Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #3750 üzenetére
Nézd, legalább neked is van már kihivás a játékban.. ha nem is maga a játék, de hogy megleld, hogy csináljunk újból Solo session-t
-
mrgregoryan
tag
Fú de pörög ma ez a fórum..
mindenki szabin van , és tolja a RDR-et???
Remélem.. Csak én nem
azért ha ez a Tábor dolog megoldódott, az óriási előrelépés lenne mind az embernek, mind az emberiségnek szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3752 üzenetére
A lovon mivel lehet egyik vagy másik oldalra lehajolni? (duck a neve angolul)
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
mrgregoryan
tag
válasz Triathlete #3753 üzenetére
Nem tudtam, hogy lehet..
Valaki feljbb azt is irta, hogy van olyan opció, hogy a ló veszi fel a növényeket? szal nem kell leszállni minden tetves virágért??Másik kérdés:
Gun Beltek közöttcsak optikai különbség van, vagy van értelme azokat is böngészni?
3, Nyergeknél csak a lábtartóval lehe upgradelni ha jól láttam, mármint ami változtat is az értékeken igaz?
THX
-
mrgregoryan
tag
Ennyit találtam, de nekünk egyenlőre nem segítség..
On Xbox you have to ride, aim, and double press x
este megnézem, kitapasztalom PC-n
-
Đusty
addikt
Elveszett a gambler9-nél az eddigi 2 győzelmem nem tudom, hogy a patch hatására vagy sem de megint bugos mert 1 nyerésnél beadta a második után megin megint nullán állt. Azt a rohadt csúnya szavakat a rockstarnak, hogy ezt az amúgy is felesleges időrabló tevékenységet nem tudjál leprogramozni. Tudom az egész játék az de mindennek van határa. Lehet mégiscsak konzolon kellene játszani.
-
szTotyy
őstag
válasz mrgregoryan #3755 üzenetére
Alapból nem tudod. BH valamelyik szintje oldja fel ezt. Mint ahogy a növények felszedését a lóval. Az valamelyik collectoros szintlépés jutalma.
(#3756) Đusty: vannak azért még bugok. Amikor az volt a napi feladat, hogy Cripps-nek le kell adni tökéletes tetemet, beleszámolta az egy és két csillagosat is. Bár ez kellemesebb bug, mint a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3754 üzenetére
Igen van olyan, de ha több virág van egy helyen akkor érdemesebb leszállni mert mire bemanőverezed a lovad, hogy beadja a lehetőséget, hogy az R-gombbal leszedd, addigra pár káromkodás elhangzik.
Szerintem csak optikai.
Igen, a kengyelnek van hatása a sebességre. Vannak a speciális besorolású nyergek amelyeknél viszont ez nem állítható ha jól emlékszem. Ami a legjobb szerintem az a nacogdoches nyereg, és itt még a kengyelből is hozzá veheted a legjobbat. Egy 7/10-es sebességű lovat így 10-re tudsz felhúzni. Ezért felesleges a kollektoros ló mellett más számomra, mert nekem a prio1 a sebesség.
A nyereg tulajdonságai meg a ló életére és állóképességére hatnak, aképpen, hogy milyen gyorsan fogyasszák és töltődnek vissza.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
mrgregoryan
tag
válasz Triathlete #3758 üzenetére
Kollektoros jobb mint a BH-s?
illetve melyik? az 1 es 2 es vagy a 3 as széria kollektoros lóbol? mert asszeom 5-10-20 a szint
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
(#2101)
Az én tudásom továbbra is eddig terjed. Innentől tied a feladat hogy megfesd, hogy mivel lehet jobbra vagy balra irányt szabályozni a fent leírtakkal érzésre random csinálja
Bár most, hogy ezt leírtam a Y-X -et pld. én nem is próbáltam még. Az A-D nekem 100% nem működött. A bill kiosztásnál leírt gombokat végig próbáltam olyan kombinációkban amik eszembe jutottak de semmi ...[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz gyugyo79 #3760 üzenetére
Köszi! Akkor amelyik irányba nézel annak ellenkezőjére fogja húzni. Kipróbálom, ha otthon leszek, köszi!
(#3759) mrgregoryan Nekem bevált. 20-as van. Elszalad a fing hangjára is de ha sikerül nyeregbe pattanni akkor megy mint a szélvész! Nem tudom a BH-s miben jó, de PVP-zni sem lovon PVP-zek tehát, nem fontos nekem, hogy bírja a zajt meg a HP-ja több. Traderes ló is érdektelen (lvl20) számomra így, bár nem tudom az miben a legerősebb.
-
gyugyo79
addikt
válasz szTotyy #3761 üzenetére
A linkelt hozzászólásomba amire válaszoltam abban ott a link egy YT videóra amiben konzolon leírják a mikéntjét.
1.: press L2 aim any gun -> jobb egérgomb
2.: pres sqeare (van elírás amiben X -et írnak) -> dupla space
3.: press L3 button left or right -> ezt nem sikerült összehozni és igen bármi lehet de ehhez is duplát nyomni több mint szívás lenne főleg úgy nehéz az egész ha olvasod az utolsó instrukciót
All in the same time
Jó egyértelmű, hogy PC-n más de nem hagyhattam ki viszont a dupla space mellé amúgy bármit nehéz még oda varázsolni az A-D -t leszámítva ami amúgy annyira adná magát. Ja és aki teszteli az nézze meg A-D -vel is nem e csak nekem nem jött össze. A billem az egy mechanikus Asus tehát nem az a gyange láncszem, hogy nem tudja egyszerre a gomblenyomásokat kezelni de béna simán lehettem amikor próbáltam[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Triathlete #3766 üzenetére
Hogy az milyen uncsi.
Bááár,van abban valami szép amikor korraks revenge-n kiskarival egy eldugott helyen afkolsz,közben meg jön az xp mert a többiek nagyban verik egymást.
Otthagyod a karidat 1-2 órára és tuti felszed 10-15 szintet. -
gyugyo79
addikt
Ha most ez így szimla spaceel működni fog nekem is akkor ott valami árulás lesz. Mert nekem el is csak duplára hajolt el. Mivel a szimpla lenyomásokkal néztem végig elsősorban utána jöttek a dupla próbák. Az A meg D mellé a konzolos leírásból annyira egyértelmű volt, hogy nem egyszer próbáltam velük.
Igazából a konzolos leírás után megnéztem ott melyik gomb mit csinál és ez volt az első amit próbálgattam...De bárhogy is van így teljesen jól használható akkor.
-
szTotyy
őstag
Azt írják a redditen, az összes legendás fejvadász küldetés elérhető. (online)
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz mrgregoryan #3773 üzenetére
Arról még nincs hír
-
-
negyven2
veterán
válasz szTotyy #3778 üzenetére
Sajnos Online-ban nincs régiós időjárás. Csak egyfajta van az egész térképen (eső, köd...). Maximum a sivatagos, poros részeken van néha ilyen gyenge porvihar (de ott is csak azért mert mert a többi hely túl "nedves").
Amúgy poén, mert pl. RDR1 multiban volt olyan, hogy egyik helyen eset az eső, másik helyen meg sütőt a nap.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyimger
őstag
válasz negyven2 #3777 üzenetére
Egyelőre egyet csináltam meg, azóta kiszürkült a lehetőség, nem enged többet. De jól fizet és ugrottam is két szintet, jobban megérné ezeket játszani, mint a többit 10-20 dolcsiért.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Triathlete
senior tag
-
szTotyy
őstag
válasz Triathlete #3783 üzenetére
A végefelé az a fogas "Krokodil Dundee" kalap csak női, vagy van férfi változata is? Valaki tudja esetleg? (Férfi kalapokban nincs igazán tetsző, talán csak Arthur-é, de az meg sztori. Ez a fogas viszont menő .)
-
negyven2
veterán
All Legendary Bounties Now on the Bounty Board!
Röviden a lényeg:
-Az összes Legendary Bounty most már elérhető külön menüpontban a Bounty Board-on.
-Minden Bounty Board-os célpont (elvileg a legendások nem): 50%-al több pénzt, és 25%-al több XP-t add (elvileg Role XP-be is).
-Madam Nazar heti kollekciója: Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring, Emmeline Coral Earring
- 25% kedvezmény van (35% Twitch Prime megléte esetén):
* A Bounty Wagon-ra és a Bolas-ra
* Minden Madam Nazar-nál kapható dologra
* Minden a Fence-en található dolograIlletve hamarosan (pontos idő nincs, mert nem tudjuk, hogy a Rockstar mit ért azalatt, hogy soon) , több infót kapunk a következő Update-röl (itt az új tartalmi frissítéseket és az új
) és a következő Outlaw Pass-ról.bugokat kell érteni [ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz gyugyo79 #3788 üzenetére
Igen, akartam írni, is, hogy nem teljesen igaz, mert pl. ma kétszer is sikerült ez a mutatvány, viszont tegnap egyáltalán nem tett be "solo-ba" (pedig vagy 10-15 bounty megcsináltam, és ez mellet vagy 20-at indítottam el, de léptem is ki belőle).
Azt vettem észre ez ügyben, hogy kicsit javítottak a szervoldal stabilitáson. Ugyanis eddig általában 16 fős lobby-k felett már nem volt állatvilág, nem rakta le a Camp-et és ha valami Bounty Huntert, vagy Trader eladást, supply-t indítottam, akkor az esetek döntő részében berakott "solo" lobby-ba. Most úgy néz ki ez a 16+ inkább 22+ lett, de ilyen ügyben sokkal stabilabb lett... az esetek többségében (25-ös lobby-ban lazán vadászgattam, és még a Camp-et is pillanatok alatt lerakta, átmentem egy másik lobby-ba ahol 21-en voltunk és se állat, se Camp)“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Puma K
nagyúr
Mindjárt december és még mindig semmi friss hír a Steam-es verzióról, hogy mikor lesz végre előrendelhető-elérhető...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
gyugyo79
addikt
BT target t.d. with Bolas ...
Ledobolom vele a 2 kísérőt lelövöm mielőtt rám lőnének. Ennyi idő alatt kiszabadul. A bolas-t bukom a napit nem adja meg. A bevitelért ha az aranyat nem nézem kevesebbet ad mint a bolas ára ....[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Triathlete #3791 üzenetére
Én sem találom a játékban. A weben sincs megvételi lehetőség a katalógusban.
Szóval szTotyy jól kinézte magának
Amúgy én is megvettem volna mert az átlagnál messze jobban néz ki tényleg.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valaki játszott már a Geforce 441.41 ma kiadott driver telepítése óta? Ha igen, bármi észrevétel?
Most telepítem
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
negyven2
veterán
válasz gyugyo79 #3792 üzenetére
Így csináld, mert ez számít Take Down-nak
Kezedbe fogod a Bolas-t, nekifutsz a Bounty-nak, majd mikor ott vagy előtte lenyomod a lövés gombot, hogy fellökje, amint felállt csináld meg újra, és akkor egy target-ért is megadja mind a kettőt. Ugyanígy meg lehet egy target-en csinálni a Tracking Arrow-ot, a Reinforced lasso és a lasszóval való lóról lerántást Daily-t is.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Triathlete
senior tag
válasz gyugyo79 #3798 üzenetére
Igen van a phampletekre kedveezmény, bár még így is rohadt drága, de kíváncsiságból tegnap vettem párat, le is csövesedtem.
Megvettem a large trader wagont, viszont az árut ugyanúgy száz egységig számolja mint a közepesnél? Normális ez így? Azt gondoltam 150 vagy 200-ra felmegy és az ár is 1,5x vagy dupla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest