- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Vannak már képek is, bár ezek még nem a makulátlan minőségűek.
-
soulcube
aktív tag
Részletek az új Wolfenstein játékról. [link] Remélem az E3 után okosabbak leszünk. Az id nagyon pörög mostanában: Rage, Doom 4, új Wolfenstein. Hajrá id !
-
Jofi81
őstag
Itt van minden, amit a RtCW-ről tudni kell. Elfogott a nosztalgia...
Annak tudnék még nagyon örülni, ha a Star Wars: Republic Commando-nak készítenének egy folytatást...
-
A Wolfeinstein sikeres lett, erre még rátett egy lapáttal a multis kiadás Wolfeinstein Enemy Teritory amit még most is többen játszanak mint a Cod1-et és a CodUo-t együttvéve. Van több 64 player-es szerver is, ami néhány pályán idegesítő darává csap át ha tele van, de a nagyobb pályákon igazi háború megy arcade módra. Szerverek.
Ja és persze ingyenes. -
Fáraó
őstag
Az első RtCW-el nagyokat nyomultunk a suliban, az új részben viszont idegesített, hogy nem találtam meg az összes Hidden Place-t, meg a főhőst a végén nem tudtam elkalapálni.
Btw, nincs vkinek hozzá végigjátszása, a rejtett helyekkel? Neten nem találtam... -
k.
őstag
Eddig a return to the castle kimaradt az életemből.Tényleg ennyire jó?Mert laptopon nem futnak a mai játékok ugyhogy gondoltam akkor megszerzem ezt.
-
-
Pukkancs
aktív tag
Nem is gondoltam volna, hogy másoknak is ennyire tetszett a játék. A rtCW-nek a grafikája is jó volt a korhoz képest, és korszakalkotó volt, imádtam
-
Hát igen, én is játszottam az összes eddigivel. Az rtcw-t még anno multiban is. Feledhetetlen emlékek ezek. Reméljük hogy valami igényes alkotás lesz, és méltó lesz a nevéhez.
-
Jofi81
őstag
De szép is lenne! A return to Castle Wolfenstein nagyon nagy játék!
Régóta várok egy folytatást.
-
Gyusz
őstag
A RtCW máig nagy kedvencem, remélem egy újabb jó Wolfenstein játékkal leszünk majd gazdagabbak. Addig meg jöhetnek az infók és a videók.
-
Pukkancs
aktív tag
Játszottam azzal a wolfeinstein-nel is, amiben csak jobbra-balra lehetett forogni, meg a késöbbi, normálissal is, és mindkettő nagyon megragadott, a késöbbi meg máig nagy kedvencem, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem szúrják el valami gagyi újíttással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Könnyen lehet, hogy a jövő heti E3-on mutatkozik be a nagyközönség előtt a várva-várt új Castle Wolfenstein produktum. Ha nem, akkor még mindig ott van a QuakeCon.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest