Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Keeperv85

Szia!

Nemrég írtam hogy nagyon merül az aksim, és ez ügyben szeretném újra a tanácsodat kérni.
    Akkor az Alarm Clock Xtreme-re gyanakodtál a log alapján amit azóta le is töröltem, + volt amikor a gyári e-mail appot is letiltottam a G+-al együtt, az emil appot azóta visszaállítottam, a G+ maradt letiltva

Sajnos azonban valami még mindig nem ok, mert napközben már elmegy az aksimerülés, de offline módban eléggé merül most is, főleg ahhoz képest, hogy optimális esetben max pár %-ot kéne neki ennie offline-ban, hiszen akkor elvileg alig szabadna fogyasztania valamit... :F

Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy ha csinálok egy új log fájlt úgy hogy nincs fent az Alarm Clock Xtreme, akkor rá tudnál nézni esetleg még egyszer, illetve mit javasolsz, a Factory Resetet érdemes lenne meglépnem (túl sok kedvem nincs hozzá... :) ) :F :R

Illetve még annyit szeretnék megkérdezni tőled és azoktól akik Next V3-at használnak, hogy a mindennapi használatban hogy vált be a rom, érdemes áttérni rá gyári B04-ről, illetve mennyire lenne érdemes megvárni a főzött romra váltással a következő frissítést?

Az aksigrafikonom így néz ki most:

Segítségedet, illetve bármilyen információt előre is köszi szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák