Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #2014 üzenetére
Szerintem is jópofa
Na meg egyedi(#2020) Saint_ Én minden hozzám kerülő telefont apró darabokra szedek és alapos takarítást végzek rajtuk.Álltalában a gombsor és az előlap a legmocskosabb.Én Mikrozid-el szoktam takarítani őket.Ez sebészeti fertőtlenítő,de ha tudsz szerezni tiszta alkoholt akkor az is jó.Rengeteg sárga gombos telefon került hozzá,de a végére mind eredeti fehér lett. Vegyél egy csomag fülltisztító pálcikát,Fúj egy kis alkoholt a pálcikára,majd azzal dörzsöld végig a gombokat egyesével.1 hete egy 6110-re kb 10db pálcika ment el és a végén totál retkesek voltak,de a gombok pedig elnyertik eredeti gyári fehér színüket
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
bepe79
addikt
válasz Magnum_ #2018 üzenetére
Pont hasonlón gondolkodtam, mert a régi telók közül egyedül a 8210-es tetszik nekem is, egyedül annak van stílusos eleganciája, az összes többi sehol nincs hozzá képest. Viszont ekkor eszembe jutott, hogy anno volt vagy 2 vagy 3 is nekem belőle szép sorjában, és szép sorjában mindegyik végfokos is lett, ahogy az a nagykönyvben meg van írva (8210 szériahibája)... Úgyhogy gyorsan ma lebeszéltem magam róla...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #2018 üzenetére
Ejha, ezek a nők kiszámíthatatlanok.
Most kivételesen feleségem sem örjöngött hogy megvettem ezt a 6230i-t
Persze csak azért mert azonnal elkezdtem hirdetni a másikat, meg így tudja hogy legalább csöndben leszek telefon ügyileg egy darabig.
Rendeltem egy bekapcs. gombot mert ramaty állapotban van, meg egy torx-ot és életemben először telefont szedek szét ha megjönnek.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1989 üzenetére
A mostanit meg 8k körül el tudom adni. Végülis 2k-t költöttem az egész bulira, de ha jó lesz, akkor egy darabig most tényleg nem kell új telefon, mert ezt szeretem és ez a fontos.
Azt mindjárt gondoltam, hogy nem kell
szerk: ja 10-re lealkudtam
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #1980 üzenetére
Sokan méregdrágán akarnak adni egyes telefonokat
Szerintem semmi garanci nincs,hogy 0 percesekhehe Az sz@r ügy
Sajnos nem tudok besegíteni Nem tudok regisztrálni vaterán mivel nincs bankszámlaszámom.Amúgy nem is szeretem a vaterát,nekem kicsit bonyolult.Meg amúgy sem...Ha megnyered mind a hármat akkor 1-re vagy mind a kettőre vevő vagyok,de csak csere alapon
Mennyit ajánlottál értük?
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1973 üzenetére
Én talán a Terminator2 után szerettem meg az ilyen kütyüket, ott volt a csávónak egy Atari Portfoloja. Ez is retro, igaz nem telefon
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #1941 üzenetére
Hát igen az olcsóság az utángyártott mellett szól,de szerintem akkor sem olyan,még a fogása,anyagérzete sem...Persze ez nem mindegyikre igaz!Vannak igényesen megcsinált utángyártottak is
Ma megjött az N-gage QD-m... Mit ne mondjak,annyira nem jött be mint amennyire vártam.Ezt a telefont tényleg csak játékra tervezték,alap kezelése nagyon nehézkes,még a billentyűzárt is csak úgy tudod feloldani,ha mind a két kezeddel fogod a telefont
Szerdán vagy csütörtökön elvileg lesz egy szép állapotú Nokia 9210-esem
Nokia 7650-re és sharp GX17-re cserélem[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1959 üzenetére
Ciki
Én meg megőrülök. Megint kifaggattam pár embert vaterán a 6230i akkujáról és napi 1-2 óra telefon + sms + fényképezés (pont mint én) 3-4 nap. Nálam meg 2. Most akkor mi a rák van?
Nincs pofám venni még egyet, aztán ha az is 2 napig bírja nálam[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1919 üzenetére
Gondolom nem a classcira
Jó lehet kicsit túloztam az előbb
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #1837 üzenetére
Szerintem valamilyen szinten Te is gyűjtő vagy hisz nem egy darab telefonod van és azt használod,mint sok ember!Na meg szeretnél újabbakat és nem használati célra...
Nekem jelenleg ezek a működőképes nokiáim:
3210
3230
3310
3410
3510
5510
6100
6230
6310
7360
7650Kíváncsiság képen a 3510 fennmarad a vízen?
-
karl_fischer
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1824 üzenetére
Már feltettem egyszer, de itt vannak újra:
1. kép
2. kép
3. kép (dummyk)
4. kép
5. kép (dummyk)Itt is megkérdem: szerintetek egyébként normális ha a 6230i-m vadi új akkuval 2 napig bírja? Igaz nyomkodom rendesen, meg sokat beszélek róla, de akkor is kevés. Mindenki 3-4 napról beszél vaterán is. A két napot arra írták ha napi 2,5-3 óra beszélgetés van.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1783 üzenetére
Az 1500-asnak azért bírnia kell egy 3 napot legalább.
Az a gond, hogy ebben megállt a fejlődés, hisz a 6310i-hez is már li-polymer volt 1100mAh-ban. Most is ugyanezeket adják jó esetben, de 10x annyi energia zabáló funkcióval és alkatrésszel...Jut eszembe, már akartam tőled kérdezni, hogy a céges 3110c-d meddig bírja akku ügyileg? Gondolom sokat telefonálsz vele.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #1781 üzenetére
Azon volt valaha pöcök? Nem is tudtam, szerintem mindenki elvesztette már az első héten
Amúgy nekem a nagy kijelző nem hiányozna, mert annyira egyik se nagy hogy élvezhető legyen (mondjunk mint egy 14"-os notebooké), viszont az akkut zabálja rendesen.Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #1770 üzenetére
Szép állapotban van nagyon!
Így,hogy használni akarod én nem raknék rá új előlapot,flippet,hisz egy idő után úgy nézne ki mint ami most rajta van!
Én így használnám és majd mikor vitrinbe kerül,akkor raknám rá az új előlapot,flippetMennyivel menőbb?SOKKAL!
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #1768 üzenetére
Használni is akarod,vagy csak ilyen nosztalgia telefonnak vetted a vitrinbe?
Majd muti képet.Ma nosztalgiáztam egy kicsit egy 6230-as telefonnal.Olyan jó volt rádiót hallgatni útközben és nem a megszokott zenéket amik az E50-en vannak!Meg emberi hangot,információkat,híreket hallgatni.Már hiányzott nagyon
-
Algieba
őstag
A kedvenc kisboltomban szaladtam bele. Valószerűtlen a felbukkanása. Két éve töprengek rajta, hogy kellene egy, és puff, spontán előkerül egy hibátlan, gyári.
Hihetetlen érzés. Még sosem döbbentem meg ennyire egy mobiltól sem.Vettél már kezedbe vadonatúj érzetű majd 10 éves mobilt, ráadásul egy minőségi, fémházas modellt? Elképesztő...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- GIGABYTE B650 ALAPLAP + INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Huawei Mate 50 Pro CSERE és GARANCIA
- PS5 LEMEZES 825 GB GOD OF WAR EDITION CFI-1216A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest