Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Sniper888 #9074 üzenetére
És a végén megmaradtak a certek a készüléken? Ha nem, akkor sajnos hiába működik az android, de se netflix, se más előfizetős tartalom lejátszására nem lesz képes és a chromecast mód sem fog menni. Közben látom, hogy tán a bootloaderben vannak a kulcsok.
Anno, amikor nagyon rosszra sikerült fő verzió váltás után próbáltak visszaváltani emberek a régebbi rendszerre, azt akkor tudták megtenni, ha volt kiszivárgott developer build verzió. Mert úgy tudtak mentést csinálni a kulcsokat is tartalmazó részről.
[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Sniper888 #2808 üzenetére
ezeket talaltam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fluxii.androidtv.mousetoggle&hl=enhttps://mouse-toggle-for-android-tv-fluxii.en.aptoide.com
ill nezz meg utanna, mert par napja FireTV re iphonon keresztul telepitettem az uj verziot, tuti androidra is van megoldas (az a appot veszed meg talore es onna tolod fel a tvboxra
gugli a baratod
-
azbest
félisten
válasz Sniper888 #2793 üzenetére
ez nem teljesen értem. A puffin úgy látom nem androidtv kompatibilis, így azt persze hogy nem fogja felkínálni telepítésre. Ha kézzel van felrakva, akkor pedig frissítést nem fog kapni. Az androidtv és a sima touch android különböző, nem ugyanazok az appok mennek fel rájuk, kivéve, ha az app fejlesztő mindkettőhöz implementált minden szükséges dolgot ugyanabba az appba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini PC
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest