Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samael
csendes tag
Meg is oldódott, a szarkofágos küldetés megadása után, visszanéztem az X7-be és akkor már nyitva volt a PC.
[ Szerkesztve ]
-
Samael
csendes tag
Tudja valaki mi a PC jelszó az X7-es Labnál? Nem találom a neten. Azt írják szükséges a good endinghez, és hogy nem kell hozzá jelszó, de mégis kéri.
"Both PCs are unlocked by this stage of the game."
[link][ Szerkesztve ]
-
Samael
csendes tag
válasz Dhampir #8532 üzenetére
Nem a RU DEV folyamatosan frissíti, már a 2.12 verziót tettem fel, de eddig még instabil. Esélyes, hogy pár hónap,év múlva lesz egy stabil verzió is ha folyamatosan fejleszti.
A Vk oldalán van is egy changelog természetesen oroszul, de google fordítóval nyomon lehet követni, hogy halad a mod fejlesztése. -
Samael
csendes tag
válasz #16939776 #8515 üzenetére
Igen a 1.4007-es. 3x kezdtem el újra, a második próbálkozás után már nem volt fagyás a banditáknál, de sajnos fél óra múlva megint elkezdett fagyogatni, aztán megint újra kezdtem hasonló történt akkor is, szóval nálam játszhatatlan volt. Jó kis mod lenne ha nem lenne ennyire instabil. A mod nélkül működik szinte fagyás nélkül
-
Samael
csendes tag
Ez a DC Extended nagy csalódás. Becsapós mert az első 1 órában jól fut, aztán a banditás küldetés közbe vagy után, már állandóan crashel, akár visszatöltés után 10-20 másodperccel is. Még menteni se lehet, csak bizonyos helyeken, amiket gyakran el sem lehet érni mert pont pár méterrel előtte lefagy a játék.
Senkinek sem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.