Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getoutofhere
csendes tag
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy melyik S.T.A.L.K.E.R.-hez milyen modokat ajánlotok és miért illetve hogy van e közöttük standalone is.
Nekem például egyelőre a Winter of Death Ultimatum mod tetszik, de tartok tőle, hogy a téliesítésnél több extra nemigen található benne. Valamivel több, mint egy éve jártam a Zónában és úgy alakult, hogy mindent belepett a hó, talán azért tetszik.
Érdekelne, hogy van e olyan közöttük, amelyikben Pripyat teljesen le van modellezve/melyik az, amelyikben a legteljesebb-legrészletesebb a város.
Minden választ köszönök szépen.
-
Getoutofhere
csendes tag
válasz
mexikopo #4746 üzenetére
Nekem ez legjobban az Agropromnál csúcsosodott ki.
Mole magától előjön, mikor még van kint pár katona és szó szerint cafatokra lövik. Csak azért nem hal meg, mert akkor vége lenne a játéknak. Így csak annyit látni az egészből, hogy ahol belecsapódik a golyó, ott fröccsen a vér.. Meg ott a bázisok alatt lévő csatorna.. Amíg nem megyek be a Strelok naplóját tartalmazó szobába, addig nem jön le utánam egy katona sem, de utána minden alkalommal, ahogy nyitom az ajtaját vagy a közelében lévő rejtekhellyel babrálok. Mindezt persze úgy, hogy a zárt ajtón átkandikálnak, így sérülés nélkül leszedhetők.
Az esemény random generátor meg simán megcsinálja, hogy a mentés előtt üres folyosót visszatöltve öten lőnek hátba.. (hol voltak eddig)A bázis éjjel is állandóan készenlétben van. Lapos kúszásban mentem a tag mögé a tetőn, de 2-3 méterrel mögötte mindig kiszúrt és aztán beindult a sziréna is. Azt sem értem, hogy miért kellett arcon lőni a hangtompítós pisztollyal több, mint háromszor, hogy megmurdáljon, mikor csak egy kendő volt a fején, semmi egyéb. ?
Mikor Dark Valley-ban a banditák széfjéből kiveszed a kódot, akkor az AI ezzel nem tud mit kezdeni. Az oké, hogy onnantól mindenkinek az ellensége leszek (akkor is, ha becsukom az ajtót és hangtalanul kinyírom a főmuftit, ergo senki sem látja/és tudja, hogy én mit csináltam ott bent), de akkor ne méregessen a többi hülye gyanúsan csak, és aztán eltávolodva lő belém vagy elkezd rohangálni, mintha a darazsak kergetnék..
Köszi a tippet, de jelen álláspontom szerint, mivel a motor átírása miatt a mentés kompatibilitása mindig elveszik, próbálom inkább megvárni a végső verziót.
-
mexikopo
csendes tag
válasz
Getoutofhere #4741 üzenetére
Szerintem is a legjobb Stalker játék az MI csinál butaságot ez tény de volt olyan hogy mögém lopózott és mikor megfordultam akkor eresztett belém egy tárat
Moszkvics fogyaszt autók közül legkevesebbet mikor felgyorsul érdemes leállítani -
M@trixfan
addikt
Én inkább abban bízom, hogy a készítők komplettírozzák a játékot. A modokban mindig érződik a faragatlanság. Akármilyen tehetségesek, ráfordított emberórában nem lehet felvenni a versenyt a nagyobb létszámú csoportokkal. Ilyen szempontból a LA is inkább tekinthető mar egy dev team-nek mint pár lelkes moddernek. Különben meg kellett volna kickstarterezni a projektet még munka közben is, pont ők tudtak volna érdemlegeset mutatni.
-
Getoutofhere
csendes tag
válasz
mexikopo #4739 üzenetére
Igen, elég nagy területeket csináltak hozzá, egyszer sikerült a Vörös Erdőt végigautóznom, annyi is volt az üzemanyagnak.
Én a zombi stalker tömegeket hiányolom, azok általában ott megjelentek, ahol ledarálta az ember az őshonos jónépet.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez lesz a legjobb S.T.A.L.K.E.R. játék, ha egy komolyabb intelligenciájú AI íródik hozzá.
Például ha a Cordonban lévő alagút zombijai végre nem automatikusan előrefelé indulnak el, rólad tudomást sem véve, mikor a hátsó bejáraton keresztül közelíted meg őket. A Monolith labornál találkoztam a legdurvább reakciókkal, zárt térben teljesen megkattannak az ellenfelek. A patkányok körbe-körbe rohangálva egymást taposták, az első zombi, mikor mögé álltam úgy, hogy éppen felkelt, elindult kifelé és át akart menni az első csukott ajtón, amibe aztán beleragadt a feje. Odalent mindenki összevissza sétál, ugrál, hadonászik. Durva.
-
mexikopo
csendes tag
Jó játék ez így is ennél csak jobb lenne ha több mutánst raknának a nagy térképekre meg véletlenszerű lenne ha kipucolok egy helyet költöznének oda újból mutánsok vagy monolitosok vagy valami főleg így játék befejezés után freeplaybe
-
Dhampir
félisten
válasz
Getoutofhere #4734 üzenetére
Remélem, hogy előbb-utóbb minden hiba ki lesz javítva, mert a Spectrum Projectet már befejeztem és az igen "faja" kis mod volt a fordulatos küldetéseivel. Kíváncsi vagyok a Lost Alphára ezek után.
-
Balathruin
veterán
válasz
Getoutofhere #4734 üzenetére
Nekem peccs nélkül és első peccsel is buta volt az AI...
-
Getoutofhere
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Már egy ideje olvaslak benneteket.Itt végre nem leszek alien.
A Lost Alpha miatt vettem új gépet és nagyon vártam már a megjelenését.
A játékot anno a Cordonnál abbahagytam, annyira bosszantott a sok bug. Aztán az 1.3002-vel tovább vittem egészen a Darkscape-ig. Utána megjött az 1.3003 és újra kezdtem. Most ott vagyok, ahol az előzővel.Minden alkalommal, mikor egy újabb részt felfedezek, a látvány valami durva mód magába szippant.
Szerintem a legtöbb hiba már szépen ki van javítva, csak a kocsi vezethetőségét nem kellett volna elállítani, mert így ugye kisebb mozdulattól is akár a fejére fordul.A javítások után szerintem a játék durván kiugró gyenge pontja az AI lett. Olyan idiótán viselkednek sokszor az ellenfelek a játékban, hogy a hajamat tépem. Remélem erre is ráfekszenek majd az illetékesek. Mert most ettől sikerült besokallnom.
-
ZetorGumi
addikt
Újabb kérdés.
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy a Betongyárban DeeDee (lel) professzor nem állt vele szóba?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Balathruin #4731 üzenetére
Köszönöm a helpet.
-
-
Free04
tag
válasz
galaktikus #4712 üzenetére
Báros mentés, éppen itt tartok.
Járműnek van értelme? (150k-t megér?) -
robogo81
senior tag
-
robogo81
senior tag
válasz
mexikopo #4719 üzenetére
Az a fránya hidró,hátul már megint nem müxik.
Szerencsétlen helikoptert majdnem lekaptad(nem vagy te bruce willis).
Emlékszem még amikor talán sötét völgyből kellett átmenni a szeméttelepre,a vett tuningos nivát,kb 10. próbálkozásra sikerült a határra lerakott roncstelepen áterőszakolni,de sikerült,az autóval néha olyan helyen át lehet menni hogy nem igaz(a bártól a kordonig a szeméttelepen át pl.,ahol az út vagy 2-3 helyen leszakadt). -
mexikopo
csendes tag
válasz
Balathruin #4696 üzenetére
köszi
-
Grisam
tag
Halihó. Másodszorra is nekifutottam, még csak a 2-es Patch-el. De ezzel is szeretném végigtolni mielőtt felteszem a hármast. Viszont hibával kidob a játék. Mikor mennék át a szeméttelepről a Bárba, viszem az Agroprom-os dokumentumokat a csaposnak kidob a játék töltés közben. Mit csinálhatnék? Ezt írja ki:
-
galaktikus
aktív tag
tudom, hogy már agyzsibbasztó a kérdés:
van valakinek a harmadik patch-el mentése? A báros helikopter leszedegetés környékén mondjuk...ha erre a címre elküldi valaki, örük szolgája leszek!
sgabesz@yahoo.com -
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #4710 üzenetére
Videós probléma a nagy mocsárban volt mikor a dokival kellett beszélni és jött egy átvezetés majd új pálya betöltésénél kiakadt (nem tudta megnyitni a streamet).Mint kiderült ez a patch ajándéka volt (1.3.002)Ennek az lett a megoldása,hogy a gamedata.dbc - t ki kellett tömöríteni és abból a textures/prop mappát egy gamedata mappával bemásolni (módként) a főkönyvtárba.A Wines részt nem tudom nekem eredeti van.
-
törölt tag
"az ön windóza nem eredeti" vízjeles win-re kettőből 2x -hibajelzés nélkül- feltelepült a játék.
Mint kiderült egy pár video, meg nem tudom milyen file így nem jön létre a játék könyvtárában, ezek hiánya később problémát/kilépést is okoz.
Na most ugyan ezzel a játék telepítővel, frissen aktivált windozzal, már létrejönnek ezek a "kószáló" file-ok is...
Hogy ez véletlen, én voltam a szerencsétlen, vírusom volt, vagy valami beépített turpisság van benne, azt nem tudom.
De érdemes róla tudni, ha már belefutottunk hasonló "hibákba" -
emre
veterán
Köszönöm, hogy megnéztétek!
Akkor nálam van valami gebasz, de ezzel együtt tudok élni. -
sklopp
őstag
Az már igaz, én is ezen mulattam, egész játékban véres küzdelmet folytattam a kutyákkal, folyton rámrontottak, aztán egycsapásra békés és boldog házi kedvencekké váltak, hálásan fogadva a simogatást.
Szóval akkor még némi bóklászás jöhet, pár mellékes küldetést még csinálhatok ami kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest