Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Én még egy XCOM játékkal se játszottam, de annyira várom már ezt a játékot, mintha egy régi fan lennék.
-
VD
őstag
Azta qrva élet!!!! Nem csak, hogy hozza az eredeti hangulatát, de messze túlszárnyalja azt!!!
Must have cucc lesz!És ahogy elnézem, legalább olyan szemét görény nehéz is lesz!
-
Televan74
nagyúr
Egy biztos , a hang effektek miatt biztos nem fogom a játékot éjjel fülessel a fejemen játszani.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
afterburner_
őstag
csak nehogy linearis legyen. az régi ufo : eu pont attól volt szép hogy változatosak voltak a helyszínek , és azt hiszem a pályát automatán generálta a játék?!
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Manbal
senior tag
Azt lehet tudni hogy PC-re élesebb textúrákkal jön e? de ha nem az se gond, mert ezzel a játékkal több tucat órát fogok játszani az biztos!!!
-
methyl
tag
én játszottam az UFO (enemy unknown)-val is, az X-COM (terror from the deep) -el is, azaz az első és a második résszel, de szerintem ez lehet hogy már méltó utód lesz...
Legalábbis bízok benn!''Nem én vottam''
-
Ren Hoek
veterán
válasz afterburner_ #5 üzenetére
Szerintem tuti nem lesz lineáris. Ehhez biztosan ragaszkodtak a fejlesztők... Nem is lehetne a sok küldetést lineárisra megcsinálni, max lesz fősztori ág, de az jót is tesz neki!
Remélem sok külső pálya is lesz, meg bázis támadás, ufó lelövés... minimum olyan komplex legyen, mint az X-COM apoc.
Harc hangulatában tökéletesen átjön, és az akció jelenetek, állati jók benne Várom már állatira... Áráról tud valaki?
-
afterburner_
őstag
remélem is hogy nem lesz benne 20 pálya és annyi.. csak erről még nem láttam sehol részletezést, a fő küldetésággal nincs gond, csak az első részben baromi változatos volt minden pálya, de ott tuti automatán generálta a játék, mert nem emlékszem ugyan oylan pályákra
legjobban azt szerettem mikor az ólat, benne a szalmát gyújtórakétával begyújtottam és az egész pálya lángolt egy pár kör után ahogy terjedt szét a tűz persze a városi , házak közötti rohangászás is jó... de én is remélem ezen a téren is változatos lesz.
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
csaba951
veterán
Hol van a kapcsoló amivel az épület / terep szinteket lehet kiválasztani?
Hol van a kapcsoló ami az épületekben lévő szinteken ki / be kapcsolja a falak láthatóságát?
Nagyon jó, hogy a Németországban játszódó küldetésben a helyiek németül beszélnek! Viszont az orosz csapattag az angolul beszél, és még orosz akcentusa sincs. Pedig színesítené a játékot, ha legalább az 5-8 legismertebb nyelven "beszélne" hozzám a játék.
Úgy van kitalálva a játék, hogy nekem mindenképpen oda kell mennem a lámpa fénykörébe a túsznál, hogy továbbmenjen a játék? Mi van ha én úgy akarok játszani, hogy előtte gondosan felderítem a raktárt? Nem megy tovább a játék, mert nem fogom megtalálni az elrejtőzött ufókat, mert még nem voltam ott a túsznál? Utána meg ott teremnek hirtelen a raktárban?
Taktikailag nem állítanám fel az embereimet úgy, hogy teljesen védtelen legyen a csapat egy oldalról jövő támadás ellen. Mi az, hogy mindenki egy irányba (előre) néz, és csak abból az irányból van előttük fedezék? Erősen optimista az a szemlélet, hogy az embereim majd 1 lövéssel leterítik az egyelőre teljesen ismeretlen ufókat! Ha meg valamelyik (ufó) páncélban vagy éppen egy tankban van, akkor majd szépen kinyírják nekem az egész csapatot!
Az UI-ban vegyesen lehet látni XBox és PC irányításra utaló elemeket. Ez most hiba, amit igyekeznek javítani a kiadásig, vagy ez már a végleges termék, ahol ezek szerint nemigen fe
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
figyeltek a PC-s UI-ra?
-
Ren Hoek
veterán
-
Arcképgyáros
jónak ígérkezik
-
Rez_Grof
őstag
Felkerült a várólistára.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Arcképgyáros
jöhetne már
-
Ga
tag
Úgy látom, mindenki Black Mesa-val nyomul
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest