Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
XCOM 2 elhalasztva februárra.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem az volt a bajom az első résszel (ami nyilván egy profinak előny), hogy hosszú a kampány, és bármilyen izgalmas is az Ironman, ha egyszer elrontod, nem 1-2, hanem 10-20 óra vész el, az pedig egy casual játékosnak mondjuk 3-4 heti játékidő.
Szóval egy Don't Starve vagy Binding of Isaac még istenes rogue-like-nak, aki szeret küzdeni, de ez itt már szerintem túl hardcore.
Ráadásul az elvesztett játékból semmit nem profitálsz, se XP, se maradék katona, se semmi.
Talán valami ilyesmit bevezethetnének. -
sz_abika
addikt
válasz
Cyber_Bird #16 üzenetére
Első rész már nincs sztem almára se.
Csak az Enemy Within elérhető a Google Playben is már. -
Ch0b
tag
Pedig nyújt, de ezek szerint még nem próbáltad vele. Az egyik fő ok amiért jobb kontrollerrel játszani ezt a játékot az az, hogy sokkal könnyebben lehet a karaktereket irányítani. Egérrel ahol már több szint van néha szenvedés kiadni a normális parancsot, kontrollerrel viszont ez sima ügy. Arról nem is beszélve, hogy kontrollerrel befekszem az ágyba és onnan játszok ha szeretnék.
-
PhilBrick
őstag
Ez nagyon hangulatosra sikerült!
-
nemlehet
őstag
Nem értem ehhez miért kell annyira kontroller. Semmi pluszt nem nyújt, nem kényelmesebb játszani. Egy körökre osztott játéknál olyan mindegy....
Amúgy szerintem ez a stílus a mobilgamingben van méltánytalanul hanyagolva. Nagyon el tudnám képzelni, hogy akár epizódikusan jöjjön Androidra aztán amíg utazok letolok 1-2 menetet...
-
sz_abika
addikt
PS3-PC-Android: minden platformra megvan a játék kiegészítővel én annyira rátapadtam, de pont a PCre kellett rámenni? Teljesen érthetetlen.
Egyrészt a legbugosabb, legrosszabb volt a 3 platformból.
Kontroller nélkül elképzelhetetlen a játék.
Steam ide vagy oda, PCre egy erős offline játékot nem vesznek az emberek, csak a TORkölcsönzés fog menni, így még anyagilag is nagyobb bukó, mint a konzol.Remélem nem kell jövő nyárnál tovább várni hogy tableten lehessen tolni...
-
Ch0b
tag
Biztos jó lesz, de addig nem veszem meg, ameddig nem raknak bele kontroller támogatást, mert sajnos az elején még nem lesz. Kontrollerrel a mostani részt sokkal jobb játszani.
-
k-adi
nagyúr
Amúgy dicséretes, hogy mennyi mindent beleraktak, mint újítás, eddig szimpatikus eléggé
-
nemlehet
őstag
Mondjuk szerintem ez a játék kifejezetten unfair lesz nehezebb fokozaton. Nem taktikázik jobban a gép, csak szemetebb lesz, nehezebben találsz, ők sokkal jobban céloznak stb...
Amúgy nekem is tetszett az első rész meg is van steamen a kieggel együtt. Ez is majd bekerül a kosárba!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó lesz ez, az első rész is jó volt!
Viszont, nem úgy volt, hogy győztünk az első rész végén?
-
Nico Bellic
csendes tag
Nekem is tetszett ez a kis bemutató a korábbi XCOM is tetszett főleg a kieg után volt igazán nagy kedvencem remélem ez is lesz olyan jó mint az előd.
-
Televan74
nagyúr
Besz@rás milyen jó dolgokkal egészítették ki az első részt. Nekem tetszik amit eddig láttam belőle.Steamen első napos vétel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest