt, de a bárban lent sosem támadott rám az ott lévő szolgálatos, még egyszer mikor beléptem a bár területére egy irányítót hallottam, pedig ez elméletileg lehetetlen ott. Lerohantam a bárba és a szolgálatos gondolkodás nélkül agyonlőtt, én elő sem tudtam venni a fegyverem ott. Újra betöltöttem és ismét egy irányítót hallottam valahol a bár területén és tele volt minden felé halott stalkerekkel és szolgálatosokkal. Lementem a bárba és ott is mindenki halott volt. Mikor feljöttem, akkor megláttam az udvaron az irányítót, aki szinte mindenkivel végzett.. Ez is egy jó kis bug volt.
-
Grisam
tag
No. Elkészültem a feltöltéssel.
Ha valakinek kellenek mentések Az Oblivion Lost 2010-hez, akkor töltse le nyugodtan.
Remélem menni fog attól, hogy átírtam magamnál pár értéket a gamedata-ban.
Itt a letöltő link:[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
Köszönöm, így már megvan. Csak nekem Dokumenti mappában volt.
Remélem megy velük valamire, csak a mentés nevét ne nézze senki, ami épp eszembe jutott, de van Yantar-tól is.
Kösz még egyszer.
Máris feltöltöm valahová.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz marked one94 #7932 üzenetére
Mindent vissza lehet állítani, de az is lehet, hogy nem is indulnak majd nálad, vagy nem tudsz megmozdulni mert neked nincs átállítva a súly és ekkora teherrel majd nem bírsz mozogni. De megnézem a mentéseket és küldök párat, ha találok olyat ami jó neked. Én már Pripyat-ban flangálok, és épp a Szabadságiak-nál vagyok. Meglesem tudok-e küldeni valamit.
Hol is vannak a mentések?[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz marked one94 #7900 üzenetére
Szia. Találtál már mentést? Nekem van sok, de nem tudom neked jók-e lennének, mert én kicsit belepiszkáltam és most 1300kilónyi cuccal és tuning exo-val járkálok a zónában. A fegyverem is szerintem a legjobb, és azt nem is piszkáltam.
100töltény a tárban és teljes képernyőre nagyít a távcsöve. Egy lövés és fekszik tőle bármilyen ellenség, még a legerősebb mutánsok is. Érdemes volt megvenni.
Azért néha még így is meglepnek, mikor nagyon elnézelődöm a tájat figyelve.
Minap Pripyat-ban felmentem egy panelházba és onnan nézelődtem a távcsövemmel és azon kaptam magam, hogy meghaltam. Mögém lopakodott egy monolitos és amint kinyírt, el is futott. de azt még láttam, hogy mikor kifutott az épületből, belerohant egy anomáliába amitől rövid időn belül szétrobbant.[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
Mázlisták. Nálunk nem is lehet kapni és nem is volt soha kapható. Rohadt egy ország ez.:S Pedig itt is elég sok a Stalker fan.
-
Grisam
tag
válasz Medvelászló #7775 üzenetére
Én azért megpróbálnám Sidorovic-nál is a helyedben. Az OL2010ben is az OL2.2 van benne több egyéb mod mellett. De Yantárban is lehet frakciót választani. És csak akkor kerül sok pénzbe, ha előtte már beálltál valamelyik másik frakcióhoz. Egyébként ingyenes ha jól emlékszek. De én csináltam a játék elején Sidorovic-nál egy mentést mielőtt frakciót választottam. És utána minden frakcióra külön egy mentést.
-
Grisam
tag
válasz Medvelászló #7772 üzenetére
Hali. Mindjárt a játék elején tudsz csatlakozni a Monolithoz is Sidorovic-nál. Már ha feltetted az OL2010et.
-
Grisam
tag
válasz MarioAna #7768 üzenetére
Az Exoskeleton azért kell mert jobb a védelme a lövések ellen. És Chernobyl-ban elég sok ellenséggel fogsz találkozni. De én speciel az alap játékot egy GP-37-essel vittem végig onnantól, hogy azt megtaláltam és nem használtam semmilyen más fegyvert. Gyors is a sebzése is jó és a távcsöve is megfelelően pontos. Én megpróbálnám a helyedben azzal nyomni. És igen, régebbi az erőmű előtti mentéseket vissza lehet tölteni, így lehet próbálkozni többször is. De az erőműbe rengeteg lőszer kell és medikittből is vigyél magaddal egy nagy halommal valamint kötést és sugárzás elleni szérumot is.
[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz capulet75 #7757 üzenetére
Én innen szedtem le az OL2010-est.
http://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl/hsz_7412-7412.html
És arra az exo-ra gondoltam, igen, és valakit meg kellene ölnöm érte Yantarban a térképen lévő infó szerint. Én ott mindenkit lemészároltam többször is, mégsem volt senkinél ott az infó az alap játékban. Az OL2010-ben meg teljesen más minden, mert sokkal több ellenfél jön és némelyik hullához oda sem lehet menni, mert olyan helyen vannak ami már a két pálya közé esik. De mindegy, így is megvan már szinte minden ruhám ami kapható, és fegyverből is begyűjtöttem a legjobbakat persze mindből rengeteg lőszerrel és a Minigun is a táskámban lapul.
-
Grisam
tag
válasz capulet75 #7745 üzenetére
Az alapban nem megy azt tudom, de nekem az OL 2010van fent és ezzel sem tudom rátenni a gránátvetőt. Igaz nincs is rá szükségem, mert nem használok olyat, meg fegyverből is inkább a GP 27-es van nálam ha jól emlékszem a nevére. Sokkal jobb a 26-osnál. Lőszerem tömérdek van így azzal sincs gond. Csak érdekelt ez a gránátvető dolog.
Meg ami még idegesít, hogy nem találom, az Fang exo-ja, azt az alapban sem tudtam megtalálni. Itt nem is lenne rá szükségem, csak idegesít, hogy még nem szereztem meg.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
http://www.youtube.com/watch?v=Ah3DC5ZGjHw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rPOcrd98iRI&feature=related
[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
Én is a freedom-nál vagyok és a banditák semlegesek, azaz nem támadnak, de a hangárban nincs semmilyen kereskedő, azt hiszem az a másik két részben van. A CoP-ban legalábbis. A banditákhoz itt úgy tudsz csatlakozni, ha a bárban a csaposnál, vagy Szidorovicsnál, esetleg Yantarban a professzornál azt az opciót választod, hogy kilépsz a freedomtól, ezt lehet a szabadságos bázison is megteheted, és miután kiléptél tudsz csatlakozni másik frakcióhoz, akár a banditákhoz is, csak vigyázz, mert akik idáig barátok voltak, ezentúl ellenségek lehetnek, mint például a stalkerok is.
-
Grisam
tag
Nincs tapasztalatom előző verziók terén, de az OL2010-ben be lehet állni minden farkcióhoz. Stalker, Szabadság, Szolgálat, Katonaság, Tudósok, Fosztogatók, Monolit de még a mutánsok közé is be lehet állni. Már a játék elején Szidorovics-nál választhatunk frakciót, de figyelni kell, mert a későbbi változtatás már pénzbe kerül. A PDA-nkban láthatjuk, hogy melyik frakció számít ellenségnek és melyik semleges, vagy barát. Ez akként változik kikhez állunk be. A csaposnál és a professzornál Yantar-ban is tudunk frakciót választani magunknak. Érdemes előtte elmenteni a játékot és sorba próbálni, hogy melyik farakció milyen küldetést ad (mondjuk a mutánsok nem hiszem, hogy adnak) és hogy hol kik számítanak ellenségnek. Esetleg ha valaki próbálgatja, dobhat fel képeket, hogy melyik frakciónak kik az ellenségei és kik a barátok. Nekem most sajnos nincs időm ilyesmire. De amint lesz csinálok képeket, ha meg nem előznek.
Addig is jó vadászatot...Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Hát röviden és tömören. A 2.2-es egy mod, az OL2010 viszont egy gyűjtemény, amiben benne van a 2.2-es is és még egy halom minden. 2.2-est nem játszottam külön de a 2010es tuti jobb, hiszen sokkal több mindent pakoltak bele és nagyon szép a grafika is és nem is lehet mondani, hogy könnyű. Összegezve ki kell próbálni és meglátod. Megéri.
-
Grisam
tag
Ki mit mond, nálam az OL2010-es vitte a pálmát és még viszi is. Nem ártana ilyen mod a másik két Stalker játékra sem. De várom a jövő évet amikor állítólag kiadják a Stalker 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz Dictator^ #7651 üzenetére
Tegyél fel normális javítást rá és ne a kezdetleges alap játékkal játssz és probléma megoldva. És ha belegondolsz az életben is át lehet lőni a falon, ha olyan a fal, vagy ha jó fegyvered van.
De még most is azt mondom tedd fel az OL2010-et és azzal tuti tetszeni fog a játék. Nehezebb is, van egy halom plusz dolog benne és sokkal szebb a grafika is.
De ha nem tetszik a játék, ne fikázd, nem kötelező játszani. Mi itt mind szeretjük a hibáival is, mert egyetlen más játéknak sincs ilyen hangulata. És aki egyszer beáll a Stalkerek közé, az mindég Stalker marad. Viszont az nem játék, ha végig hentelsz mindenkit. Ez nem az a játék, ennek van története és ha valamit nem úgy csinálsz ahogy kell, cseszheted, mert nem juthatsz el a történet végére, ha közben össze kevered a történések sorrendjét. A sört sem előbb iszod meg és aztán nyitod ki. Mindennek megvan a sora. Ha meg ez nem tetszik, akkor van egy halom játék ahol csak ölni kell az ellent és ebben kifújt a játék értelme. Ilyen például a Left4Dead. Ott meg lehet ölni mindenkit, itt nem. Itt az a lényeg, hogy információkat szerezz, gyűjtögess és úgy juthatsz előrébb.[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz Dictator^ #7648 üzenetére
Hát te tudod. De ha nem csinálod meg a fő küldetéseket, akkor cseszheted az egészet, mert hiába van psy védelmed, nem fogja adni a többi küldetést, hogy eljuthass a játék végéig. És ha gondod van az AI val, akkor tedd fel az Oblivion Lost 2010es kiegészítést és kösd fel a gatyát. az már kicsit komolyabb, főleg nehezebb fokozatokon.
Én azzal tolom és nagyon bejött, más nem is kell és nincs is a gépemen, csak a három Stalker.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz Dictator^ #7645 üzenetére
Hagyd a fenébe az egészet. Ezt már sokkal korábban elcseszted azzal, hogy mindenkit kinyírtál. Valószínű olyat is akihez később küldetés fűződött volna. Többet ér, ha újra kezded az egészet és haladsz a fő szál mentén és nem ölsz meg mindenkit. Még nem késő újrakezdeni, messze még a játék vége. És mielőtt újrakezded tedd fel az 1.0005 vagy az 1.0006 os Pach-et. Azok kiszűrnek már egy csomó hibát ami nálad az alap játékban még nagyon sok előfordul.
Az ilyen nem ad küldetés dolgok meg akkor vannak ha előbb mész el valahová mint kellene. még nem küldenek el valahová addig hiába mész el magadtól oda, nem kapod meg a főszál küldetéseit, csak ha az előzmények megvannak. Azok nélkül csak a mellék küldik lesznek elérhetőek a cuccok összeszedése meg öld meg ezt meg azt meg ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz Dictator^ #7627 üzenetére
Pont ez volt ott a gond, hogy nem tartottál még ott a főszállal. Én is jártam így. elmentem Yantar-ba vártam a sisakos küldit de semmi, mert túl korán mentem és nem csináltam meg a szükséges megelőző küldetéseket. előbb el kell jutni odáig még a csapos elküld Yantar-ba. Miután a csapos adja a küldit, akkor kell átkísérni Kruglov-ot és csak ezek után kapod a küldetést a tudóstól a laborban, amiért a sisakot kapod.
-
Grisam
tag
Valaki próbálta már multiba így a moddal? Én nézegettem a szervereket, de mind 1.0006 és 1.0008as pach-ekkel vannak, így engem nem engedett fel egyik sem az 1.0005össel.
-
Grisam
tag
-
Grisam
tag
válasz capulet75 #7566 üzenetére
Itt van leírva, hol lehet a súlyt átállítani. #7484 Az éjjellátót meg egy másik file-ban tudtam átállítani, ahol a ruhák tulajdonságai vannak felsorolva. Ott lehet a futást is beállítani. Csak át kell írni a False-t True-ra. Lehet növelni a fegyverek sebzését is, de olyankor az ellenség kezében is erősebbek lesznek azok a fegyverek, így többet ér ritka vagy fejlesztett fegyvereket tuningolni ami nincs másoknak. Valamint a ruhák tulajdonságait is fel lehet javítani..
-
Grisam
tag
válasz Medvelászló #7565 üzenetére
Szívesen. Segítem minden Stalker társamnak amiben csak tudok.
-
Grisam
tag
válasz Medvelászló #7553 üzenetére
Az OL2010 1.0005-ös pach-al megy, legalábbis nálam és kifogástalanul. És azt a pach-et ajánlják a leírásában is hozzá.
-
Grisam
tag
válasz capulet75 #7561 üzenetére
A minigun-t csak a protoipus exo-val tudod kézbe venni. Az is van a tudósoknál. De abban nem lehet futni és elég vacak a védelme, legalábbis nálam. azt még nem tudtam modolni, mert nem találom. de a sima szürke exom profi védelemmel van ellátva plusz kék éjjellátó, lehet futni benne, és 1500kilót cipelek. Kicsit csalok, de már megengedhetem magamnak.
-
Grisam
tag
válasz strike-force #7538 üzenetére
Köszönjük. Estére telepítem is a játékot. Érdekes menyi új pályarész van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz strike-force #7535 üzenetére
Merre van az angol fordítás? Azt nem találom.:S
-
Grisam
tag
válasz strike-force #7535 üzenetére
Köszönjük, megnézzük azt is. Már szedem is le.
-
Grisam
tag
válasz dangerzone #7532 üzenetére
Ez nem is olyan nagy. És sikerült is feltelepítened? Köszönöm a linket a többiek nevében is. Szép Mod gyűjtemény.
-
Grisam
tag
válasz dangerzone #7529 üzenetére
Gratula hozzá. Azt a linket fel tudnád dobni, ahol fent volt egyben? Még jól jöhet valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz rétisün #7510 üzenetére
Köszi, már megvan, hol rontottam el. Nem haladtam a történet szálán és előbb mentem el Yantarba mint kellett volna.
A professzor csak akkor adja a küldetéseket, ha a csapos elküld minket oda, viszont előtte le kell menni az X18as laborba. Na én ott nem voltam, azért nem voltak küldetéseim. Az X18as laborban jött az álom, utána fekete kép és semmi, de működik amit itt olvastam, hogy akkor Esc, mentés és ha a mentett állást betöltjük újra megy a játék az ébredéstől.
Nagyon fain ez az OL 2010.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
válasz rétisün #7508 üzenetére
Tudom, végig vittem már én is az alap játékot, de itt az ablak mögött lévő tudós nem adott ilyen küldetéseket. Tehát megkaptam a tudós ruhát, és utána csak munkákat tudtam felvenni nála, de nem volt olyan, hogy menjek el méréseket végezni, vagy keressem meg az eltűnt tudós aki a labor mögött van a helikopternél, csak azt tudtam elvállalni, hogy elhozom neki a spéci stalker ruhát ami a laborban van, de ahhoz meg kellett volna, hogy adja a pszy sisakot, de nem adta ide. Lehet előtte meg kell csinálnom valami küldetést valakinek, hogy kapjam azt a feladatot, hogy kapcsoljam le az agyperzselőt, Erre már nem emlékszek.:S
Egy tapasztalat.
Mivel Szabadságos vagyok a banditák semlegesek, így mikor mentem Borovhoz az x18as labor kulcsáért, akkor simán kinyírtam a többi bandita szeme láttára, mégsem bántottak. Elsétáltam a gyárhoz ahol le lehet menni a laborba és ott meglepetésemre három zsonglőr fogadott.[ Szerkesztve ]
-
Grisam
tag
válasz rétisün #7503 üzenetére
Jaja, valaki mondta is, hogy egy korábbi OL verzió lehet, mert az alap játékban nincs Militaris ruha. És a térképen van egy ahol a dekóder van Pripjaty-ban.
De abban a szobában semmilyen ruhát nem találtam,.Pedig a videót is láttam youtube-n ahol ott volt a ruha. Meg A spécizett exo-hoz sem találtam meg a rejtekhely infót, hiába vadásztam le mindenkit Yantar-ban ahogy a térképen írja.
Ma találkoztam két érdekes buggal.
Az első Mikor el kell kísérni a tudóst Yantarba. Beszéltem vele, de nem indult el, csak álldogált egy helyben. Utána elindult, és átjött velem Yantarba, de ott nem adott újabb küldetést, tehát nem tudtam elmenni vele méréseket végezni. És nem kaptam meg a professzortól sem a fülvédős pszi sisakot sem, az nélkül meg necces lemenni a 16os laborba.
Másik hiba, ez után elindultam vissza a bárba. Amint beléptem a pályára a vad területek felől éreztem egy irányító jelenlétét a bár területén. Ezt még el is fogadom, de lent volt a bárban és ott mindenkit megölt, kivéve a csapost. Visszatöltöttem és negyedik nekifutásra sikerült leszednem az udvaron az irányítót, így tudtam csak visszaadni a családi puskát. Lehet az az oka ezeknek a hibáknak, hogy beálltam a Freedom-hoz már a játék elején még Sydorovics-nál?Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
A térképen lévő dolgok tényleg nem megbízhatóak. Vagyis sok minden nincs ott ami jelölve van a térképen, és nem a rejtekhelyekre gondolok. De azért jó cucc. Csak nem ártana egy az OL2010-hez sem.
Mondom a mod telepítést, bár már le van írva.
Felteszed az alap játékot tisztán, elindítod a játékot, majd kilépsz, aztán ráteszed az 1.0005-ös javítást.
Utána a letöltött modot WinRAR-al kitömöríted a játék könyvtárába és megy a játék. Ha nem indul el és kéri a lemezt, akkor a játék "mini" könyvtárában lévő kép file-t be kell tenni a virtuális meghajtóba és már indul is a játék. Én így csináltam és tökéletesen megy.
Sok sikert hozzá, de ha elakadtok szívesen segítek ha tudok.
Jó vadászatot Stalkerek.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
Grisam
tag
Valaki tudna segíteni esetleg, hogy hol tudnám átállítani, hogy mekkora súlyt cipelhetek? Az exoskeleton ruhánál átállítottam, de hiába írja most ott azt a számot amit beírtam, akkor is csak 110kilót tudok vinni. Ja és az OL 2010 esnél.. Köszi előre is.
-
Grisam
tag
Nekem nagyon bejön a OL 2010, csak hiányolom belőle, hogy az alap játékban kijelezte hány emberke van a közelemben, ez meg nem írja ki.Meg jó lenne hozzá egy térkép is. Az eddigi térképen voltak olyan cuccok amik az alap stalkerban nincsenek, ebben a modban meg van egy halom cucc ami nincs azon a térképen. Igaz, hogy még nem nagy területet jártam be, de majd utánanézek, hogy a meglévő térképen mutatott cuccok ott vannak-e ahol kell.
-
Grisam
tag
válasz robogo81 #7470 üzenetére
Nálam működik a mini mappában lévő kép file-al. Miután feltetted a tiszta játékot, elindítottad, kiléptél és utána pakoltad rá az 1.0005-öst, majd a modot a játék könyvtárába telepítetted és onnan a mini mappából betetted a daemonba a kép filet? Ha így csináltad, nem tudom mi lehet a gond. Nekem így megy..
-
Grisam
tag
Valami nem stimmel nálam. Az alapjáték ment normálisan. Most kicsomagoltam a játék könyvtárába ezt a hat darab .rar file-t és nem indul a játék.
Azt írja rossz lemezt tettem be és tegyem be a CD/DVD-t.Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest