Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Keeperv85
Szia!
Nemrég írtam hogy nagyon merül az aksim, és ez ügyben szeretném újra a tanácsodat kérni.
Akkor az Alarm Clock Xtreme-re gyanakodtál a log alapján amit azóta le is töröltem, + volt amikor a gyári e-mail appot is letiltottam a G+-al együtt, az emil appot azóta visszaállítottam, a G+ maradt letiltvaSajnos azonban valami még mindig nem ok, mert napközben már elmegy az aksimerülés, de offline módban eléggé merül most is, főleg ahhoz képest, hogy optimális esetben max pár %-ot kéne neki ennie offline-ban, hiszen akkor elvileg alig szabadna fogyasztania valamit...
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy ha csinálok egy új log fájlt úgy hogy nincs fent az Alarm Clock Xtreme, akkor rá tudnál nézni esetleg még egyszer, illetve mit javasolsz, a Factory Resetet érdemes lenne meglépnem (túl sok kedvem nincs hozzá...
)
Illetve még annyit szeretnék megkérdezni tőled és azoktól akik Next V3-at használnak, hogy a mindennapi használatban hogy vált be a rom, érdemes áttérni rá gyári B04-ről, illetve mennyire lenne érdemes megvárni a főzött romra váltással a következő frissítést?
Az aksigrafikonom így néz ki most:
Segítségedet, illetve bármilyen információt előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest