Új hozzászólás Aktív témák

  • Grisam

    tag

    válasz Dictator^ #7651 üzenetére

    Tegyél fel normális javítást rá és ne a kezdetleges alap játékkal játssz és probléma megoldva. És ha belegondolsz az életben is át lehet lőni a falon, ha olyan a fal, vagy ha jó fegyvered van.
    De még most is azt mondom tedd fel az OL2010-et és azzal tuti tetszeni fog a játék. Nehezebb is, van egy halom plusz dolog benne és sokkal szebb a grafika is.
    De ha nem tetszik a játék, ne fikázd, nem kötelező játszani. Mi itt mind szeretjük a hibáival is, mert egyetlen más játéknak sincs ilyen hangulata. És aki egyszer beáll a Stalkerek közé, az mindég Stalker marad. Viszont az nem játék, ha végig hentelsz mindenkit. Ez nem az a játék, ennek van története és ha valamit nem úgy csinálsz ahogy kell, cseszheted, mert nem juthatsz el a történet végére, ha közben össze kevered a történések sorrendjét. A sört sem előbb iszod meg és aztán nyitod ki. Mindennek megvan a sora. Ha meg ez nem tetszik, akkor van egy halom játék ahol csak ölni kell az ellent és ebben kifújt a játék értelme. Ilyen például a Left4Dead. Ott meg lehet ölni mindenkit, itt nem. Itt az a lényeg, hogy információkat szerezz, gyűjtögess és úgy juthatsz előrébb.

    [ Szerkesztve ]

    Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...

Új hozzászólás Aktív témák