Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Köszi!
A fencer lesz az emberem. Nem adakozok
. Amilyen árak vannak a játékban, úgy érzem kelleni fog a lóvé, plusz küldi végén hiába találok pénzt, ott már alapból le is sápolnak a csapattársak.
Cobra652: nem volt bejelentve pc-s verzió, mikor megjelent prevgenre a gta, csak a nextgen megjelenés után, tehát egy évet váratták info nélkül a pc-seket.
-
L-e-f-i-e
senior tag
A legeslegelső generációs PS4-en is tökéletesen fog futni ez biztos, nem adnák ki ha nem így nem lenne, emiatt fölösleges erősebb konzolt venni, persze nem tilos, csak épp fölösleges.
Én már nagyon várom btw remélem az online része is jól lesz megcsinálva engem az is érdekelni fog.
-
Nem tudom pontosan, h a PSN-en mi a helyzet, de Xbox-on a magyar store az egyik legdrágább a világon - tehát az Xbox topikban biztosan nem kaptál volna olyan tanácsot, h "onnan a legérdemesebb venni". Nálunk most sokan féláron (~11k HUF) jutottak hozzá ehhez a játékhoz Argentínában. Én mostanában szinte mindent Szingapúrban veszek a kb 30-40% "árelőny" miatt, plusz mert így 6 órával korábban indíthatom az adott játékot.
-
-
.LnB
titán
Sulis koromban történt:
a háziorvosnál:-Hello doki. Nem vagyok beteg, de pihennék egy kicsit, nincs kedvem suliba menni.
gondolkodik kicsit, majd:
-Figyeljé', adok pénzt, átugrassz nekem a kocsmába két doboz Sopianae-ért (szofi), mire vissza jössz megírom oké?
-Áll az alku!
Visszaérek, átadom a cigit, visszaadja az ellenőrzőmet, benne az aznapi dátum és a pecsét. Azt mondja:
-Nem mondtad mennyit akarsz otthon maradni, szóval nem írtam be semmit, majd írd be.Ma már nincsenek ilyenek?
-
Kicsimix
őstag
Szerintem aki tudja, hogy nem fog továbbadni rajta mert mondjuk van benne tartalom, minőségi game, és az online is érdekli valamint egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe vesz (lemez ki-be rakosgatás stb) annak digitális verzió.
Amúgy meg volt pár bolt linkelve a topicban : )
-
negyven2
veterán
A sok preview között volt egy nem angol nyelvű újság is, ahol rákérdeztek a PC-s kiadásra. Ennek az első angol fordítása csapott ki egy kis félreértést mert úgy sikerült fordítani lényegében, hogy biztosan soha nem jön PC-re. Ezt aztán javították arra, hogy a játékot Xbox One-ra és PS4-re tervezték és készítik.
-
törölt tag
Ha nincs érzelmi kötődésed egyik konzolgyártóhoz se, akkor inkább X-et vegyél, Mondom ezt én PS4 Pro-fanként.
Gondolom PC-n csapatod (2017-ben még mindig?), s mivel a RDR2 sose jön PC-re, ezért vennél egy konzolt.
Inkább kérj kölcsön egy hónapra, amíg végigjátszod majd.
160 ezret nem ér meg az a játék (se), pláne, hogy még semmit se tudunk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest