Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Igazából én nem vagyok akkora nagy mókulós. amiatt érdeklne hogy készülnek-e rá custom romok, hogy ha egy ujabb android verzio kijön van-e mögötte olyan támogatottság hogy rá portolják. pl a blade-re is volt a megjelenése utáni joval késöbbi rom is. Nem akarok 2 naponta másikat felrakni rá. a samuval most pont az a gondom, hogy itthon hivatalosan még mindig csak a 2.3.6 van rá, de érdekel az ujabb android verzió, de itt eléggé meg van kötve az ace2-es társaság. van ugyan jb de csak külföldi verzios, azokat probáltam nem jött be tulságosan. de azokbol nem készült csiszolgatott custom rom. azt mondják az a gond hogy nem publikusak a driverek (st-ericsson U8500 vagy valami ilyesmi a chipset)
na nem tudom sikerült-e megfogalmazni miért is érdeklődök
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest