Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Mr.Franczy #8197 üzenetére
milyen frissítés?
nálink most egész jól működik, állat van baromi kevés, de az sem mindenhol -
Mr.Franczy
aktív tag
Rokiék megint a csúcsra járatták eme gyöngyszemet!!
A "frissítés" óta, megint olyan hibák jöttek elő, amik már szerencsére régóta nem voltak, (nincs kocsis a szekéren, de azért megy vígan, lehaló moonshiner küldi, a tábor megint szarakodik...) de most......... ehhhh, néha a hajam hullik! -
negyven2
veterán
Már pár hete belefutottam én ebbe a hírbe (külföldi oldalak, reddit), viszont én nem találkoztam még ilyen játékosokkal RDO-ban. Viszont még most is találkoztam UFO-val GTAO-ban, de RDO-ban talán mintha egyszer láttam volna egy ilyen játékost egy PvP meccsen.
Amúgy ma megint Game Pass huszárok kötekedtek 4-es posse 7-31-es szintig, de összesen kaptak vagy 120 kill-t. Én csináltam volna dolgom, de folyamatosan jöttek rám, ugyhogy nem az ő napjuk volt (parley-t meg szoktam nyomni, most meg főként nem igazán mert bugos)
-
Plata
félisten
Ezt a hírt láttátok már?
Nekem tetszik.
[link] -
negyven2
veterán
Attól függ milyen játékstílussal és hogyan szeretnél játszani. Ezek a kártyák így alapvetően egy részben Tank/Sniper, aki Dead Eye-ban tudd fejlövésekkel harcolni. És inkább ez egy PvP alapú build.
btw.
-
arcitec
addikt
Csinált valaki napi küldit? A vonatra ugrás nem akar összejönni,már vagy egész nap. Sokszor beléptem mindig jött vonat akár többször is. Felugrottam a lóról és semmi.
-
SamS20
senior tag
Ability cardokból milyen összeállítás a leghatásosabb, illetve mennyire éri meg upgradelni őket ?
Jelenleg lvl41-es vagyok, az első 3at upgradeltem de még nem nagyon vettem észre a jótékony hatásait.A mostani összeállítást neten olvastam h jó kombó :
Slow and Steady - Sharpshooter - Eye for an Eye - Unblinking eye -
p a s s e r
őstag
kösz a válaszokat... igen, azt tudtam, hogy nincs nagy dobra verve a dlc tartalma, de gondoltam, hátha van valami más, arra utaló jel is, hogy mi van benne...
amúgy végül is mindannyian a "semmiért" játszunk, amit valaminek gondolunk, nem? az hogy mi a cél, vagy a határ magunk döntjük el... ez már valószínűleg orvosi eset, de van aki így rá tud kattanni...
-
negyven2
veterán
Mi a jó abban, hogy valaki csak és kizárólag pénzt farmol GTAO-ban napi 16 órán keresztül? Van egy milliárd tisztességesen megkeresett $GTA-ja és mindent megevett már? Vannak olyan elszántan emberek akiknek az számít, hogy ők legyenek ilyen formában valamiben a legjobbak.
-
negyven2
veterán
Vannak olyanok akiknek ez az életük még magyarok között is. Én most tartok kb. 2 000 Online játék óránál az SC szerint. És mivel az Xbox olyan 2300 körül írja és amiben benne van a sztori is meg a töltőképernyő, így köze lehet a valós értékhez. Nos én kb. fél évvel ezelőtt belefutottam egy magyar csapatba akik közül párnak már akkor volt 2000 órájuk az online-ban (szintén Xbox szerint) De ezek az egyének nem játszatok a sztorival, pár achi volt csak nekik, és olyan 4-500 körüliek lehetek. Nekik is már vagy 500k-juk, igaz ők csak PvP-tek és glitcheltek.
De ott van pl a JDB nevű Xbox játékos aki vagy február/március környékén elérte a maximálisan elérhető szintet az 1000-et (amiben volt glitch is). Rajta kívül még van jó pár aki már elérte ezt, és azért pár naponta én is találkozok 8-900 körüli játékosokkal, viszont a legtöbbjük az PvP fanatikus. GTAForumson vannak igazából sokan azok akik nem igazán PvP-nek, de minden nap összeszedik az összes kollekciót, mellette megy a trader, és a Monnshine is.
De múlthéten nekem is volt olyan nap amikor vagy 4-5k összejött, pedig akkor csak az egy napa alatt összeszedhető kollekciók felét adtam el (pontosabban a hét legértékesebbet). De azon a héten vagy 30K jött össze összesen, köszönhetően, hogy nem kellett Bootlegger küldeiket csinálni, csak folyamatosan indítani a Moonshine-t. De ki is égetett az a grind, ugyhogy most inkább F76 megy inkább.
Amúgy dettó, a mostani 203k+40k (a teljes 140 kollekció) is lett. Főleg mivel nem költök semmire.Plata: Nekem tegnap állt helyre a Hideout/Ambush dolog, mert múlthéten szerdán volt egy olyan Daily, hogy csinálj meg 2 Hideout-ot. Nos nekem egy db.-ot nem adott be egészen tegnapig, de ambush-t se, illetve a kincses térképeket is elfelejtette adni (kivéve azt amit minden 5. szint után add).
-
Plata
félisten
Hát nincs rá kedvem hogy gyarapítsam.
Egyébként ma vonatoztam kicsit,mert az volt a napi küldi.
Macfarlane ranch mellett volt a táborom és a vonat folyton jött,így nem volt gond egyre felmászni.De az utazás alatt egymás után rakta le a játék a sín mellé a hideout-okat.
Az egyik olyan közel volt hogy lelövöldöztem a vonatról pár rosszarcot,persze a vonat ment tovább így failed lett de nem érdekelt.Csak poénból lődöztem rájuk.Csak benedict point-ig mentem a vonattal,mert ott már feltűntek ellenséges posse tagok.De négy hideout volt addig macfarlane ranchtól. -
negyven2
veterán
Bankrablás van küldetés sorozat formájában, az más kérdés, hogy újrajátszás után konkrétan jó ha a lőszert fedezi az érte kapott jutalom. És ez igaz szinte az összes Co-Op küldetésre (kivéve talán a Legendary bounty-k). A Role rendszer igazából nagyon elértéktelenítette a játék nagy részét. Legalábbis pénzszerzés szempontjából.
Még a PvP részét is, bár ez még mindig jó rank húzásra (mármint ha nagyon sokat ölsz a játszmákba, és szinte mindig nyersz vagy a nyerő csapatban vagy). Félő, hogy a valamikor érkező update ezt a pénzfaromt nerfelni fogja, ugyanis sok játékos (és nem is kell day1 játékosnak lenni, hiszen itt a PC-s táborban is nagyon sok vagyonos játékos lehet már), főleg a aktívan, vagy megszállottan, no life-ban nyomják, azoknak már most több százezer, vagy akár millióik is vannak leggiten.
átlagban az 500+ játékosok már legalább fél millióval $-al és vagy 3000-al arannyal várják már most az update-et, de ezek töbsége olyan, hogy minden nap összeszedik az összes kollekciót, plusz mellette csinálják a Trader/Moonshine-ert. Ez így önmagában vagy 5-6000$ naponta. -
negyven2
veterán
válasz
p a s s e r #8173 üzenetére
Még mindig nem valamelyik Rockstar branch-nél tevékenykedem, hanem csak túrom a netet (igazából csak belefutok ezekbe) az ilyen tartalmakba, így fogalmam sincs. Mondjuk ha ott dolgoznék azt nem kéne titkolnom, de azt már szinte biztos, hogy NDA védi a jelenlegi és a fejlesztés alatt álló tartalmaikat (ezért nem tudunk igazából sose semmit, csak pletykákat). Yan2295 egy ilyen szivárogtató volt, de megérte őt a Take-Two, hogy lehetőleg ne csinálja ezt.
De a lényeg, hogy nem tudni,hogy mi és mikor érkezik. Sőt a legszomorúbb az egészben, hogy ez azt sem jelenti, hogy a közeljövőben érkezik-e valami. Ugyanis mind a RDO mind a GTAO eddigi kiadott qabeat(x) sémától a mosatni helyzet kicsit eltér, mert össze vissza jönnek ezek a dolgok.
Hogy mi várható??? Hát a tavaszi update-re a Photographer, Trapper, Legendary Animal Hunt dolgokat pletykálták, de mivel lassan itt az ideje a nyári upadte-nek is, így passz, mivel erre még ilyen pletykák sincsenek. Optimista becslések szerint megkapjuk majd egyben a tavaszi és nyári update-et és vagy 2-4 Role-t + folyatódik az online Story mode. De, hogy valójában mi lesz azt valakik tudják, de ez nem szivárgott még ki.
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r #8173 üzenetére
Lesz végre saját horgász tanyánk?
Lehetne saját csónakunk.Meg esetleg saját farm.
Vagy egy saját erőd.
Vagy a tábort lehetne erőddé fejleszteni.
Vagy majd kapunk egy új zászlót a táborhoz. -
p a s s e r
őstag
dailyhez (Platának déli
):
ma 45 perc alatt megvolt 11... ennyi is volt, ebben a dög melegben...
viszont én már rég óta gyanítom, hogy a daily küldetések elég összefűzöttek... ha megtalálom a fonalat benne az online térkép segítségével, akkor gyorsan megvan (tudom, ma extra könnyű volt), de máskor is jellemző... én mondjuk amióta játszom, minden nap (68) felírom a napikat egy füzetbe, úgy sokkal könyebb áttekinteni, megtervezni előre, hogy mit is akarok aznap...
amúgy nálam hiba csak apróságokban jelentkezett... mint ma pl.: csak második ivásra adta meg a strong moonshine-os napi aranyat...
-
negyven2
veterán
Ez legalább tavaly szeptember óta bugos. Vannak olyanok akiknek mind a mai napig él tavaly május óta a streak-jük, vannak akik csak úgy elbukjak (én is a tavaly szeptemberi frissítés után buktam el egyszer, de kopp-kopp, azóta szerencsére még megvan pedig volt, hogy csak egy db-ot csináltam meg).
Írhatsz a supportnak, de nem fognak semmit se tenni, max. kapsz 5 aranyat egyszer azt kész.A katalógus problémával még nem találkoztam, de legközelebb próbáld meg a webes katalógusból rendelni a dolgokat.
leírom,de gondolom ez egyértelmű, és nem erre gondoltál, de a postai és a tábori lerakat egy és ugyan az. Csak a táborból nem tudod elküldeni Nazarnak a cuccokat. Van, hogy nem veszi ki dolgokat pedig hiányod van belőle, ilyenkor újra kell indítani a játékot, mert bebugolt (ez a hiba konzolon is megvan).
Mike: Mert poénnak szántam, függetlenül attól, hogy már megszokhattam a R* ilyenfajta "javításait", illetve lehet, hogy csak nekem adta be így.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2 #8166 üzenetére
De figy én tudom hogy tegnap délben is letoltam a napi küldit, akkor 1 küldiért fél arany járt,azt hiszem három küldit nyomtam le mert az egyszerű volt.
Akkor hogy a francos francba lett ma újra 0 napos?
Ma is letoltam négyet azért,igyál saját piáét,készíts 2 toxic moonshine-t,egyél 5 konzervet,tisztíts meg 3 fegyvert.
Na és azt sem hiszem hogy normális dolog hogy veszek katalógusból egyféle konzervet és kapok a postán vagy hatfélét az egy fajta helyett.
Na és az sem játszik hogy a postán voltak eddig a konzervek,mert hideout kipucolása után lőszert kivettem a postából,akkor nem adott csak egy heti bevásárlólistát meg lőszert. -
negyven2
veterán
Ha már Daily Challeneg...
Nos visszavonom azt, a Rockstar Games nem csinál semmi érdemleges javítást a játékkal immár 7 hónapja. Ugy néz ki, hogy a több ezer alkalmazottal rendelkező cég valószínűleg munkaórák millióin keresztül végre sikerült az egyik legrosszabb Game Braking hibát kijavítani a játékban!
Most már ha a Daily Challenge, hogy adjál el távolra, vagy közelre 2 eladást, azt most már ismét kettő külön eladást kell csinálni, mert nem adja meg egyre! Ezzel a javítással végre befoltozták azt a Gold glitchet aminek köszönhetően a max. 10-20 perc helyet csak max. 20-40 perc között kapod meg a nagyon ritka és nagyon értékes 0.2-0.5 aranyat és a hozzá jár 200XP-t!
De a viccet félretéve, ez így egy nagyon röhejes bugajavítás, mert ennél milliónyi sokkal komolyabb van. Még olyan értelemben is, amit a R* szerint money/gold/xp exploit. Most komolyan ez volt az a legsúlyosabb hiba a játékba? Spórolták az emberek 20 percnyi játékidőt? Az, hogy még mindig van God mode glitch, az, hogy a Camp nem véd meg attól, hogy leöljenek, az, hogy a parley bugos, és bár te nem tudod a támadókat megsebezni, de ők igen, vagy a trader glitch?
Amúgy poénnak veszem az egészet, csak a hozzáállásuk miatt írtam most ennyit, mert ez így ebben a formban röhej.
-
Plata
félisten
Na én megint fura dologba futottam.
Mostanában délben tolom le a napiküldit,felugrom letolok párat és lépek.
Tegnap is voltam fent,már 30 valamennyi napos volt a a napiküldi sorozatom,ma felmentem és 0 napos,pedig tegnap is letoltam vagy hármat.
Majdnem hagytam a fenébe és leléptem,de aztán még is megcsináltam négyet.
Napi küldi volt az is hogy egyek 5 konzervet,mivel moonshine shackban a piához is kellett konzerv,így vettem belőle sokat és elmentem a vasútállomásra hogy kiszedjem,na de konzerv gyümölcs helyett amit én rendeltem,jött mindenféle konzervből 3 darab,3 konzerv bab,3 kukorica és még egy csomó féle.Én meg csak gyümölcsöt rendeltem de csak sokat.
Egyébként meg időjárási témához hozzá tenném hogy a táboromnál esett az eső és villámlott,sőt esett az eső és sütött a nap is néha.
De felmentem moonshine shackhoz hideout kipucolás után és ott nem esett az eső.
Csak be volt borulva.
Táborom lent van a sivatagban macfarlane ranctól nem messze a moonshine shack meg fent van Emerald station felett. -
SamS20
senior tag
Hát a collector role kb egy nap alatt ki lehet maxolni
tegnap kb 5os rankban voltam estére már megvolt a 20 szint. Meg is vettem az első lovamat.
+ szép kis summat lehet belőle összehozni.Megy mint a golyó
-
oke
senior tag
Sziasztok,
PC-re vettem meg a játékot, még az elején vagyok a story módnak. Kis segítség kellene a verekedéshez (egér+billentyűzet), úgy elkalapáltak az előbb, hogy csak na
. Nyomogatom az F-et az E-t, de legyűrnek. Mi a hatékony módszer?
-
negyven2
veterán
Ellopták a távoli kiszállításomat...
Bár pár furcsaság volt benne. Először is akkor lopták el amikor éppen a saját Monnshine épületében voltam. Pontosabb, éppen jöttem ki az egyik Monnshine Story mission-böl mikor a vége animációban megszólalt a zene, hogy valami akció van, és amikor kirakott akkor kiírta, hogy szerezzem vissza az árumat. De még pontosabban, a táboromban lévő eladható áru értéke távolra $0.00. Vagyis igazából akkora veszteség valószínűleg nem fog érni
Ez amúgy hasonló egy ismerősöm bugjára, aki rám csatlakozott, majd miután lerakta a játék rajta ült a Moonshine szekremen és el tudta adni a korábban már eladott piámat... Ja és abban a lobby-ban bent se voltam már
-
Đusty
addikt
Csak azt ne mondjátok, hogy be sem sötétedik
-
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy #8155 üzenetére
nagyjából ugyan ez nálam is... de sztem jóval több mint egy hete nem esik...
-
Mr.Franczy
aktív tag
Érdekes ez az időjárás téma, nálam már lassan egy hete nem esett az eső!! Süt a nap, villámlik, elindul a vihar effekt, de semmi!! 😁
-
negyven2
veterán
Az elég egyértelmű, hogy ott van valaki aki mókásnak hiszi ezt az egészet... De ettől függetlenül tapasztaltak olyat, hogy elviekben nem volt modder, nem voltak modder lobby-ban, és mégis egész nap eset az eső, vagy másképp (de ugyan úgy 48perc/nap szerint) járt az idő.
szTotyy: én ezt az dolgot a kártyákra értem főleg, mert ugye fegyvert tudsz a játszmák előtt állítani, vagy küldetés előtt a lovon.
Mike: PS-en még mindig megvan ez a hiba
? Mert itt Xbox-on hónapok óta nem futottam bele ebbe. Itt aránylag helyreállt az állatvilág spawnolása (mondjuk 25-26 fő felett nehezebben rakja be őket, de ott se ritka már), a tábort is "mindig" leteszi (ha oda kérem a belépést akkor van hogy tábor nélkül, vagy más táborába rak le, de ekkor egyből le tudom tettetni).
A Sztori fegyverelrakás pedig ott le is van írva, hogy ez így működik (szerintem is h*lyeség de ez van).
Egyébként itt is megvan az a big mint GTA esetében, hogy ha nem Free Roam-ban vagy akkor visszarakja az összes fegyvered a lóra. Plusz még a Monnshine óta it lévő bugok ez ügyben:
- Dupla pisztoly, revolver esetén csak az egyik van nálad, ha lóra szállsz akkor visszaadja a másikat is (vissza rakhatod).
- Ha küldetés közben meghalsz akkor elveszi megint a fegyvert, plusz szereti ilyenkor a löszereket egy részét is is elvenni (nagyon jó csak robbanó lőszerrel menni ilyenkor)
- Showdown esetén az első halálig csak egy pisztoly, revolver van nálad.
- Free Roam Event esetén nincs nálad a másik pisztoly, revolver és nem is tudod visszarakni sehogy. -
Mike
veterán
válasz
szTotyy #8149 üzenetére
figy, már az is nagy szám, hogy van fegyverláda, és a felesleges fegyvereket el lehet rakni, a GTAO-ban hány évet kellett erre várni? másik, hogy online legalább megjegyzi milyen fegyver van nálad, mert storyban hajlamos állandóan elpakolni, ahányszor felülsz a lóra, szedegetheted a fegyvereket elő újra, hogy aztán amikor leszállsz, megint ne legyen nálad a puskád
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest