Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni pü-ben egy 2330 függőségén?
Köszi:
Z
-
ferret77
aktív tag
Ez volt az, de a feleségem lecsapta nekem
[link]
-
ferret77
aktív tag
Hali! Van valami a vakerán, ha ott látjátok a nevem, légyszi ne licitáljatok rám és ne csapjon le a villám se rá. 1000000 köszi előre is
-
VGábor
csendes tag
-
stufen2
aktív tag
Melyik szerintetek a legjobb nokia kékfog headset napi használatra, ja és nem 10ért? Vagy esetleg másik?
-
Dr Dee
tag
Na sikerült a linkelés!
Amúgy ez nem sok érte! -
ferret77
aktív tag
Akinek van otthon 6280, meg tudná nézni, hogy a szoftververziónál(*#0000#) 6280, vagy 6288 szerepel?
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok! E52 függőséggel lehet mit kezdeni?
-
stufen2
aktív tag
-
golya32
senior tag
Egy kis OFF
Kellene nekem 2 ember hétfőtől (2014.01.20 tól) 4 hétre, Salgótarjánba kellene első szélvédőket ellenőrizni. Oda vissza út és szállás fizetve.
Bejelentéssel vagy EFO val is megoldható.Akit érdekel keressen privátba!
Munkásruhát adunk, bakancs kell! -
Dr Dee
tag
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-SONY-CMD-Z1-PLUS-GSM-CELL-PHONE-with-box-/111204951071?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item19e454e41f
Szép árat kér érte!
-
-
imi290
aktív tag
A tegnapi termés,kaptam egyik munkatársamtól egy nokia 6300 telefont,és hozzá egy kg koszt legalább
Nagyon szörnyű állapotban van,kellene rá teljesen új előlap,és akku fedél is,és még a közép keret sem ártana.És még a kamera sem megy
Nem hinném hogy fogok rá költeni,de aztán még kitudja.
De azért a szoftvert kicseréltem,és frissítettem.Azért ezt minden nokia megérdemli
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25845 üzenetére
Lövésem sincs, sose volt ilyenem
-
susu88
tag
válasz
sz.balazs.95 #25845 üzenetére
A telenornál biztosan van ilyen szolgáltatás:
[link]
De gondolom a másik kettőnél is. Percdíj az van, ahogy olvasható is olyan 1500-3000Ft/perc -
imi290
aktív tag
válasz
bunkomen #25837 üzenetére
Attól függ.Nekem van egy nokia 6220 c abba kellene új kijelző,mert a mostani nem világít,ki írja a dolgokat,csak sötét.De a lényeg,hogy a gomboknak a nagy része sem világít.Tettem bele másik gombot,az sem ment.Azt hittem az alaplapnál rossz a konnektor.De nem,mert ha teszek bele egy törött,de világítós kijelzőt,akkor világít a gombon az összes led.Úgy látszik sorosan kötve vagy mifene ...
-
stufen2
aktív tag
-
Dr.Zoo
őstag
Szevasz!!
(sejtettem hogy Te voltál, de nem mertem volna megesküdni...)
(egyébként meg légyszí nézd el nekem, tennap reggel elmentem a mamával "gyúrni" oszt rég voltam errefelé, és nem moz(gott)og azóta se semmim normálisan...)
egyébként nagyon szépen köszi, maxi respect!!!!
-
Dr.Zoo
őstag
Köszönöm szépen tegnap annak aki innen keresett, de mivel eldarálta a nicknevét, nem értettem...
(lett amúgy 7110 komplett eleje, angol zsír új, 2440 ft. volt postával az ebayről...)
(ezaz, azért szomorú, hogy 720 ft maga a motyó, a többi a posta... ) -
bunkomen
aktív tag
Ha egy telón, nincs háttérvilágítás, az kijelző probléma vagy valami más?
-
KSparrow
őstag
na ma jó piac volt: 7110 új gyári előlap, matt, de flip nincs. 50 ft.
-
Dr Dee
tag
Valakinek kell egy Nokia N70-es doboz,minden benne van! A telefonon kívül!
-
Dr Dee
tag
Valakinek?:-)
http://aprod.hu/hirdetes/nokia-2110-prospektus-ID1yBJd.html#657a5da05c
Alku van!!
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Valaki használ zölden világító billentyűt 6310i-hez tök vagány este, még olyat is kaptam múltkor amin arab betűk vannak
L -
stufen2
aktív tag
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #25814 üzenetére
Ebay
-
zorzy4
addikt
Nekem a legdrágább ez volt, 13000, ingyen nem nagyon kaptam, komoly telót.
De sok, sok potya volt 100 és 500ft között. És most nem 5110re gondolok. -
sz.balazs.95
veterán
nem telefon, de retro:
nem tudja valaki, hogy hol lehet szerezni jó állapotú Palm OS alapú okosórát?
-
ferret77
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25812 üzenetére
Nekem a legdrágább N93 13000-ért, dobozos 6108 9000-ért, 6260 8000-ért.
-
sz.balazs.95
veterán
nekem a legdrágább a 7710 volt kb. 20-25-ért (ha csak azokat nézzük, amiket gyűjteménybe vettem, mert amúgy a One S volt a legdrágább 90-ért.)
a legnagyobb értékű, amit ingyen kaptam, az egy dobozos, t-mobile-os 6700 classic.
ennek a headsetét eladtam azóta. -
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Régen jártam itt sajnos, már nincs időm ezekkel a régi csodákkal foglalkozni éppen ezért eladnám a gyűjteményem egy részét, mivel valószínűleg itt kel el, ezért ide írok egy listát: audiovox gd300,bosch 738,cartel 2g2,909 dual S, Ericsson ph388,t10 türkiz pink, t28,Nec db2000,Nokia100,150,640,3110,3510i,5110,6610,6610i,6620 proto, 6630 proto, 8210, Motorola Startac 130,V60i, k770,Siemens s35,s4,sl10,sl55,sl65.Akit érdekel valamelyik, privátban adok több infót róla.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25808 üzenetére
Az a baj, hogy nem pesti vagyok.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25806 üzenetére
Nekem barátnőm szerezte meg szülinapomra az egyik haveromtól
Egy púpos akksi van benne, és ezért a hátlap nem megy rá, ennyi a baja. Majd egyszer kap egy új akksit.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25787 üzenetére
Nekem egyértelműen a dobozos Ngage QD hibátlan állapotban.
De ezek is számomra jó cuccok és ingyen voltak és működnek is: N73 ME, 5510, 5210, E71, 6310
Továbbá két teló amit kaptam de megáll a nokia feliratnál a boot: 3650, Ngage -
ferret77
aktív tag
Ja és egy másikat meg vettem 70ft-ért, annak megvan a headsetje is és szintén dobozos
-
Dr Dee
tag
Ezt a srácot ismeri valaki?
Amúgy van nála pár filléres dolog:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/headset_kihangosito/vezetekes_headset/nokia_camera_headset_hs_1c_1851322295.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest