Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubiss
tag
Apropó Agroprom: Hogyan tudok Veles detektorhoz jutni? Mert van egy Simbiont nevezetű anomália a Duty bázistól nem messze, de a Bear detektorral a benne lévő artifact mindig megszivat és nem válik láthatóvá és mindig meghalok (így már elszórakoztam a Yantarban lévő Simbiontnál ~ 35 med-kitet)...
-
Anubiss
tag
Mellékesen: csináltam egy videót néhány játékbeli bugról itt találjátok meg. (némi angol tudás szükségeltetik)
-
Anubiss
tag
Szerintetek melyik csapathoz érdemes leginkább csatlakozni?
-
Anubiss
tag
Heló!
Én is jártam már így. Ennek az lehet az oka, hogy a mentéseid elromlottak (corrupted). Ezeket már nem lehet "megjavítani", viszont van egy kivédési módszere:
1. Ha mentesz akkor csak teljes mentéseket csinálj (Pause/Save)
2. Miután mentettél, hívd le a konzolt (alapból 0-ás gomb) és ha valami vörös feliratot látsz ami az írja, hogy failure (nem tudom mit ír ki teljesen), akkor mentsd el megint, addig amíg nem jelenik meg a felirat.
3. Ha van lehetőséged rá, akkor csinálj gyakran biztonsági mentéseket.
Lehet, hogy én másik problémával találkoztam, de amennyit tudtam segítettem...
-
Anubiss
tag
válasz remington2 #2453 üzenetére
Érdekes...
Az a Stalker mit csinált abban az anomáliában?
-
Anubiss
tag
válasz remington2 #2457 üzenetére
Nálam nem tűnt fel ilyesmi a játékban, de az már csak a grafikán múlik (látótávolság részletessége vagy mi)
-
Anubiss
tag
A Garbage bejáratánál lévő banditaőrhelynél mindent elvesznek tőlem, csak a detektort és az épp aktív fegyvert hagyják meg nekem. Ez alapból így van vagy csak velem szívózik a game?
-
Anubiss
tag
válasz skeleton91 #3261 üzenetére
Ez már nálam is felmerült. Elméletileg úgy lehet ezt megakadályozni, hogy minden mentés után lehozod a konzolt (alapból a 0) és ha látsz valami piros sort, ami a mentés után van, akkor újból mentsd el a játékot. Ez nálam bevált.
Mentéskor nem volt a kezedben detektor?
-
Anubiss
tag
válasz skeleton91 #3263 üzenetére
Szívesen.
Btw nem tudja valaki mitől van az, hogy kifingattam a bandita bázist a Stalkerek oldalán, de azt írja a PDA-ban, hogy a Bandita bázis még működik? Pedig már elfoglaltam, a Stalkerek is beköltöztek már, Borov hullája ott fekszik a bejárat előtt, viszont még van néhány helyen bandita a Szemétdombnál... Ötlet?
-
Anubiss
tag
válasz skeleton91 #3265 üzenetére
Azt mondod, hogy kezdjem újra az egész akciót?
-
Anubiss
tag
Hova érdemes beállni?
Stalkers vs. Duty
-
Anubiss
tag
Mitől van az, hogy ha át akarok menni Yantar-ba akkor kidob az asztalra és megjelenik valamiféle BugTrap program?
-
Anubiss
tag
Nincsen peccs. Nem is igazán akarok feltenni rá, mert akkor szívhatok megint mindent az elejéről... Meg már van Veles detektorom is és azt nem szeretném elveszteni. Vagy a peccselt verzióban tényleg ott van az a detektor a mocsárban a titkos helyen? Mert így vanillában nem találtam meg...
-
Anubiss
tag
Üdv!
Elhatároztam, hogy peccset teszek fel. Viszont amikor fel próbálom rakni, akkor azt írja ki hogy:
"A telepítő a(z) [Russia and CIS] verziót találta.
Ezt a frissítést csak a [World Wide] verzióra tudod alkalmazni."
Ötlet?
-
Anubiss
tag
Valakinek van ötlete?
Megpróbáltam a legújabb orosz peccset, de amikor elkezd tölteni, beragad a szinkronizálásnál...
Mellesleg virágbolti. Talán ez kavarja a sz*rt? -
Anubiss
tag
Mitől van az, hogy elmegyek a szeméttelepre és ott jelölve van két pont amit el kellene foglalnom és tartani, amíg az erősítés meg nem érkezik. A probléma: Az egyiket elfoglaltuk a Stalkerekkel és van egy másik pont az a cső. Nos az erősítés megjött, de a cső végében kuporognak és nem hajlandóak jönni... Mitől lehet ez és hogyan lehet megoldani ezt az incidenst?
-
Anubiss
tag
válasz zolka78 #3335 üzenetére
Nálam is elsőre minden happy meg ilyenek, de aztán amikor másodszorra estem neki a játéknak, akkor kezdte el ezt csinálni... Amúgy már a Stalkerek vannak fölényben a PDA szerint és a koncentrációs tábort is kipucoltam, de semmi. Egyetlen egy mutáns sincs a közelben. De ez már csak jobb lehet...
-
Anubiss
tag
válasz Kareszovics #3367 üzenetére
Szvsz nem vészes. Csak a lőtérrel meg a kapott SGi-vel (vagy mivel) 30 kilót összeszedtem...
-
Anubiss
tag
Egy kérdés: Van nekem egy SEVA ruhám. Mire érdemes gyúrni? Golyóállóság vs. Környezeti behatások?
-
Anubiss
tag
Üdv mindenkinek!
Ti találtatok Bulldog-6-ot? Mert én igen és találtam hozzá egy igen érdekes és talán hasznos bugot. Csináltam is róla egy videót. Mindjárt felteszem és megmutatom, hogy miről beszéltem...
-
Anubiss
tag
Hogyan spóroljunk meg néhány gránátot. A videó egy kicsit sötét, este lett lefilmezve, emiatt bocsánat, de remélem a lényeg látszik.
-
Anubiss
tag
Mellesleg a Shadow of Chernobyl-ban is működik ugyanez a glitch...
-
Anubiss
tag
Valószínű
-
Anubiss
tag
Mitől van az, hogy a Vörös Erdőben vissza akarok menni a kezdő részhez segíteni a Clear Sky-t kilép. Tudjátok, hogy hol van a Duty tábora Foresternél? Ott van egy kapu. Elkezdek visszafelé sprintelni és egyszer csak gondol egyet, megakad és kidob az asztalra. Szétvet már az ideg!!! Utána meg egy Windows-os párbeszédablak jelenik meg, ahol közli, hogy az xrEngine.exe hibát észlelt és leállt. Valami megoldás?
-
Anubiss
tag
Na mind1 akkor neki kezdek a kerülőnek. Az jóval viccesebb lesz Csak ne legyenek blowoutok. Mert akkor nekem reszeltek...
-
Anubiss
tag
Közben megkezdtem a kerülőt. Egész jól haladok, már az Agropromnál tartok! Érdekes, hogy a blowoutok mindig csak a pályaátlépésnél jönnek elő. Egyszer elkapott az Army Warehouses -ban, akkor kifingottam, másodjára amikor mentem már nem volt, szerencsére. A Garbagenál pedig egyből Szabadságiak fogadtak. (btw a Kötelességiekkel vagyok...) Sikerült elsprintelnem és mentem is az Agropromba. Ott is egy blowout várt rám. Már előre tudtam, mert ilyenkor mindig elsötétedik a felhők színe. Egyenlőre ennyi...
-
Anubiss
tag
Úgy néz ki a játék pikkel rám! Megtettem már azt a kerülőt amit említettem, de amikor elkezdek nyomulni a híd felé Lebedev-hez, ugyanúgy megáll és lefagy, majd kidob. Valami megoldás? SOS! Új játékot nem akarok kezdeni, mert akkor inkább tökön szúrom magam!
-
Anubiss
tag
válasz CptMisi #3457 üzenetére
A mentés leszedegetésnek nem vagyok a híve. Meg valószínű csak én vagyok egy nagy artifact gyűjtögető és az előre meggyártott mentés az nem stimmelne... Amúgy is van egy fullra felfejlesztett TRs 301 a birtokomban és ettől nem szeretnék megválni. Akkor csak az újratelepítés. Utána működni fog nem?
Majd dobok egy videót a CTD-ről
-
Anubiss
tag
Oké A tököm kivan az egésszel! Újra lett telepítve meg minden, de pont ugyanott dob ki!!!
Újat nem fogok kezdeni! Francba az egésszel!!!
-
Anubiss
tag
Itt a videó az új anomáliáról, amit CTD-nek hívnak! Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Western Digital WD Red 4TB 5400rpm 100/100 /3-hónap garanciával! (WD40EFRX)
- Dobozos Asus Maximus IX Apex /1-év garanciával, számlával!
- Dell T3610 E5-2650v2 8mag/16szál, 32GB Quad Channel /12-Hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest