Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Én is kétszer belefutottam már ilyenbe, hogy rögtön generálja a stranger-es küldiket abban a pillanatban, mikor végzek vele.
Az egyik ilyen az volt, amikor egy lenyilazott haldokló farkast kellett átsegíteni a túlvilágra. Pont mikor leszúrtam, mintha csak a szelleme lépett volna ki a testéből, egy pillanatra felállt, aztán újra lefeküdt haldoklani a másik test mellé.De legalább a jutalmat is kétszer kaptam meg.
A tegnapi "patch" tapasztalatim. A beállításimat teljesen összekuszálta, egy csomó dolgot felrakott ultrára, mást meg low-ra. Nagyjából visszaállítottam a korábbi beállításokat. Összességében a játékot most olyan szépnek látom, mint megjelenéskor, viszont 10 FPS-sel kevesebb van.
Szóval még nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest