Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    Tegnap este jó sokáig fent voltam,viszont kétszer ledobott online.
    Amit eddig nem csinált,azzal hogy a rockstar szerverrel valami szar van.
    Viszont elvesztek a dolgaim a lovamról,az egy kicsit zavart.Másik belefutottam egy bugba,vagy nem tudom hogy az-e.
    A táborom mellett vadásztam volna mikor egy nő megszólított az úton,sárga pöttyel jelezte hogy stranger,sikoltozott és segítséget kért.Gondoltam segítek neki,erre fegyvert húzott elő és kénytelen voltam lelőni,mire jöttek a haverjai mert ez egy ambush vagy mi a rák,nem volt könnyű de leszedtem egy rahedli banditát.Gondoltam sokk hullából összeszedem a cuccot,de nem volt rá időm megint fut sikoltozva a nő az úton és kezdődik elölről az egész.Jó kifogytam lőszerből és már morcos voltam de túléltem,erre az úton újra jön a nő.
    Na gondoltam hagyjon engem a büdös francba és elhúztam onnan gyorsan,ott hagyva a rengeteg lootot.
    Az normális hogy egyből újra generálja az ilyeneket a játék?
    Másik hogy a tábor másik oldalán meg közvetlen a táborból kilépve szintén megtámadtak.
    Kb olyan 10 katonaruhás rosszarc esett nekem,majd miután jól felhúztak és kinyírtam őket a táborukban találtam egy kikötözött foglyot akitől kaptam 10 dolcsit amiért kiszabadítottam.
    De közvetlen az én táborom mellett rohadtak ezek is,ahogy kiléptem a táborból és elindultam volna vadászni már jöttek a lövések.Először gőzöm sem volt honnan.
    Mellesleg tegnap Sain denis-ben marha nagy banzáj volt.
    Egy rakás játékos ölte az NPC-ket ha jól láttam,volt ott jó pár játékos meg rengeteg hulla és ment a lövöldözés ész nélkül.Valami idióta nekem is pofázott voice chaten hogy adjam oda pénzt,de le sem tojtam a fejét,mentem a küldi helyszínre.De irtó nagy lövöldözés volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák