Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
válasz
Aethelstone #19267 üzenetére
Chrome-ot is próbáltam, de azzal sem jó.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19262 üzenetére
Köszi az infót!
Fel is raktam, a Nightly-t meg kukáztam is!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19242 üzenetére
Köszi, igen ilyesmire, kár hogy csak a pro titanium tudja a playről való leválasztást, ha jól emlékszem...
Most újra lefrissítettem, így is valamivel kevesebbet foglal úgyhogy még marad így egyelőre.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19204 üzenetére
Az a szerencsésebb eset. Viszont ezeket nem nagyon lehet roncsolás mentesen szerelni és itt most nem az előlapi keretre gondolok. Én csak belenéztem az enyémbe és már szétesett darabokra az lcd csatlakozó...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19202 üzenetére
Szia!
Lehet. Kb. 20 ezer magyar Ft az ára. Már ha az LCD is szétment persze...
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19162 üzenetére
Volt egy rendszervisszaállásom, de valamiért a B04-et sikerült felrakni, aztán a szerencsétlen elkezdte húzni a B06-ot. Ezt hittem valami újnak
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Aethelstone #19160 üzenetére
Kinek, hol, mire?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19134 üzenetére
Ezen gondolkodok én is...
Nekem szerencsére eddig mentes volt komoly hibáktól, a kikapcsolgatás jött elő, de mióta ki van támasztva az aksi nem fordult elő emellett pont nemrég volt lockscreen fagyásom, ami eddig sosem...
Nekem ősszel jár le a gari, és nem tudom bepróbálkozzak-e a cserével- mivel ha gari után besürösödnének a problémák, akkor szívás, mert se csere, se javítás, se support...
Engem is a győri szerviz érdekelne, de sajnos nem Győrben lakom, ezért nem tudom megérné-e a befektetett munkát, mert nekem amikor kikapcsolgatott, akkor sem úgy hogy félórán belül 5*, hanem max naponta 2-3 * és esélyes lenne hogy ott vagyok egy órát a szervizben és semmi, kijövök 10 perc múlva kikapcsol, persze a papírlap eltávolítása után..
Szóval nem tudom megérné-e megpróbálni a macerát vele, leszedni a next v3-at, gyári reco, gyári rom, időpont foglalás, szabit kivenni stb ....
Egyébkén én LG F6-ra cseréltetném ha úgy alakulna, nekem szimpibb mint az SP és az IdolS de hát kinek a pap, kinek a...
-
GeSsH
csendes tag
válasz
Aethelstone #19134 üzenetére
hát ha töltőre van dugva a teló akkor kb használhatatlan, mert annyira pontatlanná válik a kijelsző, ez elég lesz szerintetek?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19111 üzenetére
Nekem egyedül a masstorage app miatt kellett igazábol a root, a sz@r (és állítólag az MS által beleerőltetett) MTP mód miatt, ugyanis az linuxon gáz...
Nem tudom miért nem tudták meghagyni ICS-től felfele a jól bevált mass storage módot is, az nekem win és Linux alatt is gond nélkül ment mindig az előző telefonomnál.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19110 üzenetére
Illetve az volt az effekt, hogy hiába unrootoltam, továbbra is rootolt maradt a telefon. Ezért raktam vissza az originál gyárit. Egyébként személy szerint sok hasznát nem vettem a rootnak. Egy gps teszt miatt kellett rootolnom, de a teszt befuccsolt, szóval már nem kellett.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19100 üzenetére
Ha hazahoztam a telóm, megnézem én ezt a root csomagot újra...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19094 üzenetére
Ha a factory resetet érted a teljes visszaállítás alatt: nem, az nem bántja. Unrootolni kell, vagy az egész romot visszatenni alapra.
Azt tudom, hogy az x86-os bináris su nem volt még kész, mikor a root csomagok készültek ide. Tehát béta. Nem kizárt, hogy ezek a hibák tőle kerülnek csak elő. Tehát nem maga a root okozza, de csak akkor jelentkeznek, ha root jog is van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19092 üzenetére
Szerintem még a wifi eldobálást is az okozza. Mivel mióta nincs rootolva, azóta nálam sem dobálta...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19067 üzenetére
Igen, erről van szó, csak ezt nem úgy kéne hogy:
"Srácok, rajuk össze a legerősebb egymagost... annyira hogy legalább elinduljon... megnézzük veszik-e..."
"Oké Főnök, meglesz..."
"Veszik mint a cukrot... jöhet a következő!"
"...de Főnök: ez még nincs is kész..."
"Nincs apelláta...a következő majd behozza ennek az árát..." -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19065 üzenetére
Félreértés elkerülése végett: imádom ezt a sz.rt, mert annyira jó, hogy módszeresen ki kellett irtania még a gyártónak is, hogy legyen helye az utódnak is. Minden hibája ellenére semmiért sem adnám oda, amit most így elő tudnak vele szembe állítani. Most is csak azért vittem vissza, mert olyan hibába futottam, amitől komolyan nem lehet használni sem. Szeretnék helyette ilyet, de már nem lehet... szóval most hogy visszadobták, valahogy megoldom inkább a hibát, de nem cserélem le úgy döntöttem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19063 üzenetére
Mert nincsen hozzá SEMMI, amiből el lehetne indulni. Legalább a kernel forrás meglenne... de nincs. Ráadásul kéne hozzá egy rakás másik tool is... de nincs...
-
Joccc07
addikt
válasz
Aethelstone #19060 üzenetére
ide sem késő
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19060 üzenetére
Erről inkább nem fejtem ki a véleményem... vagyis röviden: más országokból is segíthettek volna... de soha sem tették...
-
Joccc07
addikt
válasz
Aethelstone #18995 üzenetére
az se számít hogy ua.az az atom van benne?
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18992 üzenetére
Az sd kártyával nincs gond, próbáltam tabletben és hibátlanul működik.
Meg kártyaolvasóval is.
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18978 üzenetére
Az se jó. Amint akarok másolni a telóra megszakad a kapcsolat...
-
rozsmix1
csendes tag
válasz
Aethelstone #18978 üzenetére
Reseteld a telót. Akkor mát jó lesz. nekem is így volt míg el nem csesződött
-
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18917 üzenetére
Olvastad mit írtam? Szerettem, de mikrofon hibás lett. Ezért cserélték. Nem mindenki vette 48 0000-ért! Csere után nincs +2év hűség csak 2 év garancia.
Ez a harmadik ZTE telefonom (Blade Skate) A többi ma is vígan müködik a gyerekeknél. Persze nem gyári Rom-mal, azokat lehet tuningolni. -
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18894 üzenetére
Lehet hogy most jó a telefon, de ha lejár a garancia akkor már NINCS szervíz. Inkább csere amíg lehet.
Én szerettem a telót, de a mikrofon hiba miatt cserélték (ők is tapasztalták a hibát). Az SP sem hibátlan, de lehet vele telefonálni!
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18910 üzenetére
Kb egy kettot igen, de én olyanra gondoltam, ami megoldja a hibákat, mert nálam sajnos nem tette.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #18904 üzenetére
Egyébként meg ha leváltom a GXI-t, többet nem veszek droidos telót. Arccal a WP felé.
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18902 üzenetére
Épp ez a baj, hogy van aki ezt így gondolja... Tök mindegy hány ember használja. Az, aki használja megvette, szóval fizetett érte. Ugyan úgy járna hozzá frissítés, ha egy normális cég adná ki... És lehet, hogy alapvetően jó cucc, de a felhasználók elég nagy százalékának egy csomó hiba jött elő, amiért nálam nem érdemli ki a jó cucc elnevezést!
Ez persze az én véleményem. -
kupak_
csendes tag
válasz
Aethelstone #18898 üzenetére
Mint mondtam, nekem hibás volt azért cseréltem.
De a témát olvasva sokan azért cserélték le, mert van lehetőség egy új telefont kapni 2 év garanciával. Így olyan mintha egy évig nem is lett volna telefon. -
kupak_
csendes tag
válasz
Aethelstone #18896 üzenetére
Itt most nem is arról van szó, hogy jó vagy nem jó. Gondolj bele, kapnál egy teljesen új telefont egy év használat után újra 2 év garanciával.
Itt az a kérdés, hogy te miért nem cseréltetedÉs csak megjegyzésként nekem csak 1 év után jött elő egy olyan hiba ami miatt teljesen elvesztette a használhatóságát.
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18894 üzenetére
Ez a ZTE-nek köszönhető sajnos...
-
válasz
Aethelstone #18829 üzenetére
2.1-es droiddal kezdtem (fél év). 2.3-at használtam utána másfél évig (itt váltottam GXIN-re), eleinte csúcs volt a sebessége (és a felbontása, vagyis a kijelző) a GT540hez képest, de mára az idegesítő bugok miatt frászt kapok tőle. A Screen Off Wifi Off megoldja a képernyőfagyást, ez jó, de a hangom ugyanolyan hulladék, mikor rájön az öt perc, a hívás hangerejének szabályzása a telefon számára ismeretlen (néha akármit csinálok, a beszélgetés teljes hangerőn indul, ahonnan hangosítani lehet (a csúszka a minimumon van), halkítani nem), a Wifi most a program miatt 10/9 alkalommal minimum jelet mutat az állapotsávon (ez mondjuk nem érdekel, csak ne fagyjon). A vibramotor iszonyat gyenge, cserébe jó hangos, így legalább meghallom...Az érintőpanel iszonyat hulladék, szemét, gyenge.....inkább nem fokozom. Volt szerencsém barátnőm Xperia SP készülékét tapizni, és Anyám LG F6 telefonját is, ég és föld. Körülbelül akkora ugrás, mint a GT540 rezisztív panelja után a GXIN kapacitív panelja. És abba is hagyom...
Szóval nem az ICS-el van bajom, hanem az optimalizálatlanság teljes hiányával, a gyenge driverekkel, és a gyenge minőségű hardverrel...és itt nem a SoC-ra gondolok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aethelstone #18829 üzenetére
Én kimondottan imádom. Igaz, 2.1-en és 2.2-n nőttem fel (Blade).
-
xSide
őstag
válasz
Aethelstone #18804 üzenetére
WiFi fagyás, mint csatlakozva mutatja viszont pl. böngészőben nem tölt be semmit?
A router beállításaiban válts csatornát, csekkold le melyiket nem használják a közeledben az erre alkalmas Wifi manager appal...
Mióta 12-esre raktam (a közelemben lévő wifi-k 2-től 8-ig használják a csatornákat) nem fordult elő a fenti jelenség (nem hiba). -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #18804 üzenetére
Nekem sincs vele bajom, csupán van jobb, stabilabb, gyorsabb, kiforrottabb, teljesebb, akár verzión belül maradva is. Sajnálatos, hogy a megvalósítása -köszönhetően a ZTE kül. képviseletének- lehetetlen...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #18802 üzenetére
Sajnos de...
Nem 100%-ig, de sajnos az ICS számláján van jó pár bug. Sokat később javítottak, sokat nem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #18781 üzenetére
...aztán lehet másikat venni kp.-ra: egyik szervizest sem érdemes hülyének nézni. Azt ne hidd, hogy nem látszik meg az ilyesmi elég hamar... Inkább ne! Ha rossz a készülék, akkor igenis vissza kell vinni többször (tudom: problémás...) és ha kell, akkor a fogyasztóvédelem emlegetése többnyire célravezető. Majd ott hajlandóak lesznek bevizsgálni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest