- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz VinoRosso #1036 üzenetére
Nekem az 1.3 patch is fent van, és vista home premium 64 bit.
Hétvégén ki akartam próbálni, hogy a kompatibilitási módban bejelölöm az xp sp2-őt és azzal milyen lenne, de közben lefutattam egy memtestet és a memóriákat visszaküldtem gariba, mert jelzett több, mint 10 hibát 7%-nál.
Egyébként lehet olyan, hogy egy játék tönkrettenné a memóriákat?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 64 bites vista van fent és a Stalkerben előfordult, hogy nem tudtam visszamenni a bárb, mert mindig kilépett amikor feldobta, hogy tovább megy a következő pályára, valamint egyszer beadta a kék halált.
Gondolkoztam azon, hogy a játékot XP SP2 módban kellen futattni. Szerintetek?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
tudom hogy csökkeni fog az ára, de az van. A hírek szerint az nvidia is csökkenteni fogja az árakat és még nem nagyon látom, hogy csökkenne.
Az előbbi hozzászolásmban leírt problémára szeretnék válasz kapni, ha lehet.///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most raktam össze egy új gépet (Q6600 proci, BFG 8800 GTX OC 2 gb ram)és most azon a pályán vagyok, ahol van a freedomosok bázisa és a barrier, ahol vissza kell verni a monolithosokat. Viszont, ha vissza akarok menni a bárba kilép a Windowsba. A régi gépemen ezt nem csinálta mindkettőn a 1.0003 patch van felrakva. Mondjuk az új gépen Vista van. Mitől lép ki? A drivertől, vagy esetleg a Vista miatt?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest