Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
A Dreame D10 Plus Gen 2-be van szőnyeg felismerés? Én alkalmazásba nem találtam ilyen lehetőséget és úgy vettem észre hogy nem is emeli meg szívóerőt szőnyegre érve. Sima Midea M7-be van.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
MarciKING24 #29099 üzenetére
Dreame D9 Max ~70ezer Euronicsba és még több helyen elérhető. Még meg tudod venni.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Hatszorhat #29047 üzenetére
Lubluelu, már a neve is milyen. Dreame-nak nézd meg milyen csúcs gépei is vannak... 70-ért az a Dreame jó vétel hidd el.
-
vrsptr
aktív tag
Most a Dreame D9 Max Euronics-ba akciós, 17 áruházban elérhető 70.199 Ft-ért. [link]
-
vrsptr
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #28897 üzenetére
És ha kilépsz nincs olyan hogy elfelejtett jelszó?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #28791 üzenetére
Ha valakit érdekel/meg tudja oldani a Xiaomi X20+ most Szlovákiába több helyen 375€ (~155.000 Ft).
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Zedroxine #28615 üzenetére
Nem forgómopos, de önürítős (porzsák) robot pl. A Dreame D10 Plus gen 2 volt ~90ezer Ft-ért, szóval a 100-150ezerbe bele tud férni az önürítés, amúgy ha az nem kell, de a forgómop igen (hatékonyabb a felmosás) akkor a Xiaomi S20+ szokott lenni 100ezerért. De mivel még messze vagy a vásárlástól így majd szerintem előtte érdeklődj 1-2 hónappal. A vizes önürítés/töltés az nem fér bele. Itt talán a legjobb/olcsóbb egy Xiaomi X20+.
-
vrsptr
aktív tag
Xiaomi X20+ 165.900 Ft ha valakit érdekel. [link]
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Graphics #28479 üzenetére
Nem értem mért kell egyből arra gondolni hogy valami elromlik... nekem simán megérne -30ezret innen rendelni, de döntse el mindenki maga. Nálam nem akkora "Szent Grál" a garancia. Amúgy van Allegro Smart és Protect is, szerintem a visszaküldésnél is segít. Különben már nem is elérhető azon az áron az X20+.
-
vrsptr
aktív tag
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét amúgy most akciós a Dreame D10 Plus 84.999Ft és a Gen 2 is 89.990 Ft: [D10 Plus], [Gen 2] meg a Xiaomi S20+ is 99.990 Ft: [S20+].
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! Melyik a legolcsóbb forgómopos vagy rezgős (felemeli a mopokat) robotporszívó? Akár egy ismeretlenebb márka is lehet.
-
vrsptr
aktív tag
Ezt most dobta fel fb: [link] Extravis V5. Azért az aromaterápiás diffúzor meg a "játszólézer" komoly.
-
vrsptr
aktív tag
A XIAOMI Omni 1S B116 robot (399€ szlovák ár) a kínai megfelelője egy más néven itthon forgalmazott Xiaomi modellnek?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Ruinous188 #28045 üzenetére
Hello! Ha segítség Szlovákiába NAY áruházban a Dreame L10S Ultra 451€ (~185ezer Ft). Elvileg rendelhető. [link]
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! Vásároltam egy Roidmi Eva-t ~90ezer Ft-ért (elvileg a 2023 frissített modell), "felújított" darab Geekbuying-ról. Ennyiért kíváncsi vagyok egy felmosni is elvileg rendesen tudó masinára. Kinek van ezzel tapasztalata és meg van-e vele elégedve... Köszi.
Van egy Midea M7 robotunk, azt szeretem bár még nem sokat használtuk mert meg kellett javítanom, elszállt az egyik kerék elég hamar.
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Ultenic TS vélemény? Nekem funkciói alapján (fix lidar így alacsony, egybe por/víztartály, rezgő felmosás portartályos dokkoló)... ~83e Ft. Valaki esetleg nem használja már?
-
vrsptr
aktív tag
-
vrsptr
aktív tag
Vásároltam február elején egy Midea M7 robotot. Ma végre beüzemeltem és meglepett hogy milyen profin összerakott gép. Simán Roborock S5 szint. Van a családban Viomi SE is és ahhoz képest halkabb és több funkciót tud. Ennyi pénzért nagyon megérte, remélem tartós is lesz mert valaki már írta hogy 1 hónap után bekrepált neki. Mindenesetre én így elsőre ár/érték szinten nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
megane #16607 üzenetére
Oldalkefe: szerintem nincs, mert mindig jobbra takarít a fal mentén. Max egy kicsit nagyobb helyről tudja "gyűjteni" koszt.
Szerintem mindegy a beszerzés, AliExpress egy piactér, ott eladófüggő, nézni kell értékeléseket. Nekem Banggood-al se volt még bajom, igaz olcsóbb 5-100$ rendelések.
Magyar nyelv egyiken se érhető el tudtommal, max. Xiaomi 1gen-en rá lehet mókolni úgy tudom.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
megane #16604 üzenetére
Roborock S5 Max. Szerintem egyik készülékkel se lősz mellé. Az S5 Max már bevált, régebbi masina, az Eve Plus új. Én az újdonság miatt a Roidmi Eve Plust választanám, de ez én vagyok. A beszerzés meg: ha nagyon fájna egy esetleges garanciáztatás hiánya (vagy macerája) akkor vegyed meg itthon rendes helyről. Egy külföldi rendelés mindig bevállalás kérdése. Sokan azt írják vedd úgy arra nincs garancia. Döntsön mindenki melyik utat választja. Amúgy kell vagy nem a porgyűjtős dokkoló?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #16169 üzenetére
Akkor neked kínai verziós Mop Pro-d van? Az elvileg tud több térképet kezelni mert megkapta ezt a frissítést. A Global Mop Pro nem tud, arra nem jött frissítés, én így tudom. Kérdeztem egy Xiaomi szervizest, hogy lehet-e egy kínai Mop Pro-t angol nyelvre állítana, ő azt mondta nem lehet.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #16161 üzenetére
-
vrsptr
aktív tag
[https://rendeljkinait.hu/hirek/gyorshirek/dreame-d9-robotporszivo-most-300-dollar-alatt/]
Vimoni SE, Viaomi...
3-ból 1x van jól írva. Viomi SE.
Amúgy van valakinek Dreame D9? Jó gépnek tűnik, külsőleg is tetszetős 297$ most. -
vrsptr
aktív tag
válasz
yeezymeezy #16106 üzenetére
Mindezt $-ba Transferwise/Curve/Revolut fizetve talán még olcsóbb lett volna. Megéri az árát.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
yeezymeezy #15872 üzenetére
Igen angolul beszél a Viomi SE, én is ajánlom.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Sza_Sa #15818 üzenetére
Kibontottam, megnézegettem, szerintem nagyon rendben van. Minőségi darabnak tűnik, a Roborock szintje. A csomagban +1 filter, +4 3literes porzsák, + 10 egyszer használatos felmosó. Akartam én is párosítani Mi Home de mikor a routerre akart csatlakozni az nem ment nekem se (olvasom itt ma sokaknak baj volt vele). Nekem is ma többi cuccom hol offline, hol megy (orosz appal). Majd máskor megpróbálkozom ismét párosítással. Egyelőre szerintem nagyon megérte az a + 25$ S5 Max-hoz képest.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Napfénysüti #15799 üzenetére
Nem lehet átrakni angol nyelvre a kínai Mop Pro-t, se beállításokban se szervízbe, nekem ezt mondta egy Xiaomi szervízes.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
tomaszem #15779 üzenetére
Ha a legolcsóbb Lidaros kell én vennék egy kínai Mop Pro-t, állítólag az kapott/kap frissítést... ~78ezer Ft AliExpress. Annyi hogy kínaiul beszél, de az alkalmazás ha baja van mindent kiír angolul. A kínai duma ki is kapcsolható, de amúgy cuki.
nessh: tud a Global Mop Pro több szintet kezelni? Vagy nem emeletes a családi ház?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
MBalu0001 #15772 üzenetére
Jaja, az
és kíváncsi lennék a többi masinába milyen LDS van. Abból is bízok a Roidmi-be hogy elég drága álló akkus porszívói is vannak. Amúgy tegnap megjött (DPD hozta), de csak vasárnap érek rá foglalkozni vele. Egyelőre csak kibontom, párosítom Roidmi appal vasárnap.
grabber: Te rendeltél S5 Max-ot?
-
vrsptr
aktív tag
Valaki tudja hányadik generációs LDS van Roborock S5 Max, Mop Pro, Viomi SE ...? Mert elvileg a Roidmi Eve Plus-ban már a negyedik generációt építették bele, amely 40%-kal pontosabb, mint a korábbi verzió.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #15740 üzenetére
Szerintem ha 111-89 veszünk akkor azt a 22ezret megéri ha szeretsz és akarsz is majd variálni szobákra külön beállításokkal. De ha még "jobbat" akarsz akkor a Roidmi Eve Plus is ott van még drágábbért (119-128ezer), új modell, szintén Xiaomi, porzsák dokkolós, még nincs vele hosszabb távú tapasztalat, de bíztatók a tesztek.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #15734 üzenetére
S5 Max akcióba kifogható ~111-113ezer környékén, én azt venném Mop 2+ helyett. Vagy Viomi SE ~89ezer környékén vagy a Mop Pro ~77ezerért (kínai változat).
Viomi SE -t s Mi Home kezeled. Amúgy a Mop Pro is Viomi gyártás és a 2 gép külsőleg is ugyanaz, csereszabatos minden alkatrészük.
-
-
vrsptr
aktív tag
1,5-2 hete jött meg. Most. Mért nem rendelted még meg? Most van 386,24$-ért EU raktárakból.
#15593 hozzászólásnál.
bandigno: nálam nem lesz földszinten ágy ahol tarthatnám (konyha/étkező, nappali). Persze, nem atomfizika, de tetszetős számomra hogy nem kell állandóan a kis tartályt basztatni + a kinézete/kialakítása is nekem jobban bejön, hogy egybe le lehet szedni az összes tartályt róla, igaz minimálisan magasabb a készülék.
-
vrsptr
aktív tag
Silent77 #15593 hozzászólásában az S5 Max-ból van egy rakat 20$ store kuponnal 386,24$-ért. Jelenleg EU raktàranként 9+21+16db.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Logicman86 #15333 üzenetére
2-t vettem, egyiket használtam keveset (testvéreméknél), de szerintem tök ugyanaz mint a Mop Pro csak egyenesen a gyártótól. Kicsit nagyobb szívóerőt írtak rá és 5 szintet/térképet is tud kezelni. Viomikról azt olvastam jönnek rájuk frissítések. Kopó alkatrészei is megegyeznek Mop Pro alkatrészeivel. Szerintem megéri azt a 90ezret. Bár egy Mop Pro Kínából van hogy 80ezer alatt is van (a kínai verzió). A Viomi SE is volt már akcióba 275-280$ körül (~83ezer). Elég új modell, hibákról szerintem még nincs nagyon infó (ha van).
-
vrsptr
aktív tag
válasz
promagus00 #15328 üzenetére
Milyen az a virtuális falas matrica?
-
vrsptr
aktív tag
ROIDMI EVE Plus
Functions: Sweeping, Vacuuming, Mopping
Suction: 2700Pa
Application Area: 250m²
Climbing Height: ≤20mm
Voltage: 110-240V
Power: 50W + 850W (Robot Station)
Dust Collection Capacity: 300ml + 3L
APP Control: Yes - Mijia APP
Voice Control: Yes - Google Assistant
Navigation Mode: Laser Navigation
Battery InformationBattery Type: Li-ion battery
Battery Capacity: 5200mAhJelenleg kedvezménnyel 509,99$.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
kletyo #15200 üzenetére
Tesóméknál van egy 45-45-45 fokos rész, a ház külső falán van a dokkoló, ami a "középső 45 fokos" rész, ez merőleges a ház másik 2 külső falára. Elindul a robot a 45 fokos fal felé és az egész házban 45 fokos szögben takarít, szóval köze lehet az első takarítandó fal menti szöghöz. A robot Viomi SE.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #15103 üzenetére
Én klónoztam Mi Home alkalmazást, egyik kínai másik magyar régió. Egyelőre lusta voltam mindent az orosz app miatt újra hozzáadni. Így gyorsabb volt az az 1 db global eszköz miatt.
-
vrsptr
aktív tag
Akinek kínai verziós Mop Pro-ja van attól kérdezném lehet angol nyelvre állítani? Ha igen hogyan? Jelenleg kínai hangon beszél. A kínai Mop Pro-t csak Chinese Mainland, a globált meg más (pl. magyar) régióval lehet a Mi Home appba társítani?
Egy kis infó: a Mop Pro (mivel szintén Viomi gyártás) minden alkatrésze (fő-, oldalkefe, keret, tartályok) csereszabatos a Viomi SE-vel. Kipróbálva. Tök ugyanaz külsőleg a 2 gép, csak a felső rész dizájn más.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Graphics #14848 üzenetére
Az ECOVACS Robotics
Jóval azelőtt, hogy az „okos otthon” koncepció divatossá vált volna, az ECOVACS Robotics (ECOVACS) már az okos otthon robotika innovációjának élvonalában járt, új lehetőségeket tárva fel a robotok számára a háztulajdonosok életének átalakítására. Az ECOVACS intelligens háztartási robotikában végzett több mint 20 éves munkája során a vállalat egy startup vállalkozásból globális vállalattá vált, amelynek feladata világszínvonalú robotok építése háztartási és ipari takarításhoz, légtisztításhoz, biztonsági és megfigyelési feladatokhoz, továbbá in-store értékesítési támogatás nyújtásához kiskereskedők számára. Az emberek élet- és munkamódjának megváltoztatására tervezett ECOVACS robotok már több mint 60 országban kaphatók világszerte.
Vezérelvünk - „Minden családnak legyen egy robotja” - arra ösztönzi vásárlóinkat, hogy „Éljenenek okosan. Élvezzék az életet” stílusos és funkcionális robotokkal, amelyek több, mint egyszerű háztartási készülékek. Olyan otthoni robotokat készítünk, amely könnyebbé, okosabbá, hatékonyabbá és összekapcsoltabbá teszik az életet, így Ön több időt tölthet azzal, amit szeret, azokkal az emberekkel, akiket szeret. Az ECOVACS-nál úgy gondoljuk, hogy okos otthoni robotjaink, egyedi mobilitásukkal és térbeli tudatosságukkal képesek lesznek az okos otthon szerves részei lenni a jövőben. -
vrsptr
aktív tag
válasz
MBalu0001 #14832 üzenetére
Mondjuk ez igaz. Hát szívem szerint én is inkább az S5 Max-ot tartanám meg még ha régebben megjelent modell is, csak nem akartam 100ezer fölött költeni robotporszívóra. De majd rádumálom asszonyt ez kell nekünk. :) Meg fekete, szebb is.
radi8tor: Hirdetni tilos, de az aláírásba mégis kirakhatom?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
lekka2 #14763 üzenetére
BUÉK! Milyen gép és milyen pöckök? Nem tudom megfejteni az írásokból.
Rendeltem egy Viomi SE és egy Roborock S5 Max-ot is, ~22.500 Ft a különbség közöttük. Nem tudok dönteni melyiket hagyjam meg :/. Elég lenne a Viomi SE tudásba, de a Roborock S5 Max (fekete is) jobban tetszik. Feleségem persze a Viomi SE mellett döntene. Kb. azért mert olcsóbb, a többi annyira nem érdekli. Ti hogy döntenétek?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
vrsptr #14715 üzenetére
Na még egyszer a link: [Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro] 277$, fehér, cseh raktár, AliExpress. CN verzió!
-
vrsptr
aktív tag
válasz
gyalu 1 #14710 üzenetére
Végül melyik szállítási módot választottad? Én is rendelnék. Ja AliExpress cseh raktárból a fehér Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 277$, ha valakit érdekelne, 14db még van. [Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro]
-
vrsptr
aktív tag
válasz
vilmos.nagy #14550 üzenetére
Én értettem elsőre is, fog az menni, hajrá. :)
-
vrsptr
aktív tag
válasz
vilmos.nagy #14536 üzenetére
A küszöbön nem lehet faragni? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest