Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ide sasoljatok be van itt egy két nyalánkság
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Keresnék olyan illetőt ,aki felrakna nekem Nokia Net Monitort egy 6210 ,és egy 6310 -re , csekély fájdalomdíjért cserébe.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
kovy79
őstag
válasz KSparrow #23785 üzenetére
A múltkor volt a német Blick-ben, hogy van itt valami nagy retro teló fan. 130-140 telefonja van, nagy részük elég kopott... Nem írtam a Blick-nek, hogy (akkor) több, mint 300db-om van, nagy részük (kb 95%) szépen rendbe téve...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
TommyX_
őstag
Ő lenne a legnagyobb Európai Nokia fan?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok Retró telósok.
Van itt nekem egy Sony Ericsson K660i, ha valakit érdekelne.
Természetesen nem működik.
Vagyis működik, csak mégse. Értitek.
Bekapcsol, rezzen, meg minden. Viszont a kijelző nem megy. Néha megy, néha nem. Néha felvillan, akkor ad egy tökéletes képet, aztán elsötétül. :SGyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
ferret77
aktív tag
55ezer ft [link] Kicsit buherált.
-
TommyX_
őstag
Most találtam
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
MurdR
veterán
válasz quailstorm #23765 üzenetére
Szétszed, alaplapot leradírozod szt' csű
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
KSparrow
őstag
szép, de klón. [link]
Hol látni ilyen minőségű feliratokat? És magyar főmenü, majd Gallery, settings... most magyar vagy angol?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz quailstorm #23765 üzenetére
a 3210-est szerintem megoldja egy takarítás. a 6822 esetében más lesz a baj.
-
KSparrow
őstag
válasz Hori105 #23763 üzenetére
az enyém így meg nekem felesleges.. Meg mondjuk van is egy karcmentes
Quailstorm: Nem tudom, lehet csak szoftver. De egy takarítás ráférhet. Bár ha komplett oszlokpokról van szó, más lesz a baj. És itt a gombpanel az maga egyben a telefonpanel is.
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz Hori105 #23758 üzenetére
Igen, én is alkatrészként értettem. Van egy mikrofonhibás, kijelzőcserére váró darabom. Meg szeretem kirakni a telefonok mellé az alkatrészeiket, pl 7650 és N73 kamera, az N91-ek mellé kitennék egy bontott Microdrive-ot. Nekem a 6822-esem Contact Service-es, szervizben azt mondták, a panel van elrepedve, nem javítható.
-
arkades
senior tag
A Nokia 9300i akkuja kompatibilis valamelyik gyakoribb típuséval?
Каждый дрочит как он хочет.
-
meroly
veterán
-
stufen2
aktív tag
válasz quailstorm #23744 üzenetére
oké
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
golya32
senior tag
Hiányzik a hátlap, wifi és magyar nincs, most egy keménytokban van, minden más ok rajta 5e lenne..ha valakit érdekel
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
orion1025
őstag
Symbian 9,2-re (E90) létezik valami értelmes skype szerű képződmény, amit wifis video hívásra lehet használni?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
golya32
senior tag
Van 2g m, valakit érdekel?
működik, sajnos már elégé oda van.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
tegnap sikerült szert tennem ebay-es licittel egy "refurbished" Nokia 6310i-re. A telefon Shenzen tartományból jött. Ezüst színű, tényleg jó állapotban van. Amitől viszont fülig ért a szám, hogy a hozzá kapott Akkumulátor matricája szerint : Made In HUNGARY - a kínaiak tőlünk vesznek akksit, mi meg tőlük vissza komplett telefonnal
Amiért mégis írok nektek (megosztva ezt a vicces sztorit), hogy szeretném számítógéppel szinkronizáltatni (telefonkönyv, sms-ek) - ti milyen programot használtok / ajánlanátok ? - Illetve létezik-e olyan verzió, amiben van magyar nyelv is ? - az enyémben csak angol, német, lengyel, török, ..... - de magyar nincs.
A telefon szoftverének verziója :V 7.00
04-11-04
NPL-1
(c) NMP.ez a "legfrissebb" rá?
maximusz
-
stufen2
aktív tag
egy 9 óra 13 perces 6650 majdnem patent külsővel, és egy 5140i piros majdnem patent gyári külsővel 3 perc beszélgetéssel mit ér?
-
KSparrow
őstag
válasz Hori105 #23723 üzenetére
persze az, hogy valami proto, még nem jelenti azt, hogy rossz. E60 f4es protot használtam napi szinten.
Ami 7710 nekem van, az is végleges. A 1616-2 protom, meg a 2330, na azok nullpercesek, fóliások.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Nekem kellene 7710 van valakinek esetleg eladó?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Hori105
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #23722 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
válasz zorzy4 #23712 üzenetére
Én hozzám már döglötten jutott a 6650, de az egyik e70 proto-m is csak annyit ír ki bekapcs után, hogy: application closed, ha rányomok, hogy ok akkor meg phone start up failed, contact the retailer, és tovább nem megy
-
-
golya32
senior tag
válasz sz.balazs.95 #23700 üzenetére
atyaisten régi palm, szétnyitható telefon változatban.
Nekem csak az alap billentyűzetes változat volt, sajnos csak 16mb belsőmemóval.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest